Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı süreci tam 4 ay yaşadım. Birinin bıçak gibi kesip o davayi açması ya da barışilacak bir adım varsa atması gerekiyor. Yoksa böyle devam eder o belirsizlik. Sebep nedir ayrı kalmanızın?Boşanmanın eşiğindeyim zor bi süreç geçiriyorum eşim hem dava açmıyor hem barışmak için adım atmıyor üç aydır hayatım boşa gidiyor gibi hissediyorum
Konu neydi ki?Boşanmanın eşiğindeyim zor bi süreç geçiriyorum eşim hem dava açmıyor hem barışmak için adım atmıyor üç aydır hayatım boşa gidiyor gibi hissediyorum
Tam olarak bundan merak etmiştim benzerini yaşayan var mı diye.Ben pek belirsizlige tahammül edecek biri değilim ama pişman olmamak için durmak zorunda kaliyosunAynı süreci tam 4 ay yaşadım. Birinin bıçak gibi kesip o davayi açması ya da barışilacak bir adım varsa atması gerekiyor. Yoksa böyle devam eder o belirsizlik. Sebep nedir ayrı kalmanızın?
Adıma pek yanaşmadı ama dava da açmadı. Bi insan bunu neden yapar kiDavayı sizde açabilirsiniz. Barışmak istiyorsanız ve o adım atmıyorsa siz adım atın madem. Sorun ne bilmiyoruz tabi.
Davayı siz açın o zaman? Niye yapar diye düşünüp kafa patlatmak sadece süreci uzatır. Sizi süründürmek istiyordur belki.Adıma pek yanaşmadı ama dava da açmadı. Bi insan bunu neden yapar ki
Klasik anlaşmazlık. Tartışma sonucu da ben gitmistim
Eğer değecek bir sebebi varsa siz adım atın? Bizde arada cocukta vardi diye ilk adımı ben attım mesela, sonra işler iyice sarpa sardı şükür bosaniyorumTam olarak bundan merak etmiştim benzerini yaşayan var mı diye.Ben pek belirsizlige tahammül edecek biri değilim ama pişman olmamak için durmak zorunda kaliyosun
Ben düz bakıyorm biraz beraber olmak isteyen insanlar ayrı duramaz gibi geliyor ve duruyorsa sorun vardır gibi.bana da ya sorumluluk alamiyor ya da davayi açan kendi olmak istemiyo gibi geliyor çünkü dönüş adına hiçbir adımı olmadiAnlaşılan eşiniz boşanma olacaksa bunun sorumluluğunu size atmak istiyor yada sizi gittiğinize pişman etmek istiyor gibi. Aranızda sevgi devam ediyorsa biraz daha beklemek daha mantıklı olabilir. Ama ben bekleyemem biterse bitsin diyorsanız da durum farklı olur.
Eşinizle iletişim geçin ona bu evlilik için somut bir adım atmayacaksan, belirsizlikte kalmayı kabul etmiyorum. Ya birlikte çözüm için hareket edelim istemiyorsanda ikimiz yolumuza bakalım diyebilirsiniz. Tâbi kaybetmeyi göze alıyorsanız yapın.
Klasik anlaşmazlık. Tartışma sonucu da ben gitmistim
Adıma pek yanaşmadı ama dava da açmadı. Bi insan bunu neden yapar ki
Allah pişman etmesin. Ama belirsizlik mental olarak çok zor ve yıpratıcı haklisinizEğer değecek bir sebebi varsa siz adım atın? Bizde arada cocukta vardi diye ilk adımı ben attım mesela, sonra işler iyice sarpa sardı şükür bosaniyorum
Akillandirmak belki erkekler biraz öyledir çünkü malesefDavayı siz açın o zaman? Niye yapar diye düşünüp kafa patlatmak sadece süreci uzatır. Sizi süründürmek istiyordur belki.
Ben düz bakıyorm biraz beraber olmak isteyen insanlar ayrı duramaz gibi geliyor ve duruyorsa sorun vardır gibi.bana da ya sorumluluk alamiyor ya da davayi açan kendi olmak istemiyo gibi geliyor çünkü dönüş adına hiçbir adımı olmadi
Ben sinirle biseyleri bitirmek istemedim ya da devam edecek biseyse sonra şans vermedigime pişman olmak istemedim ondan durdum ama bu durma kısmı başka biseye dönüştüNeden yapar bunu bilemeyiz. Evliliğinizi, eşinizi siz taniyorsunuz. Burada mesele sizin ne istediğiniz?
Erkekler öyledir demeyelim de yapabileceklerine öyle yaparlar diyelim. Niye ısrarla siz açmıyorsunuz davayı diyorum cevap alamıyorum demek ki akillanmak istiyorsunuz kendi deyiminizle.Akillandirmak belki erkekler biraz öyledir çünkü malesef
Ben sinirle biseyleri bitirmek istemedim ya da devam edecek biseyse sonra şans vermedigime pişman olmak istemedim ondan durdum ama bu durma kısmı başka biseye dönüştü
Cevap verdim aslında sonrasında pişman olmamak için. Toparlanacak biseyi dağıtmış olduğum için kendimi ömrüm boyunca suclamamak içinErkekler öyledir demeyelim de yapabileceklerine öyle yaparlar diyelim. Niye ısrarla siz açmıyorsunuz davayı diyorum cevap alamıyorum demek ki akillanmak istiyorsunuz kendi deyiminizle.Olayin ana nedenini de söylemiyorsunuz.