• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

Neden bekliym. Kafamda durum uyusmuyodu sordum gelmiyo ama gitmiyor da diye sormak istedim sadece sakin mi olsak:)
Ben sakinim ama sende bir tuhafsın yani. Ağzından kerpetenle laf alıyoruz olayın başı yok ortası yok. Adım atmışsın geri karşılığı yok davayı da açmıyorsa ve bu durumdan hoşnut değilsen davayı sen açacaksın ya da beni çağırsın diye onun keyfi isteyinceye kadar bekleyeceksin. Tek çözüm bu mu diyorsun başka çözüm sence var mı?

O zaman geri dönseniz aynı şekilde davranmaya devam eder. İlk yorumlarımda yazdığım gibi son bir kez iletişim geçin baktınız herhangi bir adım atmıyor birkaç hafta daha bekleyip boşanmak için avukatla görüşün çünkü olay sizden çıkmış olacak.

Ben sakinim ama sende bir tuhafsın yani. Ağzından kerpetenle laf alıyoruz olayın başı yok ortası yok. Adım atmışsın geri karşılığı yok davayı da açmıyorsa ve bu durumdan hoşnut değilsen davayı sen açacaksın ya da beni çağırsın diye onun keyfi isteyinceye kadar bekleyeceksin. Tek çözüm bu mu diyorsun başka çözüm sence var mı?
Bilmiyorum ben tükendiğim için burdan sordum zaten benzerini yaşayan vardır ya da kadın kadini anlar diye.yazdiklariniz için teskler

Boşanma dilekçesini yollayın en iyisi. O mu sizi terbiye edecek siz mi onu
Görsün bakalim

Bilmiyorum ben tükendiğim için burdan sordum zaten benzerini yaşayan vardır ya da kadın kadini anlar diye.yazdiklariniz için teskler
Sen belirsizliğin ve herifin seni tüketmesine izin veriyorsun. Biz seni anlıyoruz ama sen elimizde kalmadı diyen esnafa hiç mi yok diyen alıcı gibi hissettiriyorsun. :))

Anlaşmalı boşanmak istediğini söylemiş siz boşanmak istemediniz sanırım. Olaysız ve hızlı bir şekilde anlaşmalı boşanmak için sizi bekliyor olabilir mi? Devam etmek istese bu kadar uzatmazdı diye düşünüyorum. Bence kafasında düşündüğü bir şeyler var.

Ne demek istiyosunuz siz

Demek istediğimi açıkça yazdigimi düşünüyorum. Neden gerildiniz? Derdim var diye konu aciyorsunuz ama detay vermemek için yoğun çaba içindesiniz. Sizinle iletisim çok yorucu. Eşinizi de böyle yorduysaniz olayın buraya gelmesi normal diyorum.

Anlaşmalı boşanmak istediğini söylemiş siz boşanmak istemediniz sanırım. Olaysız ve hızlı bir şekilde anlaşmalı boşanmak için sizi bekliyor olabilir mi? Devam etmek istese bu kadar uzatmazdı diye düşünüyorum. Bence kafasında düşündüğü bir şeyler var.
Benim bilgim olmayan şeyden sizin mi bilginiz var

Kk üyeleri olarak sizi anladık fakat siz bizi anlayıp parça parça anlatana kadar biz bulmaca gibi çözmeye çalışmaktan yorulduk. İletişim şekliniz çok ilginç.

Demek istediğimi açıkça yazdigimi düşünüyorum. Neden gerildiniz? Derdim var diye konu aciyorsunuz ama detay vermemek için yoğun çaba içindesiniz. Sizinle iletisim çok yorucu. Eşinizi de böyle yorduysaniz olayın buraya gelmesi normal diyorum.

Şimdi size sizi hiç yormayacak şekilde yazacağım anlarsınız umarım. Ben gönderiyi size özel mi yazdım hayır işinize gelmedi mi detay sayısını begenmediniz mi okumayın çekilin.

Saçma sapan bi inat içindeyseniz iki yetişkin gibi yüz yüze konuşmayı teklif edebilirsiniz. Ben olsam öyle yaparım yani. Gözlerinin içine bakarak derdin ne, ne istiyorsun derim. Amacı cezalandırmak falansa ve tavrını sürdürürse de gider ben davayı açarım. 3 ay boyunca hiç iletişim kurmadınız mı ? Ortak arkadaş falan yok mu haber getirip götüren ? Sizi mi suçluyor evden gittiğiniz için ? Atarlı giderli story bile mi atmıyor =))

Şimdi size sizi hiç yormayacak şekilde yazacağım anlarsınız umarım. Ben gönderiyi size özel mi yazdım hayır işinize gelmedi mi detay sayısını begenmediniz mi okumayın çekilin.

Dert benim derdim değil neden işime gelmesin? Şaka misiniz? Soru da esim neden boyle yapıyor 😀 biz muneccimiz çünkü. Gidin eşinize sorun madem.

Ne demek istiyosunuz siz
Diyor ki,

Burada derdinizi paylaşıp üyelerden yorum isterken yorumlamamızı istediğiniz konu hakkında gerekli bilgileri bile vermiyorsunuz.

Biz sizin ne yaşadığınızı nerden bilelim de aynı olayı biz de yaşadık, sebebi x olabilir y olabilir diyelim ya da eşiniz şu yüzden böyle davranıyordur diye fikir yürütelim.

Bu yüzden eğer eşinizle iletişiminizde de böyle yüzeysel, neden-sonuç ilişkisi kurmayan, bağlamdan kopan bir iletişimi tercih ediyorsanız bu yüzden iletişim sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

Diyor ki,

Burada derdinizi paylaşıp üyelerden yorum isterken yorumlamamızı istediğiniz konu hakkında gerekli bilgileri bile vermiyorsunuz.

Biz sizin ne yaşadığınızı nerden bilelim de aynı olayı biz de yaşadık, sebebi x olabilir y olabilir diyelim ya da eşiniz şu yüzden böyle davranıyordur diye fikir yürütelim.

Bu yüzden eğer eşinizle iletişiminizde de böyle yüzeysel, neden-sonuç ilişkisi kurmayan, bağlamdan kopan bir iletişimi tercih ediyorsanız bu yüzden iletişim sorunu yaşıyor olabilirsiniz.
Yani siz kalkıp benim buradaki bi gönderileri yazı tarzımdan benim evliliğimin bitme sebebini mi tahmin ediyosunuz çok yazık bu nasıl bi zorbalıktır

Tam olarak bundan merak etmiştim benzerini yaşayan var mı diye.Ben pek belirsizlige tahammül edecek biri değilim ama pişman olmamak için durmak zorunda kaliyosun
arayıp neyi beklediğini sor

Back
X