• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

Bilmiyorum ben tükendiğim için burdan sordum zaten benzerini yaşayan vardır ya da kadın kadini anlar diye.yazdiklariniz için teskler
Biz tam 1 sene bekledik o belirsizliği iyi bilirim.. Eğer adım atmıyorsa davayı senin açmanı bekliyordur. Bizde öyle oldu evi terkeden yani ben açtım davayı ve tek celsede bitti. Sizi seven barışmak isteyen adam değil 4 ay 4 gün ayrı duramaz bunu bildim bunu söylerim...

eğer çok büyük problem yoksa düzelebilecek bir konuysa bekleyin biraz daha. Ben her boşanmak istiyorum lafının gerçekten istemek olduğunu düşünmüyorum. bazen bir şeyler düzelsin istiyorsun ama düzelmeyince istemsiz bu kozu kullanıyorsun toparlayabilmek umuduyla. boşanmak istese şimdiye davayı açardı. kavganızı düşün Kim gerçekten haksızdı. objektif olmaya çalış. eşine bunu sen mi dedirtiyorsun yoksa gerçekten çocuk gibi ufacık şeyde bunu mu söylüyor. eğer eşinin haksız olduğuna inanıyorsan beklemeye devam et o adım atsın. eğer ben hatalıyım diyorsan adım at.

Boşanmanın eşiğindeyim zor bi süreç geçiriyorum eşim hem dava açmıyor hem barışmak için adım atmıyor üç aydır hayatım boşa gidiyor gibi hissediyorum
Dava açabilirsiniz.Karşı taraf çekişmeli bir dava açar ise hazırlıksız da yakalanmamış olursunuz.

Back
X