Boşanma

Her gün konu açınca noluyor ben bunu çok merak ediyorum artık

Kardeşinize vasi atayın zira pek kafası çalışmıyor kim nereye çekerse oraya gidiyor.Eğer konu sizinse bu daha mantıklı olduğunuzu ve yardım isteyecek kadar aklı başında olduğunuzu gösterir yine de psikiyatri kliniğine başvurun öyle para çek kredi çek demeyle o iş yapılmaz var bir sıkıntı....
Ne tür bir sıkıntı

İnsanlar ihtiyaçlarını bilen ve öncelik yapan bir insanla olmak ister

Kardeşiniz sevilmek için başkalarının lükslerini karşıladığı için erkekler onu hapishaneye ya da akıl hastanesine düşürecek.

Son düzenleme:
Ne tür bir sıkıntı
Sıkıntı şu ( konu size ait olduğunu varsayarsak)Memur olmuş aklı başında hiç bir kadın kredi çekme tuzağına düşmez, işsiz adamla evlenmez hadi evlendi adamın ailesinin arkasını toplamaz koca koca adamlar yan gelip yatarken tüm yükü üstlenmez,niyetlerini anlar ve bir an önce kurtulur kurtulmuyor ve inatla seviyorum diyorsa kendine güveni yoktur öz saygısı yoktur gururu yoktur bunun için tedavi olması gerekir....

Sıkıntı şu ( konu size ait olduğunu varsayarsak)Memur olmuş aklı başında hiç bir kadın kredi çekme tuzağına düşmez, işsiz adamla evlenmez hadi evlendi adamın ailesinin arkasını toplamaz koca koca adamlar yan gelip yatarken tüm yükü üstlenmez,niyetlerini anlar ve bir an önce kurtulur kurtulmuyor ve inatla seviyorum diyorsa kendine güveni yoktur öz saygısı yoktur gururu yoktur bunun için tedavi olması gerekir....
Aynen öyle bende bunun için psikoloğa görünmesini istiyorum özsaygısı düşük

İnsanlar ihtiyaçlarını bilen ve öncelik yapan bir insanla olmak ister

Kardeşiniz sevilmek için başkalarının lükslerini karşıladığı için erkekler onu hapishaneye ya da akıl hastanesine düşürecek.
Çok sevdiği için kullanılıyorsa bu karşıdakinin adiliğidir

Aynen öyle bende bunun için psikoloğa görünmesini istiyorum özsaygısı düşük
Siz yanlış anladınız konu sizinse burada konu açmak bir ilerlemedir psikiyatri ile sorun çözülür ama konu kardeşinize aitse ona vasi atayın hiç bir karar alamasın hatta hastaneye yatırın çünkü kafası çalışmıyor ...

Sevgi ortaklıktır.

Her ortaklıktan cayılma payı hesaba katılmalıdır.

Karşı taraf 1-2 birimlik enerji veya para harcıyorsa en fazla 2-3 birim koyabilirsiniz.

50 katı koyan insanın daha yürüleceği çok yolu var fakat hataları 50x zarar ede ede yaparsa deneyim kazanamadan hayatı sonlanır o yolu deneyimleyemez.

Siz yanlış anladınız konu sizinse burada konu açmak bir ilerlemedir psikiyatri ile sorun çözülür ama konu kardeşinize aitse ona vasi atayın hiç bir karar alamasın hatta hastaneye yatırın çünkü kafası çalışmıyor ...
Aslında kafası çalışıyor sadecefazla temiz kalpli ve merhametli üzerine birde aşk eklenince böyle oluyor

Bence kafası asla çalışmıyor kesinlikle bir sıkıntısı var. Bak ben buradan anladım akıl hastanesine falan yatabilir kardeşin.
İyi ki çocuğu olmamış çocuk büyütecek yetkinlikte değil. @zynpaydn342

Hayır ben olsam bunu açıkça söylerim. Neden çekineyim ki.Kardeşim gözümünönünde harap oluyor o yüzden sordum. Tecrübeli kişilerden bilgi almak istedim
Mesele koca değil aşk seviyor hala
Nasıl düşünmiyeyim aynı evdeyizve kardeşime nasıl kayıtsız kalabilirim. Ve kendim sebep oldum birazda onun vicdan azabını çekiyorum.
Aslında kafası çalışıyor sadecefazla temiz kalpli ve merhametli üzerine birde aşk eklenince böyle oluyor

Bunları üyelerin haklı eleştirileri karşısında kardeşinizi (?) savunmak için söylemişsiniz (ama tezleriniz ikna edici değil). Eğer hikayeniz gerçekse, yani boşanmak istemediği halde anlayamadığımız bir şekilde zorla baba evine hapsedilen ve söylemediğiniz bir sebeple aylıksız izne ayrılan devlet memuru kadın siz değil kardeşinizseniz, kardeşinizden hiçbir farkınız yok. Kocası kardeşinizi kandırıp sömürüyor, kardeşiniz sizi kandırıp ailenizi sömürmeye çalışıyor. Kardeşiniz hala üzüntüden eridim bittim mahvoldum diyorsa ve koca evine geri dönmediyse demek ki hala babanızı kandırıp borçlarını kapattıramamış. Kardeşinizi (?) boş verip artık biraz kendinize odaklansanız? Kendiniz psikiyatriye gidip kendiniz için bir görüşseniz olmaz mı?

Bunları üyelerin haklı eleştirileri karşısında kardeşinizi (?) savunmak için söylemişsiniz (ama tezleriniz ikna edici değil). Eğer hikayeniz gerçekse, yani boşanmak istemediği halde anlayamadığımız bir şekilde zorla baba evine hapsedilen ve söylemediğiniz bir sebeple aylıksız izne ayrılan devlet memuru kadın siz değil kardeşinizseniz, kardeşinizden hiçbir farkınız yok. Kocası kardeşinizi kandırıp sömürüyor, kardeşiniz sizi kandırıp ailenizi sömürmeye çalışıyor. Kardeşiniz hala üzüntüden eridim bittim mahvoldum diyorsa ve koca evine geri dönmediyse demek ki hala babanızı kandırıp borçlarını kapattıramamış. Kardeşinizi (?) boş verip artık biraz kendinize odaklansanız? Kendiniz psikiyatriye gidip kendiniz için bir görüşseniz olmaz mı?
Ailesini sömürmüyor kardeşim onlardan beklentisi yok. Ben ödemem borçları diyor onlar ödesin diyor.koca evine gitmesine de biz karşıyız

Annem böyle bir hikaye anlatmıştı, adam karısına baya bi kredi çektirip babasının evine yollamış, sonra geri almaya çalışmış, babası farkında tabi dümenin, adamın gözünü iyi bi korkutup boşatmış. Altınlarla da borcu kapamış, adam el elde el g*tte kalmiş. Sanıyomuş ki kayınbaba borcu ödeyecek, bu da karıya pişt diyecek karı gelecek geri. Kadının da gözü korkmuş, biraz da akıl vermişler seni yollar durur bu borç ödensin diye dua et babanın evine yollamış, baban olmasa nereye yollardı Allah bilir diye de az aklı başına gelmiş.

Back
X