Boşanma

ILEEN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
12
0
Meltem hanım merhaba

Ben 3 yıl önce eşimden ayrıldım.Hayat benim için sanki boşanmamla bitti ve orda kaldı.Mutluluk orada sahip olduklarımdı.Ailemin yanına İstanbul'a geldim,boşanınca işimi de bırakmak zorunda kaldım,şu an çalışmıyorum ve tek bir arkadaşım bile yok.Hayatı çok anlamsız.boş buluyorum,bırakıldığım için kendimi değersiz hissediyorum.
Evliliğimiz resmi olarak bitmeden(ama manevi olarak onun gözünde çoktan bitmişti) eski eşim bir öğrencisiyle ilişki kurdu ve şu an evliler.Onu tercih ettiği için kendimi sürekli o bayanla kıyaslıyorum ve onun benden çok daha üstün,cazip vasıfları olduğunu düşünüyorum.mesela üniversitede araştırma görevlisi,kültürlü,fotoğraf çeken ve insanlarla ilişkileri güçlü olan,sevilen,saygı duyulan biri.Yoksa niye onu istesin ki.Kendimi çok küçük,bir karınca kadar bile değeri olmayan biri olarak görüyorum.hiç bir erkeğin sevmeyeceği, beğenmiyeceği,gereksiz yere yaşayan,dünyada boşuna yer işgal eden bir kadınım.yeni bir hayat çok korkutuyor beni ve bunun için ufacık bir adım bile atamadım,atmadım.Bu anlattıklarım buzdağının görünen kısmı.Tüm bunlar gerçek mi yoksa hepsi benim yanlış algıladıklarım mı bilmiyorum.ben gerçekten bomboş,cahil,kültürsüz,iyi olan hiçbirşeyi haketmeyen birisimiyim bilmiyorum.belki bana tavsiye ve önerileriniz olabilir,şimdiden teşekkür ederim.

AYLİN
 
Merhaba Aylin Hanım, her şeyden önce bu kadar geç cevap verdiğim için özür diliyorum. Taşındım. Bu süreçte internet ile ilgili sorun yaşadım.
Elbette ki gerçek böyle değil, siz yaşadığınız depresyon nedeniyle bozulan algınız neticesinde böyle yorumluyorsunuz kendinizi ve hayatınızı. Vakit geçirmeden yakınınızda bulunan bir meslektaşıma başvurun ve bir süre düzenli psikoterapi alın. ıhmal etmeyin, çok önemli destek almanız.
 
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim,zaten başlamıştım bir psikologla görüşmeye,ben bipolar bozukluk hastasıyım,hastaneden yeni çıktım,20 güne yakın kaldım,hipomani teşhisiyle,şu an depresif durumum yok,ilaçlar,kontroller yolunda şu an.tek sorunum uykusuzluk ve gereksiz bir heyecan var,doktorum iki haftaya kadar daha da iyi olacağımı söyledi.işin iç yüzünde bir gönül hikayesi var asında,internette tanışıp,bir kere buluştuğum biriyle tanışmşıtım,heyecanın altında yatan buydu.irtibatımı kopardım hemen zarar görmemek adına.bu konulara hiç de hazırlıklı olmadığımı idrak etmiş oldum,ilginiz için tekrar teşekkür ederim,iyi çalışmalar AYLıN
 
X