Merhaba ,
Arkadaşlar Türkiye'de fiziksel ve psikolojik şiddet gören bir akrabam var.
Eşi normal değil , tehditler rezillikler vs. Başka kadınlardan çocuklar , çarpık ilişkiler , sapıklık vs..
Akrabam Ayrılmak istiyor ancak korkuyor bu insandan ailesi ve benden başka güvenecek kimsesizse yok
Sormuş bazı kişilere demişler ki eğer dilekçenizi karşılıklı verirseniz hemen boşanırsınız yok eğer tek taraflıysa dilekçe sürünürsünüz 1 yıl 2 yıl
bu bayan dava açsa gerçekten bu adam rezillik çıkarır 1 yıl falan dava bitene kadar mahveder kadını
Ben zaten yurt dışında yaşıyorum burdan destek olamam. Ama yanıma bile alabilirim yeterki kurtulsun.
Bilmek istediğim kısaca
Dava açsa gerçekten bu kadar zor mu boşanma süreci
Veya dava açmasa ben yanıma alsam yurtdışına burda kalsa ne olur? Varsın gitmesin hiç.
Sabah gene olanları anlattı bana şok oldum
Ne yapabilirim ben ?
Duzenleme : Arkadaslar lutfen yardim edin
Durum gercekten ciddi
Zaten her Yeni gun Yeni bir kadin cinayeti
Nasil kurtulunabilir bu adamdan ? Gercekten korkuyorum
Ilk gun önce kadini bicaklamis benden ayrilamaZsin basina bela olurum zaten kimsen yok diye
Arkadaşlar Türkiye'de fiziksel ve psikolojik şiddet gören bir akrabam var.
Eşi normal değil , tehditler rezillikler vs. Başka kadınlardan çocuklar , çarpık ilişkiler , sapıklık vs..
Akrabam Ayrılmak istiyor ancak korkuyor bu insandan ailesi ve benden başka güvenecek kimsesizse yok
Sormuş bazı kişilere demişler ki eğer dilekçenizi karşılıklı verirseniz hemen boşanırsınız yok eğer tek taraflıysa dilekçe sürünürsünüz 1 yıl 2 yıl
bu bayan dava açsa gerçekten bu adam rezillik çıkarır 1 yıl falan dava bitene kadar mahveder kadını
Ben zaten yurt dışında yaşıyorum burdan destek olamam. Ama yanıma bile alabilirim yeterki kurtulsun.
Bilmek istediğim kısaca
Dava açsa gerçekten bu kadar zor mu boşanma süreci
Veya dava açmasa ben yanıma alsam yurtdışına burda kalsa ne olur? Varsın gitmesin hiç.
Sabah gene olanları anlattı bana şok oldum
Ne yapabilirim ben ?
Duzenleme : Arkadaslar lutfen yardim edin
Durum gercekten ciddi
Zaten her Yeni gun Yeni bir kadin cinayeti
Nasil kurtulunabilir bu adamdan ? Gercekten korkuyorum
Ilk gun önce kadini bicaklamis benden ayrilamaZsin basina bela olurum zaten kimsen yok diye
Son düzenleme: