Boyle dusunmeni bi yandan anlayabiliyorum, ama gercegin farkli oldugunu idrak etmelisin. Bir ayrilik HER DAIM bir erkege kadina koydugundan cok daha fazla koyar. Emin ol.
Ilk soyledigin kisima cok fazla katilamayacagim canim, ilk goz agrilarimizi unutmamiz mumkun degil. Nekadar ofkeli olsakta, kizmis olsakta onlara, onlardan nefret bile etsek, yerleri hep ayri bir kosede duracak. Bunu kabullenmemiz gerek aslinda. Ve konuya soyle bakmak lazim; 'biz, bize yakisik sekilde, kisiligimize karakterimize kalitemize yakisir sekilde sevdik ve deger verdik, o yuzden bize yakisan ilk goz agrimiza saygi duymak, ve yerinin baska oldugunu kabullenmek'.
Yasanilanlar, cektirdikleri aciyi cok fazla unutabilecegimizi sanmiyorum acikcasi. Ama evet, bazi duygular gercekten zamanla azaliyor, hatta bitiyor. Klise, ama biraz zaman vermek gerekiyo iste.
Sunlari yazmissinya buraya, tatlim, icimi sizlattin. Maalesef yasiyoruz boyle duygulari iste. Boyle bir kadin oldugun icin kendinle gurur duymalisin. Ve sonuc itibariyle kendini secebildigin icinde guzelligine guzellik katmissin. Onlarin en buyuk hatasi 'ne yaparsam yapiim, bu hatun asla vazgecemez benden' demeleri. Ve biz bu hatalarini onlarin yuzune oyle guzel, oyle derin tokat gibi carptik ki. Bu bir teselli mi bilmem, ama emin ol, bu tarzda kadinlar asla ve asla unutulmaz. Asla yeri doldurulamaz.
ucunuzude opuyorum. sikmayin o guzel canlarinizi. hayat devam ediyor, inisleriyle cikislariyla. bizde toparliyoruz, ara ara soyle bi acisada canimiz, hemen sonrasinda yine kendi kendini toparliyor. korkmayin, kendi icinizdeki enerjiye ve guce guvenin. Allah yardimciniz olsun.