Arkadaşlar ben eşime birazcıkta olsa o korkuyu vermek için anlaşmalı boşanma davası açtım.. ılk duruşmya hem gec kaldm hemde eşim gelmediği için ertelencegi soyleni ve ertelendi... Ve ıkıncı duruşma gunude geldi ,onada gıtmedil... şimdi bu dava düşer mi yoksa devam edermi bilen varsa cvp yazarsa sevinirimmm
Bızde ıkı kez gtmedk hatta ıkıncı duruşma 7şubattaydı.. şuan durum ıyı oldugu ıçın gtmedk davaya ama ılerde ne olcagnı blmedıgım ıçnde duşmesnı ve kapanmasnı ıstmyrm bu davanın...bıdaha bıdaha ugrasmk ıstmyrm dava acmaya:)
12 şubatta davamız vardı bizimde cnm sen kararını verdinmi, neden düşsün istemiyorsun eğer boşanma niyetin varsa bence uzatma çok yıpratıyor insanı çünkü
ya açıkçası çocktan dolayı hep dşunyrm ...bnm için eskısı kadr sevgi ve saygı kalmadı evet ama o naparsa yapsn bni ve cocgmzu cok sevio.. çalışıp didindiğini goruorm bzm için.. yanı braz ıı yonlernı grmeye clısarak braz daha denıorm bu evlılıgı.. cok aşırı agresıf davransları olduğu ıcın dayanmyp actm bu davayı ama sankı gerckten onu bırakcagmı anladığı ıcın kendnı braz daha duzelttı gbı... ama ılerısı ıcın suphelerımde yok dıııl...kafam karısııkk:s
canım çocuğun da varmış madem eşinde sizi seviyormuş o zaman dene bence hemen boşanmayı düşünme ,bence biraz sabret belki düzelir, acele etme canım yazık olur evliliğine ,benim çocuğum yok kendim de çalışıyorum o yüzden hemen açtım davayı biran önce de biter umarım ama sen biraz daha düşün bence
Arkadaşlar ben eşime birazcıkta olsa o korkuyu vermek için anlaşmalı boşanma davası açtım.. ılk duruşmya hem gec kaldm hemde eşim gelmediği için ertelencegi soyleni ve ertelendi... Ve ıkıncı duruşma gunude geldi ,onada gıtmedil... şimdi bu dava düşer mi yoksa devam edermi bilen varsa cvp yazarsa sevinirimmm