Boşanmaaa davası açıpta durusmaya gitmeyen oldu mu:) :(

m3lis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
112
0
46
Ankara
Arkadaşlar ben eşime birazcıkta olsa o korkuyu vermek için anlaşmalı boşanma davası açtım.. ılk duruşmya hem gec kaldm hemde eşim gelmediği için ertelencegi soyleni ve ertelendi... Ve ıkıncı duruşma gunude geldi ,onada gıtmedil... şimdi bu dava düşer mi yoksa devam edermi bilen varsa cvp yazarsa sevinirimmm

aynı şey benimde başıma geldi 2 kez ertelendi ama düşmedi, eşimle ilkinde geri barışmıştık o yüzden 2 kez gitmedik ama ertelendi düşmedi

Cok teşekkur edrm çok sevindim düşmeyıpte ertelenmesıne:) eee ucuncuyede gtmezsek ne olacak

şimdi biz 2 kez gitmedik çünkü barışmıştık :) ama şimdi ben anlaşmasız dava açtım o yüzden yeniden açıldı dava :) o zaman diğeri düştü :)

Bızde ıkı kez gtmedk hatta ıkıncı duruşma 7şubattaydı.. şuan durum ıyı oldugu ıçın gtmedk davaya ama ılerde ne olcagnı blmedıgım ıçnde duşmesnı ve kapanmasnı ıstmyrm bu davanın...bıdaha bıdaha ugrasmk ıstmyrm dava acmaya:)

12 şubatta davamız vardı bizimde cnm sen kararını verdinmi, neden düşsün istemiyorsun eğer boşanma niyetin varsa bence uzatma çok yıpratıyor insanı çünkü

ya açıkçası çocktan dolayı hep dşunyrm ...bnm için eskısı kadr sevgi ve saygı kalmadı evet ama o naparsa yapsn bni ve cocgmzu cok sevio.. çalışıp didindiğini goruorm bzm için.. yanı braz ıı yonlernı grmeye clısarak braz daha denıorm bu evlılıgı.. cok aşırı agresıf davransları olduğu ıcın dayanmyp actm bu davayı ama sankı gerckten onu bırakcagmı anladığı ıcın kendnı braz daha duzelttı gbı... ama ılerısı ıcın suphelerımde yok dıııl...kafam karısııkk:s

canım çocuğun da varmış madem eşinde sizi seviyormuş o zaman dene bence hemen boşanmayı düşünme ,bence biraz sabret belki düzelir, acele etme canım yazık olur evliliğine ,benim çocuğum yok kendim de çalışıyorum o yüzden hemen açtım davayı biran önce de biter umarım ama sen biraz daha düşün bence

keşke bndede çock olmasaydıda bkdr düşünmek zornda kalmsydıımm:) şimdiden 40 yaşnda gbi hssediorm kendmıı..ama umrm dzelıırrr.. umrm snde cock fln olmadan kurtulrsun bıan once:)

davacı kım ıse duruşmaya gıtmedığı gun dava düşer. bır ay ıçersinde harçsız uç ay ıçerisinde harçlı olarak yenıleme talebınde bulunabılırsınız
keşke duruşmaya gıdıp sure isteseydınız Hakımden

siz bu davada davacı mısınız?

bende bı sene boyunca dılekce verıp yenıleme sansım olduğunu bilerek cok ustne dusmemıstımmm... uzuldm açıkçası 1aylık bı sure olmasnaaa

yenıleme suresı 3 aydır. 1 ayda yenıledığınız takdırde harç ödemezsınız

teşekkr edrm cvbnz için.yenilediğim takdirde tekrar verlen tarihin süresi nekadr oluor.. bilgnz varmı

duruşma tarıhını soruyorsanız eğer adlıyenın yoğunluğuna gore değişebılır. 1 ayda olabılır 3 ay sonrasıda. teblıgat gelecektır sıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…