Boşanmada ailelerin tepkisi

gamzeliderya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
30
1
36
Ankara
Önceki konumu okuyan arkaşlar bilirler boşanma aşamasındayım ama ailem çıldırmış gibi tepki gösterip boşanmamı engellemek istemesi bi anne baba bukadar nasıl yapar diyordum babam eşime gönder olmuyosa olmuyo ikinizde gençsiniz ama sakın davayı açma burda kalsın 3,4 ay sonra dava açarsın demiş tabi amaçları belli ben gidicem ve tekrar burnumdan getirip kuzu kızu geri gçdermek bende bu evden çıkmadan davayı açıp gitmek istiyorum bu seferde çalıştırmam onu boşanınca torunumada kızımada ben bakarım demiş(bu arada malimüşavirim) ve benle hiç bir irtibat yok sevgili damatlarıyla nasıl bi iş ben anlamadım artık hayatıma kaldığım yerden devam etmek istiyorum işimi bulup çocuğumu krese verip eskisi gibi güçlü sağlam ayaklarının üstünde duran özgüveni yüksek biri olmak istiyorum okadar ezdiki ailem bu süreçte beni dönmem için dayak bile yedim. Ayrı bi eve çıksam izin vermicekler (aslında istemiyorum bende) dışarı çıkarmıcaklar işe göndermicrkler öle çaresiz kaldımki artık sinir krizlerine giriyorum aslında herşey eşimin elinde o beni kapıya koyarsa ancak ailem beni alır kabul edermiş(boşanma konusunda tüm hatayı eşim kabul edip 4*4 luk karılık yaptı kızınız bana dediği halde) neyapıcam bilmiyorım iyice kırıyolar elimi kolumu. Çünkü çok iyi biliyolar ben ayrı bi eve çıkmam abimin veya bi arkadaşımla ortak bi yerde yaşayamam offf artık nefes alamadığımı hissediyorım. Ne yapacağımı sasırdım sizin düşünceleriniz nedir ???

Bu arada boşanmamam için gitmedikleri beni götürmedikleri hoca kalmadı sürekli bişeyler gönderiyolar şunları için falan sürekli birileri konuşmaya geliyo herkes öle çok girdiği aile içine dün yine bi hoca geldi artık o gidince ben krize girmişim bukadar zormu ya ailem beni bitirdi onlar sahip çıkamdıkları için herkes farklı sebepler aradı altında ( eşimde farkında ve boşanmak istemediği için psikolojimle oynuyo 4 sene yaptığı gibi bana tmm babanla konuşcam olmuyo yapamıyoz dicem diyo sonra arıyo kızınız istemiyo ben istiyrum diyo çünkü biliyo ben istiyorum dediği sürece ben bu evden çıkamıcam

tatlım niye kötü düşünüyosun hemen..ailen için çok zor bir durum..düzelirler diye düşündüğünden eşine dava açma diyolarlar...3 4 ay kendinize zaman verin demek istemiş baban...ve ne güzel ben bakarım torunuma demiş.tabii hataları var..ama bak ben de boşandım..ve babam hiç ilgisi olmadığı halde annemi suçlu buldu...neymiş benim kızıma bakmamış biz bakıcı tutmak zorunda kalmışız bakıcılarla ilgili de çok problem yaşadık zamanında,o yüzden birbirlerine girdiler senin yüzünden boşandılar demiş...tamam annem bakmadı kızıma ve çok büyük dert yaşadım ve evet eşimle çok gerildik ama sebep bu değildi ki adam başından beri sorunlu problemli bağımlılıkları olan hasta bir adamdı..annem nasıl yıksın bu evliliği zavallı kadın ağlamaktan öldü biz boşanıyoruz diye..bence aklını başına topla..bir defa çocuğunun yanında habire kavga çıkıyor bence annenle babanla birbirinize giriyorsunuz anladığım kadarıyla bunlar o zavallı masum yavrunun yanında mı oluyor?kendini topla sonra bir de bunun vicdan azabını duyarsın..madem istemiyorsun gidip ne diye dayak yiyorsun..aslan gibi git bir iş bul.mali müşavirler iyi kazanıyor diye biliyorum.hayatını kur.dik dur.babana benim işim var gücüm var bana kötülük ediyorsunuz kendi ayaklarımın üzerinde durursam kendimi iyi hissedeceğim de.bak arkadaşım benim işim var çok iyi bir mesleğim var.evim var.bir tane de çocuğum var.boşanmak öyle senin sandığın kadar kolay değil.benimki en kolay olandı ama ben neler yaşadım bilsen..çocuk baba diye ağlar benim elimden bişey gelmez..önce bir düşün evliliğinin gerçekten bitmesi mi gerekiyor diye.. cevabın evetse iş başına...hemen kimseye söylemeden iş buluyorsun..sonra babana güzelce anlatıyorsunkalbini kırmadan...sel gider kum kalır...ailen her zaman yanında görmüyor musun...adam ben bakarım torunuma diyor sadece belki kurtarırım diye düşündüğünden tırmalıyor işte bazen kendini de kaybedip yanlış yolla seni ikna etmeye çalışıyor olabilir...napsın ana baba yüreği..

Babamların ben bakarım dedikleri şu burda hayatın iyi olmıcak senin burnundan getircez amac bu dışarı çıkamıcan. Ben 11 seneden beri onlardan tek kuruş almış insan değilim aksine her sıkıştıklarında ben verdim elimdeki avcumdakini şimdi sadece lafta öleler. Evet neladar isteyerek bitsede çok zor bir sürec ama ailem arkamda olsa inanıyorum çok kolay atlatırım. Çok anlattım anlamıyolar istedikleri gibi davranmayınca farklı yollara baş vuruyolar çok kırıcı hırpalayıcı konuşuyolar çok yaraladılar benî. Resmen beni çöpe atıp damatlarını tuttular herkes sucunu kabul ettiği halde kaynanama demiş benim kızımda tüm suç bi anne baba bunu yapmamalı kaynanamın ne halt olduğunu bildikleri halde herkese karşı korursun varsa bi sucu evde tekken gerekeni yaparsın ama onun bunun ağzına kızını sakız etmezsin. Off daralıyorum yazarken bile nasıl bir savaştır bu ben çözemedim

Boşanmak istiyorum ama biliyorumki babam kıyameti koparacak,ben demedimmi diye(basta istememişti bu evliliği)annem yıkılacak.ikisinin arası acilacak(zamanında annem cok ısrar etmişti olsun diye)sonra ayrı ev tutturmazlar.cok şükür bir isim var ama gencim güzelim ve bir kiZim var.benim isim cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…