Önceki konumu okuyan arkaşlar bilirler boşanma aşamasındayım ama ailem çıldırmış gibi tepki gösterip boşanmamı engellemek istemesi bi anne baba bukadar nasıl yapar diyordum babam eşime gönder olmuyosa olmuyo ikinizde gençsiniz ama sakın davayı açma burda kalsın 3,4 ay sonra dava açarsın demiş tabi amaçları belli ben gidicem ve tekrar burnumdan getirip kuzu kızu geri gçdermek bende bu evden çıkmadan davayı açıp gitmek istiyorum bu seferde çalıştırmam onu boşanınca torunumada kızımada ben bakarım demiş(bu arada malimüşavirim) ve benle hiç bir irtibat yok sevgili damatlarıyla nasıl bi iş ben anlamadım artık hayatıma kaldığım yerden devam etmek istiyorum işimi bulup çocuğumu krese verip eskisi gibi güçlü sağlam ayaklarının üstünde duran özgüveni yüksek biri olmak istiyorum okadar ezdiki ailem bu süreçte beni dönmem için dayak bile yedim. Ayrı bi eve çıksam izin vermicekler (aslında istemiyorum bende) dışarı çıkarmıcaklar işe göndermicrkler öle çaresiz kaldımki artık sinir krizlerine giriyorum aslında herşey eşimin elinde o beni kapıya koyarsa ancak ailem beni alır kabul edermiş(boşanma konusunda tüm hatayı eşim kabul edip 4*4 luk karılık yaptı kızınız bana dediği halde) neyapıcam bilmiyorım iyice kırıyolar elimi kolumu. Çünkü çok iyi biliyolar ben ayrı bi eve çıkmam abimin veya bi arkadaşımla ortak bi yerde yaşayamam offf artık nefes alamadığımı hissediyorım. Ne yapacağımı sasırdım sizin düşünceleriniz nedir ???