Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düğün videosu var ama ona bakıp mahkeme verir mi kadınaİspat için düğün videosu falan izleniyor galiba emin değilim.
Evet düğün cdsi ve foto var ama erkekten almak için yeterli mitakı videosu var mı? anlaşmalı boşanmada ispat gerekmiyor zaten takılar protokole né yazıldıysa verilir. çekişmeli için de takı videosu ya da fotoğraflar işe yarar diye biliyorum.
Muhtemelen sonuçta kimse hergun takılarıyla resim çekmıodurDüğün videosu var ama ona bakıp mahkeme verir mi kadına
Bilirkişi anlamıyor mu, kaç gram olduğunuBenim kuzenimin davası hala sürüyor çekişmeli adam 22 ayar olan bileziği 8 ayar diye diretiyor
yeterli diye biliyorum daha nasıl ispat olsun ki canlı kanlı gözüküyorEvet düğün cdsi ve foto var ama erkekten almak için yeterli mi
Bilezikler ortada yok aynen iade edilmediği durumlar da var sonuçtaBilirkişi anlamıyor mu, kaç gram olduğunu
Yani erkek bende değil diyor kadın bende değil diyor. Erkek düğün sonrası almış kıza vermemiş. Düğün cdsini gösterince kadına verir mi mahkeme?Muhtemelen sonuçta kimse hergun takılarıyla resim çekmıodur
Avukata danışın daha sağlıklı olur. Bizimkisi bi tavsiye sonucu hakim belirleyecekYani erkek bende değil diyor kadın bende değil diyor. Erkek düğün sonrası almış kıza vermemiş. Düğün cdsini gösterince kadına verir mi mahkeme?
Evet doğru hatırlıyorsunuz, erkek öyle çirkef ki kız o yüzden alamam diye korkuyor tekrar sormami istedi. Görmeyen, bu durumu yaşayan varsa diye tekrar yazdım.Epey de akıl verilmişti diye hatırlıyorum.
Böyle konular bütün bekarlara örnek olsun. Evlenince bileziklerini asla vermesin.Bilezikler ortada yok aynen iade edilmediği durumlar da var sonuçta
Yani bekarlar 4 5 bileziği muhtaç olmasın onu alamayacağı adamla evlenmesin daha iyi bi dersBöyle konular bütün bekarlara örnek olsun. Evlenince bileziklerini asla vermesin.
Yanlış biliyor da olabilirim ama aynı konuyu açmak yasaktı sanki. Bir de avukatlar falan akıl verdi. Açılmadı mı boşanma davası henüz? Yani ben de bilmiyorum biraz uzun sürer diye tahmin ediyorum ve illa ki çirkinleşir erkek tarafı. Birinin yaptığı yorumu hatırlıyorum eğer koca kişisi altınları aldığını kabul ediyorsa geri verdiğini de ispat etmesi gerekir demişti.Evet doğru hatırlıyorsunuz, erkek öyle çirkef ki kız o yüzden alamam diye korkuyor tekrar sormami istedi. Görmeyen, bu durumu yaşayan varsa diye tekrar yazdım.
Avukat alırız gibi konuşmuş ama içi rahat etmiyor. Adam bende değil bir kuruş alamazsın gibi konuşuyor, arkadaşımda panik oluyor. Açıkçası bana da çok mantıklı gelmiyor direk CD ye göre altınları kadına vermesi.Avukata danışın daha sağlıklı olur. Bizimkisi bi tavsiye sonucu hakim belirleyecek
Burada benzer konuların sürekli açıldığını görüyorum. Dava ben ilk konuyu açtığımda da açılmıştı henüz bir gelişme yok.Yanlış biliyor da olabilirim ama aynı konuyu açmak yasaktı sanki. Bir de avukatlar falan akıl verdi. Açılmadı mı boşanma davası henüz? Yani ben de bilmiyorum biraz uzun sürer diye tahmin ediyorum ve illa ki çirkinleşir erkek tarafı. Birinin yaptığı yorumu hatırlıyorum eğer koca kişisi altınları aldığını kabul ediyorsa geri verdiğini de ispat etmesi gerekir demişti.