• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmada düğün takilari

Cevvalll

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
61
Puanlar
13
Herkese selam, sorum boşanmış ya da boşanmış tanıdığı olan kadınlara. Cekismeli ya da anlaşmalı bosanma da este olan dügün takilarinizi nasıl ispatladiniz ve aldınız?

İspat için düğün videosu falan izleniyor galiba emin değilim.

takı videosu var mı? anlaşmalı boşanmada ispat gerekmiyor zaten takılar protokole né yazıldıysa verilir. çekişmeli için de takı videosu ya da fotoğraflar işe yarar diye biliyorum.

takı videosu var mı? anlaşmalı boşanmada ispat gerekmiyor zaten takılar protokole né yazıldıysa verilir. çekişmeli için de takı videosu ya da fotoğraflar işe yarar diye biliyorum.
Evet düğün cdsi ve foto var ama erkekten almak için yeterli mi

Muhtemelen sonuçta kimse hergun takılarıyla resim çekmıodur
Yani erkek bende değil diyor kadın bende değil diyor. Erkek düğün sonrası almış kıza vermemiş. Düğün cdsini gösterince kadına verir mi mahkeme?

Siz konu açmamış mıydınız arkadaşınızla ilgiliydi hem de sanırım?

Epey de akıl verilmişti diye hatırlıyorum.
Evet doğru hatırlıyorsunuz, erkek öyle çirkef ki kız o yüzden alamam diye korkuyor tekrar sormami istedi. Görmeyen, bu durumu yaşayan varsa diye tekrar yazdım.

Evet doğru hatırlıyorsunuz, erkek öyle çirkef ki kız o yüzden alamam diye korkuyor tekrar sormami istedi. Görmeyen, bu durumu yaşayan varsa diye tekrar yazdım.
Yanlış biliyor da olabilirim ama aynı konuyu açmak yasaktı sanki. Bir de avukatlar falan akıl verdi. Açılmadı mı boşanma davası henüz? Yani ben de bilmiyorum biraz uzun sürer diye tahmin ediyorum ve illa ki çirkinleşir erkek tarafı. Birinin yaptığı yorumu hatırlıyorum eğer koca kişisi altınları aldığını kabul ediyorsa geri verdiğini de ispat etmesi gerekir demişti.

Avukata danışın daha sağlıklı olur. Bizimkisi bi tavsiye sonucu hakim belirleyecek
Avukat alırız gibi konuşmuş ama içi rahat etmiyor. Adam bende değil bir kuruş alamazsın gibi konuşuyor, arkadaşımda panik oluyor. Açıkçası bana da çok mantıklı gelmiyor direk CD ye göre altınları kadına vermesi.

Yanlış biliyor da olabilirim ama aynı konuyu açmak yasaktı sanki. Bir de avukatlar falan akıl verdi. Açılmadı mı boşanma davası henüz? Yani ben de bilmiyorum biraz uzun sürer diye tahmin ediyorum ve illa ki çirkinleşir erkek tarafı. Birinin yaptığı yorumu hatırlıyorum eğer koca kişisi altınları aldığını kabul ediyorsa geri verdiğini de ispat etmesi gerekir demişti.
Burada benzer konuların sürekli açıldığını görüyorum. Dava ben ilk konuyu açtığımda da açılmıştı henüz bir gelişme yok.

Back
X