• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmada düğün takilari

Burada benzer konuların sürekli açıldığını görüyorum. Dava ben ilk konuyu açtığımda da açılmıştı henüz bir gelişme yok.
Dediğim gibi emin değilim yasak olup olmadığı konusunda. Boşanma davası mı yoksa mal paylaşımı davası mı açıldı?

Avukat alırız gibi konuşmuş ama içi rahat etmiyor. Adam bende değil bir kuruş alamazsın gibi konuşuyor, arkadaşımda panik oluyor. Açıkçası bana da çok mantıklı gelmiyor direk CD ye göre altınları kadına vermesi.
Adamla olan konuşmalarını saklasın

Yani erkek bende değil diyor kadın bende değil diyor. Erkek düğün sonrası almış kıza vermemiş. Düğün cdsini gösterince kadına verir mi mahkeme?
chatgpt ye sordum erkeğin bende değil kadın aldı demesi yeterli değilmiş ispatlamak zorundaymış kadının aldığını. (alınan Mal ile bozdurulduğuna dair belge ile vs) kadının bir şey
yapmasına gerek yokmuş altınlar kadının olduğu için ispatla yükümlü olan erkekmiş. Bilmiyorum chatgpt nin yalancısıyım.

chatgpt ye sordum erkeğin bende değil kadın aldı demesi yeterli değilmiş ispatlamak zorundaymış kadının aldığını. (alınan Mal ile bozdurulduğuna dair belge ile vs) kadının bir şey
yapmasına gerek yokmuş altınlar kadının olduğu için ispatla yükümlü olan erkekmiş. Bilmiyorum chatgpt nin yalancısıyım.
Teşekkür ederim ☺️ Adam geri verdim ya sende ya falan deyip duruyor umarım mahkeme kadına verir.

Düğün sonrası saklayayım ben diye almış.
İşte araba vs alınsa yarısı onun olurdu benim kuzenim alınan evin yarısını aldı ama mehir diye altınları da istiyor 2 senedir bitmedi davaları önce boşanma sonra mal davası böyle bir imkan olabilir belki altınlar için

İşte araba vs alınsa yarısı onun olurdu benim kuzenim alınan evin yarısını aldı ama mehir diye altınları da istiyor 2 senedir bitmedi davaları önce boşanma sonra mal davası böyle bir imkan olabilir belki altınlar için
Yok alınan bir şey de yok. Peki boşandı mi? Şuan mal davası mı devam ediyor?

Yok alınan bir şey de yok. Peki boşandı mi? Şuan mal davası mı devam ediyor?
Davası devam ediyor sanırım özel olduğu için sormuyorum açık açık ama eski kocası işten bile çıktı anlaşmalı boşandılar ailelere söylemeden sonra buna haber geldi seni aldatıyor diye davayı bozdu çok bilmiyorum hala evliler ertelenip duruyor

Davası devam ediyor sanırım özel olduğu için sormuyorum açık açık ama eski kocası işten bile çıktı anlaşmalı boşandılar ailelere söylemeden sonra buna haber geldi seni aldatıyor diye davayı bozdu çok bilmiyorum hala evliler ertelenip duruyor
Kız boşanmak istediği adam aldatıyor diye davayı mi bozdu 😳

Herkese selam, sorum boşanmış ya da boşanmış tanıdığı olan kadınlara. Cekismeli ya da anlaşmalı bosanma da este olan dügün takilarinizi nasıl ispatladiniz ve aldınız?
Daha kaç kez aynı konuyu açacaksınız? Size ne bu kadar merak ediyorsunuz?

Çok merak ediyorsa arkadaşın kendisi açsın konu

Daha kaç kez aynı konuyu açacaksınız? Size ne bu kadar merak ediyorsunuz?

Çok merak ediyorsa arkadaşın kendisi açsın konu
Bu nasıl bir üslup? Asıl size ne benim açtığım konudan, istemezseniz yorum yapmazsınız olur biter.

Avukat alırız gibi konuşmuş ama içi rahat etmiyor. Adam bende değil bir kuruş alamazsın gibi konuşuyor, arkadaşımda panik oluyor. Açıkçası bana da çok mantıklı gelmiyor direk CD ye göre altınları kadına vermesi.
Çok mu ki altınlar? Arkadaşın çalışmıyo mu? İhtiyacı mi var altinlara

Bu nasıl bir üslup? Asıl size ne benim açtığım konudan, istemezseniz yorum yapmazsınız olur biter.
Çünkü inandırıcı değil
Boşanan sensin muhtemelen hatta erkek tarafı bile olabilirsin
Altınları nasıl kaçırabilirim derdine düşmüş gibisin daha çok.

Çok mu ki altınlar? Arkadaşın çalışmıyo mu? İhtiyacı mi var altinlara
Yani tabi en az 2 milyonluk altin varmış. Çalışıyor mesele ihtiyaç değil ki oyuna geldiğini düşünüyor. Her şeyi planladıklarını apt*l yerine koyduklarını düşünüyor.

Bende boşandım takılarım bendeydi nafaka falan almadım, takılar kanunen senin hakkın
Eski esinde işine geldi. Sadece takıları aldım boşandım, ama avukatına sormuştum eğer hatırladığım kadarıyla altınlar bende olmasaydı ne olurdu diye. Bana dedigi düğün videosu izlenecek, tek tek gramına kadar hesaplanır ama moral bozmayayim ama çok zor geri alınır demişti. Bunun için extra altın davası açılıyor herhalde.

Bende boşandım takılarım bendeydi nafaka falan almadım, takılar kanunen senin hakkın
Eski esinde işine geldi. Sadece takıları aldım boşandım, ama avukatına sormuştum eğer hatırladığım kadarıyla altınlar bende olmasaydı ne olurdu diye. Bana dedigi düğün videosu izlenecek, tek tek gramına kadar hesaplanır ama moral bozmayayim ama çok zor geri alınır demişti. Bunun için extra altın davası açılıyor herhalde.
Konuyu arkadaşım için actim. Onun düğün sonrası, bütün takilari elinden alınmış. Şimdi boşanıyor eşi inkar ediyor ben sana geri verdim diyor. Avukat ilk görüşmeye gittiğinde CD ile alırız demiş ama pek ikna olmadı. Bir CD ile nasıl onda olmadığını anlayıp verecek diyor.

Back
X