Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanmada ses kaydını delil olarak kullanan arkadaşlar varmı?Bana yardm edebilcek varmı:(
Bildigim kadarıyla gizli çekilmiş video yada ses kayıtları delil olarak kabul edilmiyo.siz yinede hakime dinletmenin bi yolunu bulun.ama sana tavsiyem bir an önce boşan gitsin hiç parayla pulla uğraşma
İnann derdim para pul değil sadece onlarinda canı yansin istiyorummm içleri sızlasın onlardan 3,5 kuruş çıktığı zaman canlari yancak sırf bunun icinn yoksa umrumda değil
İnann derdim para pul değil sadece onlarinda canı yansin istiyorummm içleri sızlasın onlardan 3,5 kuruş çıktığı zaman canlari yancak sırf bunun icinn yoksa umrumda değil
Bak güzel kardeşim. Bazı insanların ve ailelerin ahlaki değerleri zayıftır. Yaptıkları şeyleri takdir edip onaylarlar.ama bu bize ters gelen şeylerdir.ugraşma.kendi pislikleriyle bogulsunlar
Bak güzel kardeşim. Bazı insanların ve ailelerin ahlaki değerleri zayıftır. Yaptıkları şeyleri takdir edip onaylarlar.ama bu bize ters gelen şeylerdir.ugraşma.kendi pislikleriyle bogulsunlar
Oh ne guzel ya millet saysin sovsun kufur etsin olumle tehdit etsin biz kanitlicaz diye ses kaydi alinca suclu cikalim bi de ceza alalim
Olur mu hic oyle sey ya
O ne demek öyle ya. 5 çocukla mağaradamı kaldın. İlk boşanan senmisin. Hayat yeni başlıyo. Ders aldın bileylendin.şimdi daha güçlü bi kadın olarak yola devam. Değişmicekler anlamicaklar yaptıkları kötülükleri. Savunup hakliyız dicekler
Oh ne guzel ya millet saysin sovsun kufur etsin olumle tehdit etsin biz kanitlicaz diye ses kaydi alinca suclu cikalim bi de ceza alalim
Olur mu hic oyle sey ya
Yok bana o kadar tüyler ürpertici şeyler söylenmez :) ama gene de delil yapılabilecek şeyler söyler belki. Sana da geçmiş olsun iyi ki sesini kaydetmişsin
Yok bana o kadar tüyler ürpertici şeyler söylenmez :) ama gene de delil yapılabilecek şeyler söyler belki. Sana da geçmiş olsun iyi ki sesini kaydetmişsin
Ablacim olum tehdidi var madem, once karakola basvur ve sikayette bulun derim. kadin cinayetleri gayet ciddiye alinacak bir konu tehdit varsa polise basvurmalisin.
Hakim kabul edebilir pekala, olum tehdidi var diyorsun.