bosanmadan bi adamla birlikte olmus yeni arkadas

sultannazik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
615
140
50
slm arkadaslar ben yabamci bir ulkede yasiyorum. bir kizim var. esim parka goturmustu kizimi bir keresinde orda bi adamla tanismis. sonra baska bir gunde ben karisi ile tanistim ayni parkta tesadufen. burda ailem yok arkadasa ihtiyacim var. onunla iyi anlastik. beraber gorustugumuz ilk gunde bana hayatini anlatti. esi ile 15 yasinda tanismis. evliymis esi ama kizin haberi 3 yil olmamis. sonra soz gununde ogrenmis. adamin ailesi bu adamla karisini kiz 14. adam 16 yasindayken evlendirmis. ve adam sevmedigini bastan eski karisina soylemis hayir de bari sen yapma diye, ama kiz evlenmekte israr etmis ailesi dindar son derece kadina sayginim sifir oldugu bir aileymis. kadin disari bile cikarmazlarmis. aile yapisi buymus adamin. ama bu tanistigim arkadasimla sonra bunlar asik olduklari icin evlenmisler ve adam eski karisini bile karsisina cikartmis soyle ben seni seviyormuydum hep demiyormuydum hapi bile benden gizli bikalip hamile kalmadin mi diye karisiyla kiz arkadasini yuzlestirmis. karisi evet ama ben adi hasan olsun .. hasani seviyorum birakmicam demis. bu tanistigim arkadasim ancak oyle inanmis hasana ve oyle evlenmisler kadin senelerce peslerini birakmamis adamin da 2 tane cocugu var obur esinden. bunu anlayabildim ama genede bi kotu hissettim kendimi. onlar ile srkadas olmakta terettutlerim bi nebze var. bi yandanda diyorum 16.14 yasinda evlendirilmis sevmeden olan bi evlilik dini nikahli evlilik boyle olurdu ancak diye ama genede tuaf hissettim sizce ne dusunmeliyim aslinda zaman gecirmek icin iyi insanlar bilmiyirum yardim edin.

Son düzenleme:
Ben de şunu anlamiyorum insan sevmedigi biriyle nasil yillarca sevisebilir.
adam sexse duskin birsey. karisi demisti. belli omdan. ama cocuk diyebilecegimiz yaslarda aileler zorla evlendirmis. esli karisi hapi gizli biraliyormus cocuk olinca beni sevwr diye. iki cocuklari olmus koruniyorum dedigi halde.bilmiyorum konumun basligi yarim oldu uzin yazdigim icin galiba

Cok ilginc, peki oturma iznini nasil almis acaba bu kadin? Aklima o takildi sadece :KK70::KK70:
burda dogul buyümüa hepsi. vurda 18 den once eclwnmek yasak. bunlar dini nikah yapmis eski esiyle. cik dindar bi ailelermis yasi geldi gibisine 16 yaaindaki adami 14 yasindaki kizla zorla eclendirmisler aileler. adamda bu arkadasa asik olus 12 yildir beraberler be zamandir evliler bilmiyorum arkadasla

slm arkadaslar ben yabamci bir ulkede yasiyorum. bir kizim var. esim parka goturmustu kizimi bir keresinde orda bi adamla tanismis. sonra baska bir gunde ben karisi ile tanistim ayni parkta tesadufen. burda ailem yok arkadasa ihtiyacim var. onunla iyi anlastik. beraber gorustugumuz ilk gunde bana hayatini anlatti. esi ile 15 yasinda tanismis. evliymis esi ama kizin haberi 3 yil olmamis. sonra soz gununde ogrenmis. adamin ailesi bu adamla karisini kiz 14. adam 16 yasindayken evlendirmis. ve adam sevmedigini bastan eski karisina soylemis hayir de bari sen yapma diye, ama kiz evlenmekte israr etmis ailesi dindar son derece kadina sayginim sifir oldugu bir aileymis. kadin disari bile cikarmazlarmis. aile yapisi buymus adamin. ama bu tanistigim arkadasimla sonra bunlar asik olduklari icin evlenmisler ve adam eski karisini bile karsisina cikartmis soyle ben seni seviyormuydum hep demiyormuydum hapi bile benden gizli bikalip hamile kalmadin mi diye karisiyla kiz arkadasini yuzlestirmis. karisi evet ama ben adi hasan olsun .. hasani seviyorum birakmicam demis. bu tanistigim arkadasim ancak oyle inanmis hasana ve oyle evlenmisler kadin senelerce peslerini birakmamis adamin da 2 tane cocugu var obur esinden. bunu anlayabildim ama genede bi kotu hissettim kendimi. onlar ile srkadas olmakta terettutlerim bi nebze var. bi yandanda diyorum 16.14 yasinda evlendirilmis sevmeden olan bi evlilik dini nikahli evlilik boyle olurdu ancak diye ama genede tuaf hissettim sizce ne dusunmeliyim aslinda zaman gecirmek icin iyi insanlar bilmiyirum yardim edin.
sevmiyormuş etmiyormuş bu bahaneleri geçin boşansaymış o zaman.

ya zorla evlenip nasıl sevişiliyor ya nasıl nasıl nasıl
ben kizda degil ama esinden aile yapilarindan kil kaptim bi nevi hak veriyorum cocul yaslarda olan seyler yuzunden ama bi yandanda o insanlardan biraz tedirgin oldum. esimim fikri onlar be yasadi bizi ilgilendirmez biz arkadasligimiza bakalim diyor. ama benim icim rahat degil tam nedense

Ya gecmisleri seni niye ilgilendirsin eger arkadasliklari sohbetleri iyiyse arkadas olun ne varki bunda?
Cocuk yasta zorla evlenmis olmamis baskasini bulmus bu yuzden omur boyu kimse bunlarla arkadaslik etmesin mi?
Sizi ilgilendiren bir konu gibi gelmedi bana

burda dogul buyümüa hepsi. vurda 18 den once eclwnmek yasak. bunlar dini nikah yapmis eski esiyle. cik dindar bi ailelermis yasi geldi gibisine 16 yaaindaki adami 14 yasindaki kizla zorla eclendirmisler aileler. adamda bu arkadasa asik olus 12 yildir beraberler be zamandir evliler bilmiyorum arkadasla
Aa evet bu aklıma gelmemişti. :-) Sanirim ben arkadaş olmazdım bilemiyorum ki. Adam da pislikmis. Geçmiş de bir konu. Belki kadın da pismandir.

bu arada sana bayiliyorum yorumlarina ozellikle:)
Teşekkürler :oops::oops::KK56:

bu benim bahanelerim degil kizin soyledikleri. ben sadece mesafemi koysam diyorum acaba. cok iyi anlastik ama duyduklarim bemi tedirgin etti. eve geldigimde acsyip negatif yuklu oldum ve aslinda okadar sicak biriki bilmiyorum
tamam işte kendinizce onu haklı çıkarmaya çalıştığınız bahaneleri geçin diyorum

koyun mesafeyi ,zaten bu saatten sonra hiç bir şey eskisi gibi olmaz

X