- 16 Ağustos 2014
- 615
- 140
- 50
- Konu Sahibi sultannazik
slm arkadaslar ben yabamci bir ulkede yasiyorum. bir kizim var. esim parka goturmustu kizimi bir keresinde orda bi adamla tanismis. sonra baska bir gunde ben karisi ile tanistim ayni parkta tesadufen. burda ailem yok arkadasa ihtiyacim var. onunla iyi anlastik. beraber gorustugumuz ilk gunde bana hayatini anlatti. esi ile 15 yasinda tanismis. evliymis esi ama kizin haberi 3 yil olmamis. sonra soz gununde ogrenmis. adamin ailesi bu adamla karisini kiz 14. adam 16 yasindayken evlendirmis. ve adam sevmedigini bastan eski karisina soylemis hayir de bari sen yapma diye, ama kiz evlenmekte israr etmis ailesi dindar son derece kadina sayginim sifir oldugu bir aileymis. kadin disari bile cikarmazlarmis. aile yapisi buymus adamin. ama bu tanistigim arkadasimla sonra bunlar asik olduklari icin evlenmisler ve adam eski karisini bile karsisina cikartmis soyle ben seni seviyormuydum hep demiyormuydum hapi bile benden gizli bikalip hamile kalmadin mi diye karisiyla kiz arkadasini yuzlestirmis. karisi evet ama ben adi hasan olsun .. hasani seviyorum birakmicam demis. bu tanistigim arkadasim ancak oyle inanmis hasana ve oyle evlenmisler kadin senelerce peslerini birakmamis adamin da 2 tane cocugu var obur esinden. bunu anlayabildim ama genede bi kotu hissettim kendimi. onlar ile srkadas olmakta terettutlerim bi nebze var. bi yandanda diyorum 16.14 yasinda evlendirilmis sevmeden olan bi evlilik dini nikahli evlilik boyle olurdu ancak diye ama genede tuaf hissettim sizce ne dusunmeliyim aslinda zaman gecirmek icin iyi insanlar bilmiyirum yardim edin.
Son düzenleme: