Boşanmadan Mal Paylaşımı Hakkında

Ladyhappy

bi gün yine erteliyorum....
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
354
297
103
Babam tapusu kendi adına olan, evlendikten sonra edindikleri evi annemden habersiz satmak istiyor.

Küçüktüm ama hatırlıyorum annemin de birikimleri var o evin alınmasında. Ama tapu babamın adına ve ortada boşanma yok diye tüm parayı babamın kendi hesabına aktarmasından korkuyorum. 2 yıla kalmaz eritir ev parasını orda burda. Takıldığım nokta bu da değil aslında.

Avukat arkadaşlara sorum şu; evi annemden icazet almaksızın satabilir mi? Eğer satarsa tüm parayı kendi hesabına geçirmesinin önünde yasal bir engel yok mu? En azından annemin dişinden tırnağından artırıp biriktirdiği kısmının hırsız uğursuz tarafından yenmesine nasıl engel olabilirim ?

Anneniz aile mulkune satilmaz serhi koydurabilir,aslinda aile mulkleri 2esin rizasi ile satilabilir

Anneniz aile mulkune satilmaz serhi koydurabilir,aslinda aile mulkleri 2esin rizasi ile satilabilir

Annemin durumdan haberi yok kendisi rahatsız bir de bunu söyleyip sinirlerini bozmak istemiyorum. Satılma durumunda annemin hakkını kendi üstüne alabilmesini istiyorum aslında sadece. Geri kalanı kimle nerede yiyosa yesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…