Tabi ki kizlar haklisiniz esim suclu demiyorum ama 2 yilda bbir tayin bunaltti bir de esim zor bi insan karakter olarak ve sevgisizlik kotu bir sey diyorum bazen onun da hakki mutlu olmak yol yakinken ayrilayim onu gercekten seven insanla yasamali bunalri dusunuyorsam sorun yok mu ben de gecelerce dusundum cevabiniz icin cok tsk ederim cvp icin
Tabi ki kizlar haklisiniz esim suclu demiyorum ama 2 yilda bbir tayin bunaltti bir de esim zor bi insan karakter olarak ve sevgisizlik kotu bir sey diyorum bazen onun da hakki mutlu olmak yol yakinken ayrilayim onu gercekten seven insanla yasamali bunalri dusunuyorsam sorun yok mu ben de gecelerce dusundum cevabiniz icin cok tsk ederim cvp icin
beni bilmişlik taslıyor diye almadan nacizane tavsiye olarak okursanız memnun olurum. Çünkü ben de bu meselelerde destan yazmış biri degilim ki aksine ben de bocalıyorum.Evet bir kizim var3 yasinda ama nefret de etmiyorum ama herkes erkenden yoluna bakmali sevgisizlikle olmaz modundayim ve devamli tayin de ne kadar mutlu olacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?