- 22 Temmuz 2016
- 276
- 725
- 103
- Konu Sahibi Hayallegercek
İyi geceler hanımlar. İç dökmeye geldim. Onceki konumda herseyi anlatmistim. Buradaki kadınların desteğiyle dustugum yerden kalkıp üstümü silkeleyip kendime geldim. Ben neden onca yılımı boşu boşuna heba etmişim? Ben neden olmazi oldurmak için didinmisim? Eski eş kişisi daha mahkeme aşamasında hiçbir şey sonuçlanmadan sevgilisiyle saklandığı ininden çıkıp boy göstermeye başladı. Ben izne ayrıldım. Onun uzaklaştırma cezası var. Bugün arkadaşım aradı. X abiyi yanında bı kızla bı mekanda gördüm. Çok neşeliydi. Hayallegercek abla nöbette mi diye sordum çok bozuldu memleketinde dedi diye anlatti. Kızın biseyden haberi yoktu. Ben çocuğumla annemin evindeyim o sevgilisiyle artık ortalığa dökülmüş. Hep inkar etti. Başkası yok dedi. Kadınlar hisseder. Ben artık ona güven duymuyordum ama bu kadar ş...olunur mu? Ah benim ahmak kafam ahh. Meğer evlilik yürütüyorum diye kendi ömrümü boş yere heba etmişim. Kıskançlık, özlem hissettiğim bunların hiçbiri değil. Enayi yerine konmak insanın zoruna gidiyor. Beni uyandıran gözümü açan Allah'a şükürler olsun ve sizlere de çok teşekkür ederim. Tez zamanda bu adamın soyadından da kurtulup arınmak, mutlu olmak ,geri kalan ömrümü huzurla geçirmek istiyorum.
dava bitince merve ye de bi yemek ısmarla kapak olsun