boşanmak aklımda deli sorular

Bu. Mesajı şimdi gördüm.
Kızıma nafaka yeni bağlandı.
Babası birikmiş nafakasını ödemek istemiyor.
Tek başına çocuğa bakamıyor.
Onu ve babanesını uyardım (babası uyarılarıma moral bozma çocuk insan üçine karıştı diyor.bir aydır ancak yürümeyi öğrenen çocuğa)
babanesi hakaret olarak algılıyor.
kadın evdeyken alsın çocuğu
3 saat sahip çıkamamış cocuğun yüzü mor aç ve yorgun geldi.
karnı açlıktan gaz yapmış
düşürmekten bi yerini mi kırdılar diye acile gidecektim.

Nafakasını ödemiyorsa icra takibi yaptırabilirsiniz. Çocuğa bakamıyorlarsa bunu ispatlayıp mahkemeye delil olarak sunmanız lazım. Avukatınız size hiç yardımcı olmuyor mu?

Sabah gerizekalı babanesi utanmadan diklenmeye çalışıyor biz makyajıyız. neden dışarda bırakalım diyor diklenmeye kalkıyor.dedim çocuk mor suratla geldi.ona gore dedim annesiyim endişeleniyorum bakamıyor tek dedim.artik karar var diye insandan sayıyorlar kendilerini çocuğu göstermem diye yağ çekmeye uğraşıyorlardı.bisey olursa nereye şikayet edeyim karakola mı savcıya mı duruşmada hakim e mı duruş daha obur sene martta. 2 sokak ötemde oturuyorlar.Allah beter etsin onları

Beddua etmeyin. İki sokak ötenizde oturan insanlarla ilişkiyi koparmanız mümkün değil. Tek çareniz taşınmak.

Sabah babanesiniuyarmam güçlerine gitmiş hakaret mesajı atmış eski kocam annesi hırsını alamamış eski kocamı kışkırtmış icra takibi de gelecek tabi.

Arkadaşlardan cevap bekliyorum aynı şeyleri yazacağım konular açmak istemiyorum.bakmadigini kanıtlarsam ne olur?

Arkadaşlardan cevap bekliyorum aynı şeyleri yazacağım konular açmak istemiyorum.bakmadigini kanıtlarsam ne olur?

Hanımefendi sizin avukatınız yok mu size hiç yardımcı olmuyor mu? Hukuk üzerine forumlar var onlar size burdan çok daha fazla yardımcı olurlar. Bu sorunun cevabını Google’dan da öğrenebilirsiniz. Sizi de anlamaya çalışıyorum zor bir süreç gerginsiniz ama öncelikle haklarınızı iyice öğrenin ne yapabilirsiniz ne yapamazsınız bilginiz olsun. Sorunuza cevap vereyim mahkeme bunu onaylarsa babanın şahsi görüşmesine izin vermez pedagog eşliğinde görüşülmesi kararı verebilir.

Son düzenleme:
Hanımefendi sizin avukatınız yok mu size hiç yardımcı olmuyor mu? Hukuk üzerine forumlar var onlar size burdan çok daha fazla yardımcı olurlar. Bu sorunun cevabını Google’dan da öğrenebilirsiniz. Sizi de anlamaya çalışıyorum zor bir süreç gerginsiniz ama öncelikle haklarınızı iyice öğrenin ne yapabilirsiniz ne yapamazsınız bilginiz olsun. Sorunuza cevap vereyim mahkeme bunu onaylarsa babanın şahsi görüşmesine izin vermez pedagog eşliğinde görüşülmesi kararı verebilir.
Tesekkür ederim hukuk alanında forumları da arastırdım.çok karışık geldi.avukatım en fazla icra ile alsın der gibi bir cevap verir bulumduğum yerde zaten boşanan çok ama hukuki prosüdür ve buna yön verenler şaka gibiler.o yüzden net cevap almak için buraya yazıyorum.
avukat değiştirmemi isteyenlere sesleniyorum maalesef diğerleri birbirinden farklı değil.
Buranın esnafında bile hayır yok.

Tesekkür ederim hukuk alanında forumları da arastırdım.çok karışık geldi.avukatım en fazla icra ile alsın der gibi bir cevap verir bulumduğum yerde zaten boşanan çok ama hukuki prosüdür ve buna yön verenler şaka gibiler.o yüzden net cevap almak için buraya yazıyorum.
avukat değiştirmemi isteyenlere sesleniyorum maalesef diğerleri birbirinden farklı değil.
Buranın esnafında bile hayır yok.

Hangi şehirdesiniz? Orası nasıl bir yer ki bütün avukatlar birbirinin aynı? Avukatınız adına kendi kendinize cevap vermeyin bence arayın sorun. O ilgili değilse siz ilgilenmeye zorlayın. Size baro mu avukat ayarladı yoksa siz kendiniz mi buldunuz? Burası net cevap alabileceğiniz bir forum değil işte en fazla boşanmış kadınlar size kendi davalarından yola çıkarak yardımcı olurlar. Bu da sadece örnek olabilir size yine hakimin takdiri, davanın içeriği, karşı tarafın ne iddiada bulunduğu vs gibi durumlar var davalar birbirinin aynı değil sonuçta.

Hangi şehirdesiniz? Orası nasıl bir yer ki bütün avukatlar birbirinin aynı? Avukatınız adına kendi kendinize cevap vermeyin bence arayın sorun. O ilgili değilse siz ilgilenmeye zorlayın. Size baro mu avukat ayarladı yoksa siz kendiniz mi buldunuz? Burası net cevap alabileceğiniz bir forum değil işte en fazla boşanmış kadınlar size kendi davalarından yola çıkarak yardımcı olurlar. Bu da sadece örnek olabilir size yine hakimin takdiri, davanın içeriği, karşı tarafın ne iddiada bulunduğu vs gibi durumlar var davalar birbirinin aynı değil sonuçta.
Öneri üzerine. Yarın konuşacağım.diğer hukuk forumlarında benim olayıma yakın bir olay bulamadım.burada herkesin hakimi farklı olsa da daha net cevaplar geliyor.bi. hukuk forumuna üye olmuştum hatta günlerce yazdıgıma cevap gelmedi.

Emsal kararlar var ; çocuğu haftasonu anneden almıyorlar , hafta içi bir gün seçiliyor.

Bunda da sebep olarak annenin sosyallesememesi gösteriliyor.

Hafta içi bütün yük annede oluyor, Okul , ödev, bakim ,İş..
Hafta sonu tam birlikte vakit gecirecekken hooop baba alıyor, İki gezdiriyor zorluk yaşamadan bırakıyor.

Bu konuyu avukatinizla konuşun ve hafta içi net bir gün isteyin. O hafta alabiliyorsa alsın.

Ayrıca çok berbat şeyler yasamadiysaniz , zamanla çocuk büyüdükçe karara uymak.zorunda değilsiniz.

Istediği zaman babasıyla vakit gecirebilsin, Hatta anne babasıyla yemek yiyebilsin.

Emsal kararlar var ; çocuğu haftasonu anneden almıyorlar , hafta içi bir gün seçiliyor.

Bunda da sebep olarak annenin sosyallesememesi gösteriliyor.

Hafta içi bütün yük annede oluyor, Okul , ödev, bakim ,İş..
Hafta sonu tam birlikte vakit gecirecekken hooop baba alıyor, İki gezdiriyor zorluk yaşamadan bırakıyor.

Bu konuyu avukatinizla konuşun ve hafta içi net bir gün isteyin. O hafta alabiliyorsa alsın.

Ayrıca çok berbat şeyler yasamadiysaniz , zamanla çocuk büyüdükçe karara uymak.zorunda değilsiniz.

Istediği zaman babasıyla vakit gecirebilsin, Hatta anne babasıyla yemek yiyebilsin.
Bende böyle emsal kararlara rağmen neden avukatım çocuğun görüş vaktini hakime attı hala anlamıyorum.cevabını da alamıyorum.

Back
X