- 20 Ocak 2010
- 47.383
- 176.730
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi p3ngu3n225
Evlenmek kadar normal birşey zaten 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte huzur ahlak huy cok önemli degilmi ben işte bunun için eşimin bin sükür huyu husu iyi çok sükür şimdi bende calısıyorm toplandık sayılır.ne yapayım onun gibisini bulamamBen de boşandım. 15 yıl evlilikten sonra. Parasız günlerimiz en Mutlu günlerimizdi. Çalıştık, bir olduk, birbirimize destek olduk. Sonra maddi açıdan rahatlayınca eşinin tüm huyları değişti. Benimle konuşmaya bile gerek duymadı. Yabancı biri oldu. Parasızlık önemli değil saygı olduktan sonra.
Bekarim..Herkes evlenirken bosanmayi hesaba katmaz istemez fakat ne oluyorda 1 ay suren evlilikler bile bitiyor.Annelerimiz de maddi kulfet cekmisler (siddete ve aldatilmaya karsiyim) onlar da eslerinin ailelerinde haksizlik gormusler..Ama dayanmislar guclu durup ayrilmamislar.Eger ayni cati altinda yasanamayacak derece de bir huzursuzluk varsa elbette bosanilsin fakat yeni nesil biraz erken mi pes ediyor?Bunu sadece bayanlar icin demiyorum erkekler icinde..Sorumluluk alamayan evli oldugunu anlayamayan erkekler...O kadar cok bosanma meselesi goruyorum ki bazilari eften püften olabiliyor..23 gunluk evlilik kizin " ayy ben para derdi cekemem "demesiyle bitiyor.Illa bosanmasin hayatini degmez insanlara harcasinda demiyorum.Zaten bu devirde anlayisli birini bulmak cok zor ailesinin oyle olmasi ayri zor... Bosanma karari normal mi zorunlu bir secenek midir? Saniyorum evlilik ve evlilik kurumuna olan inancim epeyce zayifladi.Mutlu evlilik cok mu ütopik?
Bekar birisinin boşanmakla ilgili konu açması da ayrı bir ironi.. kim ne yaşıyor bilemezsin,hangi ortamda hangi şartlarla ne kadar sabrettigini ve o sabrın artık son demini de tüketip nasıl o kararı verdiğini de anlayamazsın. Millet çok meraklı mi sanki ayrılmaya boşanmaya şimdiye kadar ben bu sitede eften püften bir sebeple ayrılanı göbek atarak da ohh be diyeni görmedim yani. Bekarsın ve anlamazsın. Ben de bekarım ve evlilikle boşanmayla ilgili açılan hiçbir konuya da kolay kolay yorum yapmam çünkü o psikolojiyi bilmiyorum anlamamın imkanı yok. Rabbim kimseyi de o psikolojiyi anlayacak hale getirmesin insallah. Ne bilim sırf konu açmak için de açmayın
Sitede degil.Para için boşanan görmedim sitede
Aşk geçince sevgi ve saygı kalıyor geriye hatta bir çok şeyi sayabilirsin.peki daha anlamli bir soru...Ozellikle evli bayanlar
Ask gecince ne kaliyor geriye ? Bekarken onemli olan ne olmali?
Ben çevremde her gün boşanan kadın görmedigim için burayı referans alabilirim ancak.Sitede degil.
Yaşanılan psikolojik sıkıntıları çekmek güçlü durmak olmuyor.Güçsüzlüğünden çaresizliğinden çekiyor insanlar.Evlilikleri eski yeni diye kıyaslamamak lazım.Eski şartlarla şimdiki şartlar aynı değil.Teknoloji büyüyünce,yaşam standartları da büyüyor.Eskiden kadınların ekonomik özgürlüğü olmadığı ve cahil bir nesil çoğunlukta olduğu için,millet ne der korkusuyla,geçimini de sağlayacak olanakları olmadığı için boşanmıyorlardı.Şimdi öyle değil.Bekarim..Herkes evlenirken bosanmayi hesaba katmaz istemez fakat ne oluyorda 1 ay suren evlilikler bile bitiyor.Annelerimiz de maddi kulfet cekmisler (siddete ve aldatilmaya karsiyim) onlar da eslerinin ailelerinde haksizlik gormusler..Ama dayanmislar guclu durup ayrilmamislar.Eger ayni cati altinda yasanamayacak derece de bir huzursuzluk varsa elbette bosanilsin fakat yeni nesil biraz erken mi pes ediyor?Bunu sadece bayanlar icin demiyorum erkekler icinde..Sorumluluk alamayan evli oldugunu anlayamayan erkekler...O kadar cok bosanma meselesi goruyorum ki bazilari eften püften olabiliyor..23 gunluk evlilik kizin " ayy ben para derdi cekemem "demesiyle bitiyor.Illa bosanmasin hayatini degmez insanlara harcasinda demiyorum.Zaten bu devirde anlayisli birini bulmak cok zor ailesinin oyle olmasi ayri zor... Bosanma karari normal mi zorunlu bir secenek midir? Saniyorum evlilik ve evlilik kurumuna olan inancim epeyce zayifladi.Mutlu evlilik cok mu ütopik?
Bunu ben de gözlemliyorum. BDV'deki kadınların tepkileri/fikirleri iki ayrı uçta resmenbu zamanda erkekler kadınları hizmetçi
kadınlar da erkekleri köle olarak görüyorlar
kimse burada kızmasın ama bayanlar çok mızmızlar
erkekler için en ufak bir konuda aşağıdaki cümleleri kullanıyorlar.
-koy kapının önüne
-burnunu sürttür
-ağzının payını ver
sonra da adamdan sevgi , ilgi bekliyorlar
erkeklere kadınlar köle muamelesi yaptıkca erkeklerin gözü dısarı kacıyor, çnk evinde sürekli elinde kırbaçla dolanan bir anne modeli olan eş görüyorlar.
böyle kadınları erkekler ne yapsın ki.
kadınlar açısından da durum başka bir boyutta tabiki
eşini baş tacı edemeyen erkekler, elde edince hor görmeye başlayan , aşağılayan , şiddete başvuran erkekler de çekilmez oluyor.
bu iki tarafın da davranısı ile sekıllenıyor bence.
Bekarim..Herkes evlenirken bosanmayi hesaba katmaz istemez fakat ne oluyorda 1 ay suren evlilikler bile bitiyor.Annelerimiz de maddi kulfet cekmisler (siddete ve aldatilmaya karsiyim) onlar da eslerinin ailelerinde haksizlik gormusler..Ama dayanmislar guclu durup ayrilmamislar.Eger ayni cati altinda yasanamayacak derece de bir huzursuzluk varsa elbette bosanilsin fakat yeni nesil biraz erken mi pes ediyor?Bunu sadece bayanlar icin demiyorum erkekler icinde..Sorumluluk alamayan evli oldugunu anlayamayan erkekler...O kadar cok bosanma meselesi goruyorum ki bazilari eften püften olabiliyor..23 gunluk evlilik kizin " ayy ben para derdi cekemem "demesiyle bitiyor.Illa bosanmasin hayatini degmez insanlara harcasinda demiyorum.Zaten bu devirde anlayisli birini bulmak cok zor ailesinin oyle olmasi ayri zor... Bosanma karari normal mi zorunlu bir secenek midir? Saniyorum evlilik ve evlilik kurumuna olan inancim epeyce zayifladi.Mutlu evlilik cok mu ütopik?
konuyu hassasiyetle kimseyi suclamaktan kacinarak yazdim.Hakli sebeple bosananlari zaten yerinde ve dogru buluyorum.Gunluk hayattaki bosanma meselelrne insanlar bosanma hususunda birseyleri danismak istediklerinde sahit oldum buradakileri referans almadim.Sizde haklisiniz buradaki insanlar cok ceken insanlar.Onlari dahil etmedim hatta cogu buradaki olayda bosanmalari yonunde telkinde bulundum.Bu kimseyi itham altina almak degil.Ama ben ve cogu kiz arkadasim. Bu konuda hep mutsuz evlilik gormekten hep olumsuz sonuc gormekten artik evlilik nasil bir karardir insanlar ne icin evlenir diye sorgular olduk.Artik evlilik cesaret meselesi gibi gelmeye basladi.Bosanmaksa normal bir sonuc.Bu yuzden bekar bir insann sormasi abesle istigal degil.Sevmenin evlenme icin yeterli olmadigini kisilik ozelliklerine bagli oldugunuysa yeni yeni anlamaktayim.Aşk geçince sevgi ve saygı kalıyor geriye hatta bir çok şeyi sayabilirsin.
Ama bekar bir bayanın boşanma ile alakalı kadınları suçlar nitelikte konu açmasını çok saçma buldum.
Şuraya dön bir konu açanları oku mesela, içeriklerine bak.
Kimisi aldatılıyor.
Kimisi dayak yiyor.
Kimisi kv kp'den çekiyor.
Kimisi daha başka sebeblerden
En nihayetinde yaşanılan sorunlar eften püften degil.
Kkk hatunları da bu ayrımı yapabilecek kapasitede zaten.
Saçma buldugu sebeblere saçma deyip geçiyorlar.