Merkezde küçük 85 m2 ev buldum 800 diuo.ama hadi kısa kadar 750 diyo.sonra zam yaparım dedi.200 de elektrik su + aidat dedi.bana gelse gelse 40 elk 40 şu gelse.cok fazla geldi.o ev işyerinin hemen yanında.cok da güzel ama ev kur sonra nakliye vs vs ugrasamam
Sizin derdiniz tam olarak ne anlayamıyorum ben.
Ne bekliyorsunuz.
İnsanlar buradan çıkıp size ucuz, geniş,TV li, işe yakın ev bulup,nakliye mi yapacak.
Tabii ki siz uğraşacaksınız.Acayip mağdur edebiyatı yapıyorsunuz.
Zor olsa da boşandın işte, işin var, idareten başını sokacak evin var, çocuğun yanında,bankada paran var,alternatiflerin var.
İnsanlar bu imkanlarin yarısına sahip olmadan yeniden tutunuyor hayata.
Bizde bir kucağımızda 2 yaşında çocuk, poşetler,dördüncü kata çıkıyoruz,bizim de çocuklarımız sokakta bağırıyor,yolun ortasına oturup ağlıyor, sıkıntı yok yani ölünmüyor.
85 metrekare evde 3 kişi yaşıyoruz,TV istemedik almadık,bu eve 1300 lira para veriyoruz.Aidat fatura falan da yok.Eşim yarım saat yürüyor,yarım saat otobüsle gidiyor.
Ben de seneye onun kadar yol gideceğim.
Yani ne var anlamıyorum,onu yapamam, bu pahalı onunla uğraşamam.
Uğraşacaksınız hanımefendi.
Çocuğunuz var sizin.Velayeti sizdeyse ona en iyi imkanları sunup,en sağlam,en dinç halinizle ilgileneceksiniz.
Burada her konu için yeni hesap açıp insanlara vahlanmanın anlamı yok, gerçekten çocuğa üzülüyorum sadece.
Allah feraset versin.