• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak bu kadar zor muydu

Çocuk yolda rezillik cikariyo.cocugun varsa beni anlarsın.mobulya bakmak detaylı iş.o mobilyalara baktırmaz.olau sadece para olayı değil.tek başına butun evi düzmek zor diyorum.bosanacaksan arkanda adam gibi anne baba olacak.ama nerdeee
Neden zor neden ayrıntılı

Valla oturduğum yerden tüm eşyanı alır gönderirim şimdi adresine

Alınacak olan atla deve değil

Bir buzdolabı bir çamaşır makinesi iki yatak belki de sadece iki kanepe

İki tencere bir tava 6 su bardağı kaşık çatal

Sanki gelin evi dizeceksin

Çocuğu yok olarak görürsen daha çok ağlar

Hepimizin çocuğu var yoksa yürürken her gün ağlayanı yok bu sen lanet olsun edası ile çocuğu çekiştirirsen sorun olur tabii

Kurumunuza can güvenliğini tayini başvurusu yaptınız mı

Eşiniz babanızı dövünce söylemiştik ama siz onunla barışmayı tercih ettiniz

1250 yüksek kira değil hem de eşyalı

Sanki başkasının cocuğundan bahsediyorsunuz "cocuk" diye.

Evliyken esiniz cok mu yardımcıydı da bu kadar zorlanıyorsunuz?
Ağzımdan aldınız.
Konuda tek dikkatimi çeken bu oldu.
Çocukla ben ayrı evdeyiz.
Çocuk beş yaşında.
Çocuk yolda ağlıyor.
Çocuk kimin çocuğu?Diye düşünmeden edemiyor insan.
Konuya yorum yapmaya gerek duymuyorum klasik 'ilkbahar' serzenişleri.

Çocuk dediğiniz kendi çocuğunuz mu? 4 yıllık anneyim hiç oğluma çocuk demedim çok ilginç gerçekten. Siz belli ki kocanızdan boşanmak istememişsiniz her şey zor geliyor o yüzden. Evlenirken bile mobilyaları birkaç saatte hallettim. Kaç saatinizi alır görüp beğenmek Allah aşkına. Çocuk dediğin ağlar, hırçınlaşır. Çocuk diye bahsettiğiniz sürece de çözüm bulamazsınız buna. Yıllardır market alışverişini ben yapıyorum "çocuk" la. Bir şey olmuyor yani.

Sahibinden.com da genelde kiralık daireler oluyor. Bırsuru secenek cıkuyor. Filtrele kısmından bulundugunz il ve ilçeyi yazınca. Allah yarfımcın olsun. Aile nerede destek olmıyolarmı tam olarak

Çocuk dediğiniz kendi çocuğunuz mu? 4 yıllık anneyim hiç oğluma çocuk demedim çok ilginç gerçekten. Siz belli ki kocanızdan boşanmak istememişsiniz her şey zor geliyor o yüzden. Evlenirken bile mobilyaları birkaç saatte hallettim. Kaç saatinizi alır görüp beğenmek Allah aşkına. Çocuk dediğin ağlar, hırçınlaşır. Çocuk diye bahsettiğiniz sürece de çözüm bulamazsınız buna. Yıllardır market alışverişini ben yapıyorum "çocuk" la. Bir şey olmuyor yani.
Çocuk deneme taktiniz.ammaaaaan taktiysaniz taktjniz.size hucbisiyin ispatını yapmak zorunda değilim.
Çocuğu yolda cekistirmiyorum.cocuga cep telefonumu vermiyorum.o da istiyo.bu yüzden çok ağlıyor.kres çıkışı zaten uykusu gelmiş ve açıkmış oluyo...akşam 17.30 gibi hep huysuz.eve gelir gelmez de uyuyakaliyo bazen.

Ağzımdan aldınız.
Konuda tek dikkatimi çeken bu oldu.
Çocukla ben ayrı evdeyiz.
Çocuk beş yaşında.
Çocuk yolda ağlıyor.
Çocuk kimin çocuğu?Diye düşünmeden edemiyor insan.
Konuya yorum yapmaya gerek duymuyorum klasik 'ilkbahar' serzenişleri.
Çocuk benim çocuğum...buna mi taktiniz pes.

Çocuk benim çocuğum...buna mi taktiniz pes.
Takmadım,yadırgadım.
Müdürlüğünü yaptığım anaokulundaki öğrencilerimden bile 'çocuk' diye bahsetmiyorum çünkü.
Tek yadırgayan da ben değilim ayrıca.
Sizinle tartışmak gibi bir niyetim yok.
'Oğlunuzla','çocuğunuzla','yavrunuzla'
yeni hayatınızda kolaylıklar diliyorum.

Sürekli şikayet halindesiniz. Şükretmeyi bilmiyorsunuz. Ayrıca kaprislisiniz.
Onu yapamam buraya gidemem şununla uğraşamam....
İşiniz var, paranız var en önemlisi sırf boşandınız diye canınıza kastetmeyen bir eski eşiniz var.
İnsanlar ne zorluklara göğüs geriyor. Allah aşkına şükür sahibi olun biraz.

Herseyden önce evladinizdan " çocuk" diye söz etmeniz hiç hoş durmamış. Farklı duygular hissettirdi bana.

Elbette ki başlarda bocalayacaksiniz , psikolojik olarak ağır gelecek fakat zamanla düzen oturacak inşallah. Biraz sabır.

Ayrıca 7.30 saat uyku mis gibi, daha ne olsun.

Akşamdan yemeğinizi hazırlayın . Çocuklar her türlü doyuyor zaten . Yoğurt ekmek yedirin ilk başta ana yemeği hazırlayana kadar, ya da bir çorba rahatlatır onu.

Beraber biraz uzanin , uyumasa bile dinlenir, ferahlar.

Sizden daha önemli şu an onun psikolojisi. Kendinizden ,uykunuzdan ödün vermek zorundasınız.

O secmedi bu hayatı.

Aparta geç. Çalışıyorsun sonuçta ikinci el tv, taksitle çekyat falan alırsın.

Eski eşten hayır olsaydı eski olmazdı. Minnet etme davara..

Yetişkin insan için neyse de, çocuğu 20 dakika yürütme bu sıcakta. Daha bunun karı kışı var. Çocuk telef olur yollarda..

Çocuklar yürür ya , 20 dk. ne ki ? Kaykaya bine bine, birkaç atıştırmalık yiyerek sohbetle geçiyor o zaman.

Hoşgeldin sarımanolyam, ilkbaharıbekliyorum ve daha bilimum farklı nickli arkadaşım.

Bankadaki parandan biraz tırtıkla da idare edecek üç beş eşya al, bir kısmına da takside gir evini düz. Böyle göçebe hayatı nereye kadar?
Ben konusunu okurken yanlış Türkçesinden dolayı ne yazdığını anlamadim siz ise direk kişiyi tanımışsınız tebrikler ne diyeyim

Farkında mısınız bilmiyorum ama buradaki insanlar size laf anlatmaktan sıkılmış dalgaya vurmuşlar. Bence artık kendinize gelin ve güçlü olun. Anladığım kadarıyla rahatınıza çok düşkünsünüz. Dünyada milyonlarca insan yalnız yaşıyor. İlk boşanan siz değilsiniz. Hatta ve hatta yalnız da değilsiniz çocuğunuz var, sevinmelisiniz.
Ama sanırım o çocuk size yük gibi geliyor çünkü konforunuzu bozuyor.
Sizden rica ediyorum o yavrucak için tedavi olun, terapi alın ve artık pozitif düşünen bir insan olun.
Boşanmak kolay değil kimse kolay atlatmıyor ama en çok da çocuklar etkileniyor.
Çocuğunuzun sağlıklı bir birey olması için önce sizin sağlığınızın yerinde olması lazım.
Bu kafayla devam ederseniz psikolojisi bozulmuş, ordan oraya savrulmuş, anne babasından yeterli sevgi ilgi görememiş, sorunlu çocukluk geçmişi olan insan yetiştireceksiniz.
Ve bu yüzden başınız ilerde çok daha fazla ağrıyacak.
O yüzden lütfen tedavi olun 🙏

Back
X