Boşanmak çok mu zor?

NickimTam13Harf

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
10.610
6.974
248
Bu evlilikte mutlu değilim.
Anlaşamıyoruz.. Anlatamıyorum..
Karşılıklı konuşmak bile zor.. Anlamıyor beni.
Tükendim artık, evcilik oynamaktan tükendim. Mutlu değilim.
Ayrılmak istiyorum, ama onsuz olmak da dünyanın sonuymuş gibi geliyor.
Alışkanlık mı aşk mı.. Bilemiyorum.

Boşanmak bu kadar zor mu oluyor, bu karara varmak ve boşandıktan sonra mutlu olmak?
Nasıl toparladınız içinizi, nasıl toparlandınız?
Çok mu acı veriyor? Yoksa o da mı çok çabuk geçiyor...

Maddi imkanlarınız varsa bence boşanmak daha kolay. Tabi ki hemen bi anda çok kolay olmaz herşey, ama zamanla alışır insan.

Boşanmak bu kadar zor mu oluyor, bu karara varmak ve boşandıktan sonra mutlu olmak?
Canım kaynım yeni boşandı 1 yıl oldu ondan gördüğüm kadarıyla anlatayım sana.
Severek ayrıldı karısından karısı istemiyorum seni sevgim bitti demiş. Atnı yatağa bile girmemiş aylarca soğutmuş kendinden zaten ex eltim tüm sülaleyle küstü herkesle bağını kopardı.meğer planı ayrılmakmş. Ne yaptı etti kaynımı da ikba etti boşandılar. Kaynım çok bocaladı yıkıldı baya hergün içiyor mesela. Kimse umrunda değil. Bi de 4 yaşında oğlu var. Onun için epey zor oldu ama şimdi biriyle tanıştı ilişkiye başladılar yavaş yavaş kendine geliyor sanırım. Diyeceğim seviyorsan eğer eşini çok bocalarsın çok üzülürsün ama sevgi saygı bittiyse evli kalmanın faydası yok yıpratır. Bi düşün eşini başka bi kadınla hayal et. İçin acıyorsa ayrılma derim zaman ver.

Olmuyorsa olmuyordur, zorlamanın anlamı yok.. Artı mutsuzluk ve boşanma isteği hissi insana bir kez geliyorsa, insanlar 30 yıldan sonra bile boşanıyor.. Artık mutlu olmak istiyorum, benim hakkım diye düşünüyorlar galiba, ve yakıyorlar tüm köprüleri..

Sizi korkutan boşanmak değilde boşandıktan sonra nasıl geçinirim olmuş sanki.Zaman zaman çok bunalıyo insan evlilikte.Öyle bi durum mu hep mi mutsuzsunuz? bende bazen çok mutsuz olduğumu hissederim.sonra bakarım geçmiş iyiyim iyiyiz derim.

1,5 yıldır çekişmeli boşanma davam sürüyor,inanın gecem gündüzüm birbirine karıştı. yapılan haksızlık insanı çok yaralıyor ve boşa geçen yıllarına üzülüyor insan :işsiz:

1,5 yıldır çekişmeli boşanma davam sürüyor,inanın gecem gündüzüm birbirine karıştı. yapılan haksızlık insanı çok yaralıyor ve boşa geçen yıllarına üzülüyor insan :işsiz:
Bana çok acı geliyor böyle şeyler bi adama ömrünü veriyorsun herşeyinle teslim oluyorsun o sana sen ona bi hayat kuruyorsun sonra ayrılmayı bile beceremiyorsun eziyet oluyorsun neden ki hiç mi hatır yok hiç mi iyi gün yok hiç mi yüzünü güldürmedi bu kadın yada adam. Hayatı sanırım kendimiz zorlaştırıyoruz. Dilerim bu yükünüz biran önce iner omzunuzdan :KK68:

Türkiye gerçeklerinde 2 çocukla mesleksiz boşanmak, maneviden çok maddi olarak zorlar kimse inkar edemez.

Tabi aileniz arkanızda durursa size gocunmadan kol kanat gererse size sadece manevi yükü kalır.

Bana çok acı geliyor böyle şeyler bi adama ömrünü veriyorsun herşeyinle teslim oluyorsun o sana sen ona bi hayat kuruyorsun sonra ayrılmayı bile beceremiyorsun eziyet oluyorsun neden ki hiç mi hatır yok hiç mi iyi gün yok hiç mi yüzünü güldürmedi bu kadın yada adam. Hayatı sanırım kendimiz zorlaştırıyoruz. Dilerim bu yükünüz biran önce iner omzunuzdan :KK68:
Çok teşekkür ederim inşallah :KK68:
dava açılınca ortalık savaş alanına dönüyor. Davayı kazanabilmek için herşeyi yapıyor ve çirkefleşiyorlar ve birbirlerinin canını acıtmak için elinden geleni ardına koymuyorlar :işsiz:

Meslek yok olmadan 2 cocukla nasil olacak ? Eger bosanma dusunceniz varsa gercekten once ise girip biraz birikim yapin baska turlu cok zor

Bu hayata bir kez geliyoruz bir daha yaşama şansımız yok mutsuzluğu yük yapmamak gerek yüreğe..
Zaten bu hayat yeterince çekilmez..

Maddi imkânın olsa da kolay gecen bir süreç asla değil, Karşın daki insana o kadar alısıyorsun ki o yüzden onsuz yapamam diyorsun hele bir de çocuk varsa daha zor. Bazı şeyler için sadece zaman gerekli.
Sırf sorun anlaşamamksa aile terapistine gitseniz destek alsanız tekrardan deneseniz olmaz mı dicek biiey bulaöadm ama inşaallah düzelir aranız diyebiliyorum,

Boşanma isteğinizin önceki açtığınız konuyla alakası yoktur dilerim.

Olmuyorsa olmuyordur, zorlamanın anlamı yok.. Artı mutsuzluk ve boşanma isteği hissi insana bir kez geliyorsa, insanlar 30 yıldan sonra bile boşanıyor.. Artık mutlu olmak istiyorum, benim hakkım diye düşünüyorlar galiba, ve yakıyorlar tüm köprüleri..

Ben çok küçük şeylerle de mutlu oluyorum. Onu bile yapamıyor adam... fazlasında gözüm olmadı.

Back
X