- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Maddi imkanlarınız varsa bence boşanmak daha kolay. Tabi ki hemen bi anda çok kolay olmaz herşey, ama zamanla alışır insan.
Canım kaynım yeni boşandı 1 yıl oldu ondan gördüğüm kadarıyla anlatayım sana.Bu evlilikte mutlu değilim.
Anlaşamıyoruz.. Anlatamıyorum..
Karşılıklı konuşmak bile zor.. Anlamıyor beni.
Tükendim artık, evcilik oynamaktan tükendim. Mutlu değilim.
Ayrılmak istiyorum, ama onsuz olmak da dünyanın sonuymuş gibi geliyor.
Alışkanlık mı aşk mı.. Bilemiyorum.
Boşanmak bu kadar zor mu oluyor, bu karara varmak ve boşandıktan sonra mutlu olmak?
Nasıl toparladınız içinizi, nasıl toparlandınız?
Çok mu acı veriyor? Yoksa o da mı çok çabuk geçiyor...
Bu evlilikte mutlu değilim.
Anlaşamıyoruz.. Anlatamıyorum..
Karşılıklı konuşmak bile zor.. Anlamıyor beni.
Tükendim artık, evcilik oynamaktan tükendim. Mutlu değilim.
Ayrılmak istiyorum, ama onsuz olmak da dünyanın sonuymuş gibi geliyor.
Alışkanlık mı aşk mı.. Bilemiyorum.
Boşanmak bu kadar zor mu oluyor, bu karara varmak ve boşandıktan sonra mutlu olmak?
Nasıl toparladınız içinizi, nasıl toparlandınız?
Çok mu acı veriyor? Yoksa o da mı çok çabuk geçiyor...
Bana çok acı geliyor böyle şeyler bi adama ömrünü veriyorsun herşeyinle teslim oluyorsun o sana sen ona bi hayat kuruyorsun sonra ayrılmayı bile beceremiyorsun eziyet oluyorsun neden ki hiç mi hatır yok hiç mi iyi gün yok hiç mi yüzünü güldürmedi bu kadın yada adam. Hayatı sanırım kendimiz zorlaştırıyoruz. Dilerim bu yükünüz biran önce iner omzunuzdan1,5 yıldır çekişmeli boşanma davam sürüyor,inanın gecem gündüzüm birbirine karıştı. yapılan haksızlık insanı çok yaralıyor ve boşa geçen yıllarına üzülüyor insan
Çok teşekkür ederim inşallahBana çok acı geliyor böyle şeyler bi adama ömrünü veriyorsun herşeyinle teslim oluyorsun o sana sen ona bi hayat kuruyorsun sonra ayrılmayı bile beceremiyorsun eziyet oluyorsun neden ki hiç mi hatır yok hiç mi iyi gün yok hiç mi yüzünü güldürmedi bu kadın yada adam. Hayatı sanırım kendimiz zorlaştırıyoruz. Dilerim bu yükünüz biran önce iner omzunuzdan
Boşanma isteğinizin önceki açtığınız konuyla alakası yoktur dilerim.
Olmuyorsa olmuyordur, zorlamanın anlamı yok.. Artı mutsuzluk ve boşanma isteği hissi insana bir kez geliyorsa, insanlar 30 yıldan sonra bile boşanıyor.. Artık mutlu olmak istiyorum, benim hakkım diye düşünüyorlar galiba, ve yakıyorlar tüm köprüleri..
1,5 yıldır çekişmeli boşanma davam sürüyor,inanın gecem gündüzüm birbirine karıştı. yapılan haksızlık insanı çok yaralıyor ve boşa geçen yıllarına üzülüyor insan
Sizi korkutan boşanmak değilde boşandıktan sonra nasıl geçinirim olmuş sanki.Zaman zaman çok bunalıyo insan evlilikte.Öyle bi durum mu hep mi mutsuzsunuz? bende bazen çok mutsuz olduğumu hissederim.sonra bakarım geçmiş iyiyim iyiyiz derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?