Bu sıralar sık konu açar oldum,haftaya tekrar açacağım büyük ihtimalle.
Haftaya salı günü boşanma protokolümü alıp davayı açmaya gideceğim.zaten bir yılı aşkın süredir ayrı bir evde yaşıyordum bebeğimle beraber.Arada tekrar denemeler yaptık olmadı,olmadı ama denediğime de pişman değilim çünkü bebeğime ileride hiç denemedim demeyeceğim..
Boşanma kararı artık dün itibariyle netleşti.Az önce şöyle bir düşündüm.Kendimi mahkemede protokolü sunarken,hakim kararinizda emin misiniz diye sorarken,evet dedikten sonra imza aşamasına geçerken hayal ettim.(Bu arada bu sıralama sadece benim tahminim, prosedürü bilmiyorum.)Bunları düşünürken bile kendimi tutamadım ağladım-ki aynı şeyi orada da yapmaktan çok korkuyorum.Guclu durmaliyim..Hayatımı o adamla geçirmemek için bir sürü sebebim varken,zaten bu evlilik beklentilerimi hiç karşılamayıp aksine tam bir hayal kırıklığı iken ben yine çok üzülüyorum.evet normal evet geçici..
Burada okuduğum evlenemiyorum başlıklı konular beni çok üzüyor çünkü ben de o üzüntüyü de çok yaşamıştım geç evlendim iki yılı zor doldurduk ki evden ayrıldım sigamadim.
Olası soru şu olacaktır: neden bosaniyorsunuz ? Aldatıldıgimi dair aşırı şüphe uyandırıcı deliller, hakaret,ilgisizlik,aşağılama,evden kovmalar ya da bir şekilde bunu ima etmeler..
Birilerinin zamanında ben de öyle oldum ama kısa sürdü geçti,geçiyor demesine ihtiyacım var sanırım.. teşekkürler