- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.637
- 598
Alışkanlık yapmış, sürekli ister.Zaten 1.5 yıl içinde 4-5 kez şans istedi verdim,artık bitti,kafada bitti nihayet

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alışkanlık yapmış, sürekli ister.Zaten 1.5 yıl içinde 4-5 kez şans istedi verdim,artık bitti,kafada bitti nihayet
Hormonlar ay içinde 4 faza ayrılıyor. Regl zamanı daha duygusal oluyoruz.Regl dönemi ne yokluyor?
Aman yesin ölmez merak etme boşver.. aç kalsınlarEv hizmetleri için bile minneti yoktu ufak şeyde yemek yemez dışardan alıp atistirirdi,evde temizlik yaptığıma bakmaz dolaptaki kurumuş peynir kırıntısına yogunlasirdi
Bu sıralar sık konu açar oldum,haftaya tekrar açacağım büyük ihtimalle.
Haftaya salı günü boşanma protokolümü alıp davayı açmaya gideceğim.zaten bir yılı aşkın süredir ayrı bir evde yaşıyordum bebeğimle beraber.Arada tekrar denemeler yaptık olmadı,olmadı ama denediğime de pişman değilim çünkü bebeğime ileride hiç denemedim demeyeceğim..
Boşanma kararı artık dün itibariyle netleşti.Az önce şöyle bir düşündüm.Kendimi mahkemede protokolü sunarken,hakim kararinizda emin misiniz diye sorarken,evet dedikten sonra imza aşamasına geçerken hayal ettim.(Bu arada bu sıralama sadece benim tahminim, prosedürü bilmiyorum.)Bunları düşünürken bile kendimi tutamadım ağladım-ki aynı şeyi orada da yapmaktan çok korkuyorum.Guclu durmaliyim..Hayatımı o adamla geçirmemek için bir sürü sebebim varken,zaten bu evlilik beklentilerimi hiç karşılamayıp aksine tam bir hayal kırıklığı iken ben yine çok üzülüyorum.evet normal evet geçici..
Burada okuduğum evlenemiyorum başlıklı konular beni çok üzüyor çünkü ben de o üzüntüyü de çok yaşamıştım geç evlendim iki yılı zor doldurduk ki evden ayrıldım sigamadim.
Olası soru şu olacaktır: neden bosaniyorsunuz ? Aldatıldıgimi dair aşırı şüphe uyandırıcı deliller, hakaret,ilgisizlik,aşağılama,evden kovmalar ya da bir şekilde bunu ima etmeler..
Birilerinin zamanında ben de öyle oldum ama kısa sürdü geçti,geçiyor demesine ihtiyacım var sanırım.. teşekkürler
Benim kuzenim boşandığı haberini telde avukattan almış.Bir saniye bekleyin demiş avukata ve iki göbek atıp teli almış tamamdır demiş teşekkürlersanırım boşanmaya koşarak giden imzayı attıktan sonrada göbek ata ata çıkan benden başka kimse yoktur :)) kurtuldum diye haykırışlarım daha dün gibi ama üzerinden 8yıl geçti...
inanın imzayı attıktan sonra omuzlarınızdan büyük bir yük gidiyor çok mutlu oluyosunuz...
hakkınızda hayılısı olsun inş.
Ben de 6 ay evli kaldım boşandım, duruşma gününü beklerken, kendim avukat olduğum halde, mahkemeyi hayal ettikçe gözlerim doluyordu ağlıyordum, orada aağlamadan nasıl duracağım diye düşünüyordum çok ama eski eşim avukat tuttu, kendisi gelmedi, onu görmeyince ağlamadım, üstelik gülmüştüm hep. O an düşündüğünden daha güçlü oluyor insan.
Napıyor şimdi? Nolur beter oldu de.Nasıl ya anlaşmalı boşanmada ben de avukatıma " ben gelmek istemiyorum " demiştim. Zorunlu demişti bana. Suratsızın yüzünü mahkeme salonunda bile görüp, orda bile tribine maruz kalmıştım.
Napıyor şimdi? Nolur beter oldu de.
En temizi. Ne güzel yapmışsınız. Yanmıştır içi ama pişmanlıktan değil. Hizmetçisi kaçmış. O konforu arıyordur şimdi. Yeni bir tane bulmadıysa tabi.Hicbir fikrim yok. Mahkeme gününden sonra onunla ortak bütün sosyal çevremi ve ailesini çıkardım hayatımdan. Hiç haber almadım. Numaramı da sosyal medya hesaplarımi da degistirdim. Hiç-bir şekilde iletişime geçmedik. Tek konuda beddua ettim. Yolu bahtı açık olsun. Sağlıklı mutlu olsun sadece içinde bir ateş yansın dursun bana yaptıkları için vicdan azabı çeksin. Başka hiçbir şey istemiyorum onunla ilgili
En son bi kadını almıştı hayatına. Ondan sonra ayrılma kararı aldı zaten.En temizi. Ne güzel yapmışsınız. Yanmıştır içi ama pişmanlıktan değil. Hizmetçisi kaçmış. O konforu arıyordur şimdi. Yeni bir tane bulmadıysa tabi.
Geçmiş olsun.Aynen öyle yapıyorlar.Ozguvenini kemiriyorlar insanın.Ben ons bişey söylerken kekelemeye başlamıştım,bişey soylicem bağıracak hakaret edecek diye.Ne gereği vsrEvet boşanmak çok zor. Ben 4 ay boyunca gece gündüz ağladım. O kadar çok acı çektim ki bazen an oldu eski berbat hayatıma razı olacak duruma geldim.
Şuan üzerinden 8 ay geçti ayrılığın ve şükürler olsun hiç kurtarma çabasına girmedim tek celsede boşandım diye kendimi teselli ediyorum. Ne kadar uyumsuzmuşuz o adam hayatımı mahvetmiş beni aşırı kısıtlamış özgüvenimi elimden almış, hayata karşı duruşuma çelme takmış. Beni kendi hayatına bir süs köpeği bir hizmetçi olarak adamış. Sonra da beğenmemiş aldatmış. Nefret ediyorum şuan. Bundan 5 ay önce karanlık sokaklarda araba sürerek hıçkıra hıçkıra ağlayan daha taşa çıkıp bağıra çağıra isyan eden ben şimdi "Iyi ki bitmiş defolmuş gitmiş hayatımdan " diyorum.
Film bundan sonra başlamıştır,kimse uzduguyle kalmaz ben bunu gördüm hayatımda.Eden bulmuştur ya da bulacaktır bilinEn son bi kadını almıştı hayatına. Ondan sonra ayrılma kararı aldı zaten.
Doğru ama bu notları tutmamin sebebi şu,yaşadıklarım bazen zihnimde siliklesiyor ve acaba ben yeterince çaba göstermemis olabilir miyim şöyle davransaydim nasıl olurdu acaba böyle davransam ? Acaba iyi biriydi de ben bir yerde hatalı mi davrandım gibi sorular aklıma geldikçe öyle olmadığını kendime hatırlatmak.Gecmiste yaşamamak gerekiyor tabi katılıyorum.
Bu arada mahkemede olay çıkmaz birebir tartışma içine girmem imza atmaya diye gideceğim oraya
Süreç böyle ilerliyor eminim,sevgilinden ayrılınca da aynısı oluyor.İlk başlarda insan sorguluyor ama sonra sis perdesi iniyor kendine kızıyorsun.Maalesef ben de o yanılgıya düştüm. acaba o çok iyi biriydi de ben mi çok kötü biriydim diye. Boşanma bitti. Butunn arkadaşlarım, onun arkadaşları, ailem, onun ailesi, onun iş arkadaşları herkes ama herkes konunun aldatılma olduğunu bilmemelerine rağmen " şoktayız senin gibi birini nasıl terketti " dediler. Çevremden bu kadar övgü almama rağmen aylarca kendimi suçladım. Cinsellik konusunda bile kendimi suçladım acaba yetmedim mi diye. Çok mu kapris yaptım dedim çok mu naz yaptım vb...
Ilk zamanlarn öyle acı çekiyorsun ki hep kendini suçluyorsun sonra zaman geçtikçe zihnin berraklaşiyor ve ben kendime bunca haksızlık yapılmasına nasıl izin verdim diyorsun. Şimdi önüme dünyaları serse beni hayatına kazandıramaz tanıdık olarak bile....
Mahvetmiş hayatımı. Izin verdiğime göre de hakketmişim valla. Kendime de acımıyorum.
Süreç böyle ilerliyor eminim,sevgilinden ayrılınca da aynısı oluyor.İlk başlarda insan sorguluyor ama sonra sis perdesi iniyor kendine kızıyorsun.
Kaderci yaklaşmak bazen iyi oluyo,ben bu konuyu açtıktan sonra bir daha öyle duygusal olmadım.Kendimle konuşup konuyu kapattım.