• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak çok mu zor

Florya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
131
Puanlar
33
Evlenıp anlaşamasak boşanırım dıyorum ne olacak kı en azından içimde kalmaz hep hayattan korkuyorum korkmakla bir şey olmuyor . Arkadaşlarım ıkıncı evliliğini yaptı eskı sevgılerım evlendı ben kaldım

Evlen boşanırsin ne olacak. Sürekli aynı temalı konulara destek istiyorsunuz bence de boşanmak kolay evlen gitsin

Hiç mi haberleri izlemiyorsun öyle her erkekten boşanılmıyor. Biraz haberleri gündemi takip et dünyada neler olup bittiğinden haberdar ol. Evlenirim, olmazsa aynı sevgiliden ayrılmak gibi direkt boşanırım diye mi düşünüyorsun cidden. Dünya tozpembe bir yer değil biraz gündemi haberleri takip et.

Çevrende evlenen, sosyal medyada sevgilisiyle ,eşiyle fotoğraf paylaşan her insanı mutlu sanıyorsun ama yanılıyorsun. Evliliği mutluluk kaynağı olarak görüyorsun ama yanılıyorsun.Görücü usulü evlenir her isteğine tamam derim, alttan alırım mutlu olurum sanıyorsun ama yanılıyorsun. Hiçbir kriterin yok köle de olurum erkek için diyorsun. Kendine zerre değer vermiyorsun, mantıklı düşünemiyorsun. Boşanmak kolay sanıyorsun ama yanılıyorsun. Ben 2018de baba evine döndüm 2021de boşandım. 3 senem eski eşle boşanmaya uğraşmakla, yıpranarak geçti. Kimisi boşanmayı kabul etmiyor bile. Hatta boşanma aşamasında eşini öldüren vahşiler var. Başını yakmanı mutsuz olmanı istemiyorum. Hadi inat etme artık lütfen. Sana yapılan yorumları dikkate al, kendin için psikolojik destek al lütfen rica ediyorum kendine gel artık.

Boşanmak kolay olsaydı, çoğu kadın boşanmış olurdu. Keyfine mi evli kalıyolar sanıyosun

Canım boşanmak için evlenmiyoruz ki. Boşanırım zaten diyorsan ve sırf evlenmek için evleniyorsan gerek yok… boşanırım diye evlendiğin adam takıntılı ruh hastası çıkarsa büyük sıkıntı yaşarsın

Back
X