rahele Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 19 Emoji Skoru 2 Puanlar 1 Yaş 44 12 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi rahele #41 lilakalem .!.: Zaten bu kosullarda bosanmayip ne yapacaksiniz nefret ettiginiz biriyle.kabul ederse anlasmali bosanmaya calisin.olmazsa cekismeli artik. Genişletmek için tıkla... Bir yolu olmalı
lilakalem .!.: Zaten bu kosullarda bosanmayip ne yapacaksiniz nefret ettiginiz biriyle.kabul ederse anlasmali bosanmaya calisin.olmazsa cekismeli artik. Genişletmek için tıkla... Bir yolu olmalı
D Durumvahim245 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 93 Emoji Skoru 36 Puanlar 18 Yaş 30 12 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi rahele #42 rahele .!.: Kocamla iki buçuk yıldır ilişkiye girmiyorum, bana dokunmasını istemedim, ondan nefret ediyorum, iki çocuğum var, mahkemede boşanma talebim kabul edilir mi? Genişletmek için tıkla... Aldatıldınıza kanıtınız varsa kabul edilir. Yoksa bu söyledikleriniz sizi kusurlu gösterır. Eşinizle anlaşmalı boşanamazmısınız?
rahele .!.: Kocamla iki buçuk yıldır ilişkiye girmiyorum, bana dokunmasını istemedim, ondan nefret ediyorum, iki çocuğum var, mahkemede boşanma talebim kabul edilir mi? Genişletmek için tıkla... Aldatıldınıza kanıtınız varsa kabul edilir. Yoksa bu söyledikleriniz sizi kusurlu gösterır. Eşinizle anlaşmalı boşanamazmısınız?
LeylaSultan93 Guru Kayıtlı Üye Katılım 16 Ocak 2014 Mesajlar 2.736 Emoji Skoru 4.376 Puanlar 333 Yer Hollanda 12 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi rahele #43 Boşanma avukatı olarak söylüyorum. Bukadar az bilgi ile kimse size fikir veremez.
W wsy06 Guru Kayıtlı Üye Katılım 9 Aralık 2013 Mesajlar 37 Emoji Skoru 3 Puanlar 286 Yaş 36 15 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi rahele #44 geliri olmayan kadin avukat tutamiyir bu durumda neyabilinir uardimci olurmusunuz