Boşanmak dünyanın sonu mudur?

Bence boşanmak zordur.hele bir de çocuk varsa daha zordur,boşandıktan sonraki evreyi düşünemiyorum bile..Allah kimseyi bununla sınamasın...çoğu insan belli alışkanlıklar yüzünden bosanamiyor yada istemiyor,,yeni bir ilişki,yeni bir düzen,yeni bir hayat...Bunlar çok zor.Eğer böyle bir durumla karşılacak olursak (ki allah korusun) allahım bize güç versin...
amin gerçekten çok zor hel birde çok seviyorsan

kirk yil bir kole gibi surunmekdense bir gun olmek daha iyidir.bende onu yapdim.bosandikdan sonra kendimi daha iyi hiss ediyorum.bende mi bir gariblik var bilemiyorum.sanki benim icin gunes yeniden dogdu gibi.huzurluyum,mutluyum.eski
kocamda cok cekdim siddet vardi aldatiyordu ve daha bir suru seyler.

ayrica susub oturan kadinarida gordum.piskolijisi darmadagin,mutsuz bir sekilde yasayiyolar.keske guclu olsam zamaninda bosansaydim deyenlerde olur.ama oysa kadin hayatini yeniden kura bilir bosanmak hec de hayatin sonu demek deyildir.

kirk yil bir kole gibi surunmekdense bir gun olmek daha iyidir.bende onu yapdim.bosandikdan sonra kendimi daha iyi hiss ediyorum.bende mi bir gariblik var bilemiyorum.sanki benim icin gunes yeniden dogdu gibi.huzurluyum,mutluyum.eski
kocamda cok cekdim siddet vardi aldatiyordu ve daha bir suru seyler.

ayrica susub oturan kadinarida gordum.piskolijisi darmadagin,mutsuz bir sekilde yasayiyolar.keske guclu olsam zamaninda bosansaydim deyenlerde olur.ama oysa kadin hayatini yeniden kura bilir bosanmak hec de hayatin sonu demek deyildir.
Mutlu olursun inşallah,sennki çoktan haketmissss

Back
X