Boşanmak en iyi çözüm sanırım

ben eşimle küs duramıyorum içim içimi yiyo yaa.çok olumlu bi tip oldum önceden hiç böyle değildim.ama eşimde çok olumlu bana karşı benden daha ince düşünür herşeyi.düşüncesizce laflar söylemez kırmaz beni de kendi gibi görür.iyi adam ama bazen ilgisiz kaldığı oluo işte:))kadınlar ilgiye doyar mı hiç

eşim bana ilgi göstermiyo yani benim ona karşı davranışlarım mı yanlış diyosunuz ne yapabilirm ki zorla beni sev die dibine dibine mi gideyim....

kedijik sen aynı benim kafadansın valla ben direk üstüne atlıom dur yorgunum dio adam aman diom bende yorgunum birlikte dinlenelim:))))şakalar yaparım bol bol konuşurum kafasını dağıtırım unuttururum yorgunluğunu sonra tatlı tatlı yatar uyuruz:))

Ne kadar zamanlık evlısınız bılmıyorum ama bende hep bu sekılde davrandım ama bı sure sonra onun kafasını dagıtayım yorgunlugu gıtsın keyıflı olsun derken bı baktım ben yorulmusum hayat agır gunler zor vs vs.

Aslında asıl tartısılması gereken sey neden bu durumlarda dur onu rahatlatıyım keyıflı olsun pesıne dusuyoruz?

Soyle bı donup dusunuyorum gecmısde hıc bır gergın durumumda ya da yorgunlugumda aynı muameleyı gormedım.

boşanmak mı ..
yuh yani ..bence siz evlenmekte hata etmişsiniz kusura bakmayın ama ...
eşinize yazık olmuş ..
hey ALLAHIM zamane insanları ne tuhaf ..
insanoğlu unutabilir ne var bunda ..
siz dört dörtlükmüsünüz ..ayrıca tek derdiniz bu olsun .millet eşim aldattı yok dövdü yok alkolik der sizin de yakındığınız mevzuya bakın pes doğrusu..
siz bu düşüncelerle sağlıklı bir evlilik yürütemzsiniz zaten..eşinize kızmak yerine psikolojik destek almanız bana çok daha doğru geliyor..
insan doğum günümü unuttu diye kocasından ayrılırsa yarın büyük şeylerle mücadele zamanı kocanızı nasılsa yarı yolda bırakacakmışsınız..en iisi bu işi kısa yoldan bitirin de adamcağız da hayatına kaldığı yerden devam etsin ..
silknip kendinize gelmezseniz daha çok doğumgünlerinde yapayalnız kalırsınız...

boşanmak mı ..
yuh yani ..bence siz evlenmekte hata etmişsiniz kusura bakmayın ama ...
eşinize yazık olmuş ..
hey ALLAHIM zamane insanları ne tuhaf ..
insanoğlu unutabilir ne var bunda ..
siz dört dörtlükmüsünüz ..ayrıca tek derdiniz bu olsun .millet eşim aldattı yok dövdü yok alkolik der sizin de yakındığınız mevzuya bakın pes doğrusu..
siz bu düşüncelerle sağlıklı bir evlilik yürütemzsiniz zaten..eşinize kızmak yerine psikolojik destek almanız bana çok daha doğru geliyor..
insan doğum günümü unuttu diye kocasından ayrılırsa yarın büyük şeylerle mücadele zamanı kocanızı nasılsa yarı yolda bırakacakmışsınız..en iisi bu işi kısa yoldan bitirin de adamcağız da hayatına kaldığı yerden devam etsin ..
silknip kendinize gelmezseniz daha çok doğumgünlerinde yapayalnız kalırsınız...

herkeste burda tutturmuş bi uzmana gidin bi psikoloğa görünün vs. sanki burda herkes zengin benim psikoloğa verecek param olsa......:olmaz:

herkeste burda tutturmuş bi uzmana gidin bi psikoloğa görünün vs. sanki burda herkes zengin benim psikoloğa verecek param olsa......:olmaz:

zengin olup olmamanızla alakalı değilki bu öneri ,bu öneri tavırlarınızla alakalı ...psikologlar artık devlet hastahanelerinde de var onlardan yardım alabilirsiniz ...illa ki para vermeniz gerekmiyor

ya ne nasıl yani merak ettim nicki öyle olunca acaba eşi ona öyle mi hissettiriyo die

Bı hışım gıdıp konu acma da.

Onunla kıyaslanacaksa sana sormazlar mı ne ıstıyosun nıckın Melek esın sana kendını demek MELEK gıbı hıssettırıyor daha ne dıye akannehir

Ne kadar zamanlık evlısınız bılmıyorum ama bende hep bu sekılde davrandım ama bı sure sonra onun kafasını dagıtayım yorgunlugu gıtsın keyıflı olsun derken bı baktım ben yorulmusum hayat agır gunler zor vs vs.

Aslında asıl tartısılması gereken sey neden bu durumlarda dur onu rahatlatıyım keyıflı olsun pesıne dusuyoruz?

Soyle bı donup dusunuyorum gecmısde hıc bır gergın durumumda ya da yorgunlugumda aynı muameleyı gormedım.
ama ben aynı muameleyi görüyorum ne zaman canım bişiye sıkılsa beni rahatlatmak için elinden geleni yapar.elim kesilse kazara ilgisinden bunalıcak duruma gelirim ne var yaa geçer şimdi derim.bana karşı çok ilgilidir eşim bende ona karşı ilgiliyim haliyle yoksa.kendini yıpratmak olarak değil benimki karşılıklı anlayış.

ama ben aynı muameleyi görüyorum ne zaman canım bişiye sıkılsa beni rahatlatmak için elinden geleni yapar.elim kesilse kazara ilgisinden bunalıcak duruma gelirim ne var yaa geçer şimdi derim.bana karşı çok ilgilidir eşim bende ona karşı ilgiliyim haliyle yoksa.kendini yıpratmak olarak değil benimki karşılıklı anlayış.

En guzelı...

herkesin evliliği güzel olsa herkes birbirine anlayışlı davransa mutlu mesut yaşasalar ne olur sanki ya:(( offff umarım herkesin derdi sorunu tez zamanda çözülür ya:(( hepimizin inşallah

Back
X