• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmak hic de zor degilmis !

Bak mesela burada okuduklarım ve günlük yaşamda tanıklık ettiğim evlilik hikayeleri beni delirtti. Kendime gelinlik alıp sade bir törenle kendimle dünya evine girmek istiyorum. Nikahımı ilan edeceğim.:halay::rapci::KK66::cool::confused:

Süpersin!!

Psikiyatra ay 2 defa gidip, görüş, ilaç etkilerini anlat. Bu çok önemli.

İstediğin bölümü, dilediğin şehirde kazanırsın umarım.

Yolun açık olsun :))
Cok tesekkur ederim :) antidepresan baslarda hicbisey dusunmemi sagladi ama doktorda 15 gun sonra etki edecegini soylemisti suan etkisini baya azaltti ve normal bi insanim. Bosandigim icin mutlu degilim biseyleri basarabildigim icin mutluyum :)

Bak mesela burada okuduklarım ve günlük yaşamda tanıklık ettiğim evlilik hikayeleri beni delirtti. Kendime gelinlik alıp sade bir törenle kendimle dünya evine girmek istiyorum. Nikahımı ilan edeceğim.:halay::rapci::KK66::cool::confused:
Cok iyi fikir gercekten :) artik bizim erkeklerden fayda yok malesef ya ana kuzusu oluyorlar yada baska kadin meraklisi !

Merhaba ilk actigim konuda 8 aylik evliyken bosanmak icin maddi manevi destegim olmadigini soylemistim. Halbuki hicde oyle degilmis.Adamin aklina 1 ay sonra geldim ve attigi msjlarda özür dileyecegine yine kufur hakaret cirkin oldugumu,bekar oldugunu baskalariyla istedigini yapacagini, calisirsam beni sikayet edecegini,nafaka bile alamayacagimi ve daha bir suru sey yazdi. Önce elimde olan parayla komsumuzun tavsiye ettigi bi avukata gittim avukat yardim etti sagolsun. Attigi msjlari dugun cd vs hepsini verdim. Numarami degistirdim her yerden engelledim tabi bunlar psikolojimi duzeltmeye yetmedi bende bir psikiyatriye gidip olanlari anlattim antidepresan verdi ve kullanmaya basladiktan sonra dunya yikilsa umrumda degil moduna girdim. 24 yasindayim hala universite sansim oldugunu dusunerek kitaplar alip ders calismaya basladim. Baktim insan icine cikmiyorum, istedigimi alamiyorum bi arkadasim sayesinde bugun is buldum ve hem universiteye hazirlanip hem calisacagim bir is oldugu icin ayrica sevindim.Artik güclu bi kadin oldugumu hissediyorum ve kimseden korkmuyorum. Kendimi evli yada dul gibide hissetmiyorum.İnanin zor degilmis...

Temmuzda düğün oldu simdi boşanma arefesindeyiz
2 ay hepsi topu. Dayak hakaret eleştiri küçük görme. Kesinlikle başaracağım bosancm allah izin verirse. Ama bir yanım çok güçsüz yalnız eksik.

Back
X