Bosanmak icin kendimde guc bulamiyorum

bensu_89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
49
10
3
35
Mrbalar oncelikle yazi hatalarim ola bilir,yabanci oldugum icin gormezden gelin lutfen.esimle iki gun once tartistik ve beni dovdu,yuzumde izler kalacak kadar.esimle kv ile bir yerde kaliyoruz,hatta eltim kaynim da bizimle kaliyor.ben doktorum henuz calismiyorum cunki TUSa hazirlaniyorum.ders calisa bilmek icin kizimi anneme birakmistim iki gun once,esimden rica ettim beni anneme gotursun diye,bana ben sana demistim birakmayalim annene simdi neden fikrini degistin dedi,ben de ozaman kala bilirim dusundum simdi cok ozledim dedim,o da bana ben snn oyuncaginmiyim dedi,o dedi ben dedim.sonunda ben sesimi yukseltdim simdi bunu konusmanin sirasimi beni goturcenmi goturmeyecenmi bana onu soyle dedim,esim sesimi yukseltmeme kizib yataga yumruk vurdu ben de delimisin dedim bu sefer bana vurdu,ben yerden kalkip odadan cikmak isteyince beni bogmaya basladi ben de bagirdim imdat diye ben bagirdikca o da bana kes sesini diyordu tabi ben susmadim bu sefer yuzume bes alti kez yumruk atti,cenemi iki eliyle koparmaya calisti.en sonunda kaynim sesimi duyub iceri girdi esime vurdu falan.ertesi gun ben annemlere geldim bosanicam dedim,ama kocam bana msjlar atiyor cok pismanim bir daha asla olmayacak diye.ben ne ayrilmagi goze aliyorum ne de bir yerde olmayi.nasil guclu ola bilirim?lutfen bu konuda bana yardim edim cok kotu hiss ediyorum

Öncelikle çoook geçmiş olsun. Daha önce böyle bir hadise yaşandı mı? Çenemi koparmaya çalıştı falan diyorsun.. Tokat atması zaten normal değil bir de yumruk var diyorsun. Sen iyimisin öncelikle. Yaşadığın hiç olmaması gereken bir durum. Eşinin acil desteğe ihtiyacı var. Senin ve çocuğunun da korunmaya. Bir kere yapan bir daha yapar derler uzman değilim elbet ama benim fikrim hemen bir psikolog ile görüşmeniz. Doktorum diyorsun demekki belli melekeleri gelişmiş birisin. Boşanmak da medeniyet ister. Karşındaki öyle değil acil yardım alın boşanmak ile bitmez yoksa

Öncelikle çoook geçmiş olsun. Daha önce böyle bir hadise yaşandı mı? Çenemi koparmaya çalıştı falan diyorsun.. Tokat atması zaten normal değil bir de yumruk var diyorsun. Sen iyimisin öncelikle. Yaşadığın hiç olmaması gereken bir durum. Eşinin acil desteğe ihtiyacı var. Senin ve çocuğunun da korunmaya. Bir kere yapan bir daha yapar derler uzman değilim elbet ama benim fikrim hemen bir psikolog ile görüşmeniz. Doktorum diyorsun demekki belli melekeleri gelişmiş birisin. Boşanmak da medeniyet ister. Karşındaki öyle değil acil yardım alın boşanmak ile bitmez yoksa
Oncelikle Cok sagolun duyarli cvbinidan dolayi.onceden bir kac kez uzerime yuruduyu olmustu ama hep annesi onu kesmis izin vermemisti,her boyle olaydan sonra kendisini tenbihlemistim bana vurarsan biter diye,her seferinde sen de bana sesini yukseltme ozaman demis gecistirmisti.bana simdi msjda yaziyor hataliyim ama snn de hatan var ben sana sus diyince neden susmuyordun diyor.bosanmak istiyorum ama gelecekde ya pisman olursam ya kizim babasiz mutsuz bir hayat yasarsa diye cok korkuyorum,kabullendire bilmiyorum kendime bu yasananlari.annem babam arkamda ama bana manevi destek olmuyorlar,siradan bir sey yasamisim gibi davraniyorlar.ben doktorum evet ama yurt disinda universite okudugum icin denklik almadan calisamiyorum maddi durumum da bu yuzden yok yani psikologa falan gidemiyorum

Oncelikle Cok sagolun duyarli cvbinidan dolayi.onceden bir kac kez uzerime yuruduyu olmustu ama hep annesi onu kesmis izin vermemisti,her boyle olaydan sonra kendisini tenbihlemistim bana vurarsan biter diye,her seferinde sen de bana sesini yukseltme ozaman demis gecistirmisti.bana simdi msjda yaziyor hataliyim ama snn de hatan var ben sana sus diyince neden susmuyordun diyor.bosanmak istiyorum ama gelecekde ya pisman olursam ya kizim babasiz mutsuz bir hayat yasarsa diye cok korkuyorum,kabullendire bilmiyorum kendime bu yasananlari.annem babam arkamda ama bana manevi destek olmuyorlar,siradan bir sey yasamisim gibi davraniyorlar.ben doktorum evet ama yurt disinda universite okudugum icin denklik almadan calisamiyorum maddi durumum da bu yuzden yok yani psikologa falan gidemiyorum

Üstüme yürüdü diyorsun, sinirli biri sanırım. Kendi hatasını kabullenmektense hatasını sana yüklüyor senin yüzünden diyor .. Şuan senin de kafan karışık farkındayım ama emin ol önlemini almazsan pişman olma olasılığın daha fazla. Böyle sinirli biri kızına da vurabilir ya da düşünsene kadın kendi yüzünden dayak yer şiddet görür psikolojisiyle yetiştirebilir. Eşin iyi değil. Daha da kötülük yapabilir gibi geliyor. Devlet yardımı yok mu oturduğun yerde. Sağlık ocağı falan psikolog desteği veren bir yer hiç yokmudur
Ailenin de manevi destek vermesini sağlayabilirsin anneni kandır önce bu normal değil kadın değil mevzu sadece bir insana hakaret şiddet psikolojik baskı hiçbiri yapılmamalı

Meslegi olmayan cocuklu şiddet gören kadinlara kiziyoruz ya.bu iş meslegi olup olmamakla alakali degil hayata karşi dik durup mizaç olarak güçlu olmakla alakali.konu sahibi yani bu derece döven biri bence düzelmez .hani sinirle falan insan kendini kaybedip bir tokat atar falan .yani oda kabul edilemez tabikide.pişman olur bidaha olmaz falan.ama öldüresiye piskopatça dövmüş.güçlü olup mantikli bir karar verin İnşallah

Kayniniz evde olmasaydı şu an yaşamıyor bile olabilirdiniz farkında mısınız? Kendinize hiç değer vermiyorsaniz kızınıza değer verin ve onu bir cani ile birlikte yaşamak zorunda bırakmayın. O yaratığın yanına dönmekten daha az cesaret ister boşanmak emin olun. Anneler güçlü olur. Güçlü olun.

Back
X