Mrbalar oncelikle yazi hatalarim ola bilir,yabanci oldugum icin gormezden gelin lutfen.esimle iki gun once tartistik ve beni dovdu,yuzumde izler kalacak kadar.esimle kv ile bir yerde kaliyoruz,hatta eltim kaynim da bizimle kaliyor.ben doktorum henuz calismiyorum cunki TUSa hazirlaniyorum.ders calisa bilmek icin kizimi anneme birakmistim iki gun once,esimden rica ettim beni anneme gotursun diye,bana ben sana demistim birakmayalim annene simdi neden fikrini degistin dedi,ben de ozaman kala bilirim dusundum simdi cok ozledim dedim,o da bana ben snn oyuncaginmiyim dedi,o dedi ben dedim.sonunda ben sesimi yukseltdim simdi bunu konusmanin sirasimi beni goturcenmi goturmeyecenmi bana onu soyle dedim,esim sesimi yukseltmeme kizib yataga yumruk vurdu ben de delimisin dedim bu sefer bana vurdu,ben yerden kalkip odadan cikmak isteyince beni bogmaya basladi ben de bagirdim imdat diye ben bagirdikca o da bana kes sesini diyordu tabi ben susmadim bu sefer yuzume bes alti kez yumruk atti,cenemi iki eliyle koparmaya calisti.en sonunda kaynim sesimi duyub iceri girdi esime vurdu falan.ertesi gun ben annemlere geldim bosanicam dedim,ama kocam bana msjlar atiyor cok pismanim bir daha asla olmayacak diye.ben ne ayrilmagi goze aliyorum ne de bir yerde olmayi.nasil guclu ola bilirim?lutfen bu konuda bana yardim edim cok kotu hiss ediyorum