Boşanmak için sebep mi lazım

Hascedr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2021
282
521
53
29
Hanımlar iyi akşamlar , boşanmak için illa bir küfür, şantaj , hakaret, aldatma , bağımlılıklar vs. gibi sebepler mi sunmak gerekiyor mahkemeye. Yani bu iş olmuyor, ben istemiyorum artık diyip bir avukata gidip iş direkt olarak bitmiyor mu , anlaşmalı ve mal mülk olarakta her şeyi aramızda konuştuğumuz sadece artık evlilik yürümediği için boşanmak istiyoruz diyip mutlu sonla kapanan örnekler var mı? Deneyimli insanların fikrini merak ediyorum.

Anlaşmalı ise geçerli bir sebebe gerek yok varoluşundan rahatsızlık duyuyorum diye bile bosanabilirsiniz. Çekişmeli ise uğraştırır.

Hanımlar iyi akşamlar , boşanmak için illa bir küfür, şantaj , hakaret, aldatma , bağımlılıklar vs. gibi sebepler mi sunmak gerekiyor mahkemeye. Yani bu iş olmuyor, ben istemiyorum artık diyip bir avukata gidip iş direkt olarak bitmiyor mu , anlaşmalı ve mal mülk olarakta her şeyi aramızda konuştuğumuz sadece artık evlilik yürümediği için boşanmak istiyoruz diyip mutlu sonla kapanan örnekler var mı? Deneyimli insanların fikrini merak ediyorum.
anlaşmalıysa sebep çok önemli değil diye biliyorum

Evet oluyor şiddetli geçimsizlik diyorsunuz gidip evet evet diyosunuz 7-8 dk da bitiyor

Daha cuma günü anlaşmalı boşandım..Karşı tarafta razı ise mal mülk çocuklar konusunda anlastiysaniz protokol yazılıyor.Durusma 5 dakikada bitiriyor.. Hiçbir baskı altinda kalmadan hür iradenizle protokol maddelerini kabul ediyormusunuz imzalar size mi ait dedi evet dedik bitti gitti..

Benim esim cocuk sakat olur diye dogal yoldan iliski istemedi daha once tup bebek denemistik olmamisti. Ben bunun uzerine bosanma karari aldim.

nasıl yani?
niye sakat olurmuş?

konu sahibesi şiddetli geçimsizlik diyerek boşanabilirsiniz.

Yasim 43. Tup bebek denerken embriyo bozuk gelmisti korktu. Cocuk istemiyor. Ne istediginide bilmiyor zaten. Boyle diyen koca olur mu sizce. 5 yilim bosa gitti.
abovvv o nasılmış ya. Evliliğin temel direklerinden biriside cinsellik demekki arzulamıyor adam ama evlilikte yürüsün istiyor bu nasıl iş ya.

Benim esim cocuk sakat olur diye dogal yoldan iliski istemedi daha once tup bebek denemistik olmamisti. Ben bunun uzerine bosanma karari aldim.
Ay artık şaşırmam dediğim zaman
Dejavu
Ne ne ne bu ne demek oluyor???

Back
X