Selam,
7 yillik evliyim, 3 tane cocugum var . 7,5 ve 2 yaslarinda. Calismiyorum ama okuluyorum..3 seneye kadar bir isim olacak gibi.
Yillardir dusundugum, ama bir turlu adim atamadigim bilinmezler ulkesi bosanmak. mutsuzum,anlasamiyoruz, ayri tellerden caliyoruz. aramizda yas farki var.. bir turlu aile olamadik, tutturamadik, harmanlayamadik birbirimizi...tamam bitti gecti desekte bu farkililiklar kendini gosteriyor. cok darlaniyorum...cocuklari disiplin etme konusunda pasif, mesela kardesine vuramazsin veya bagiramzsin diyemiyor... evde aylardir bir kanepe var misal onu ikinci kanepe almaya ikna edemiyorum..gitsek alsak ikea dan alicaz o aylarca orda kurulmayi bekleyecek. demek istedigim bir ailenin, evin cevrilmesi icin cabalamaktan,israr etmekten, dusunduklerimin dogru oldugunu ikna etmekten yoruldum.
Ama siddet yok,aldatma yok,hakaret yok incitme yok, cocuklara cok iyi, ilgilenir vs ama dedigim gibi dur demez denmesi gerektiginde.. onun herseyine sinirleniyorum,varligindan rahatsiz oluyorum..
Niye boyle oldu, bosanmak icin illede siddetmi aldatma mi lazim?