Boşanmak istediği icin öldurulen kadin olurum diye :(

Sırf bunun için üye oldum siteye ilk mesajım ilk konum , size çok ihtiyacım var arkadaşlar..11 senelik evliyiz iki çocuğumuz var şiddetli geçimsizlik sevgisizlik saygısızlık sorumsuzluk gibi bir çok sebepten dolayı son 2 senedir kararımı verdim bosanmak istiyorum ve 2 senedir kendisini ikna edemiyorum , aileler kesinlikle bosanmamizi istemiyor benim ailemde bana bu konuda destek olmuyor , çocukları düşün falan diye beni geçiştiriyorlar...velayette falan sorun yasamamk için bendr Anlaşmalı bosanmayi bekliyorum ama bu Şahıs boşanma konusu açılır açılmaz kaçıyor üstüne gidersem cinnet geçirir gibi hallere giriyor bende haliyle korkmaya başladım...azonce sicaga sicagana yaşandı bu olay ...güzelce konuşalım halledelim bitsin dedim üstüne gittim delirdi gecenin bir saati cocuklar uyurken öyle bir bagirdi ki gözü döndü resmen , çocuklarım uyanmadı allahtan ...polisi arayacagim dedim ara gelsinler dedi boşanma neymiş ya dedi ...bu halleri beni korkutmaya başlıyor....geçen de de TV izlerken bosanmak istediği için öldürülen kadın haberi vardı, bana bakarak iyi yapmış adam çok güzel yapmış dedi ...ne diyorsun sen yaa dedim canii misin sen dedim ,bosanmak diye bisey yok dedi ....ben napicam can güvenliğim yok ...lütfen bana biseyler deyin ..çok kotuyum şuan ve korkuyorum :KK43:
Benzer olayınızı biz de yaşadık. Ben öz babamdan şikayetçi ve davacı oldum. Öldürmek için beni aradığından o şehirde bile kalamadım çok sevmeme rağmen. Ne yaparsınız bilmiyorum. Dünyada kötü insanlara denk gelmenin bir bedeli oluyor. Kötü, yaptığı kötülüklerden dolayı bir bedel ödemiyor ama sen ona denk geldiğin için çok ağır bedeller ödüyorsun. Böyle bir şey, ben yıllardır sindiremedim.

Daha önce size şiddet uygulamamış neden sizi öldüreceğini düşünüyorsunuz? Bu evlilik sizin gözünüzde bitmiş gibi ama eşiniz hazır hissetmiyor. Çok büyük sorunlarınız yoksa kurtarmaya çalışın, bitirmek en kolay yol. Üstelik aileniz arkanızda değil ve maddi olarak eşinize bağlısınız. Şu ekonomik şartlarda nasıl ayakta kaşacaksınız? İleriyi görmeden fevri karar vermeyin derim.
Boşanmak isteyen karısını öldüren adama "İyi yapmış." demiş. Sağlıklı bir adamın bir cinayete bu yorumu yapabileceğini zannetmiyorum.

Bana fazla abartıyor gibi geldiniz. Adam çocuklarına iyi bir baba ise, evine bakıyor sizi kimseye muhtaç etmiyor. Dovmuyor vb. Yani evlilikten beklentiniz liseli aşık gibi senelerce aynı modda yaşayıp, dizi iliskileri yaşamak ise bence dünya öyle biyer değil. Çocukları olan insanların, gerçekçi düşünmeleri gerekir. O evden ciksaniz yeni yürüyen çocuğunuza önümüzdeki kış bot alacak paranız yok. Abiniz lütfedip harçlık verecek ped/ çocuk bezi alacaksınız.

Bence oturun oturdugunuz yerde. Akıllı düşünün ve davranin.

Sırf bunun için üye oldum siteye ilk mesajım ilk konum , size çok ihtiyacım var arkadaşlar..11 senelik evliyiz iki çocuğumuz var şiddetli geçimsizlik sevgisizlik saygısızlık sorumsuzluk gibi bir çok sebepten dolayı son 2 senedir kararımı verdim bosanmak istiyorum ve 2 senedir kendisini ikna edemiyorum , aileler kesinlikle bosanmamizi istemiyor benim ailemde bana bu konuda destek olmuyor , çocukları düşün falan diye beni geçiştiriyorlar...velayette falan sorun yasamamk için bendr Anlaşmalı bosanmayi bekliyorum ama bu Şahıs boşanma konusu açılır açılmaz kaçıyor üstüne gidersem cinnet geçirir gibi hallere giriyor bende haliyle korkmaya başladım...azonce sicaga sicagana yaşandı bu olay ...güzelce konuşalım halledelim bitsin dedim üstüne gittim delirdi gecenin bir saati cocuklar uyurken öyle bir bagirdi ki gözü döndü resmen , çocuklarım uyanmadı allahtan ...polisi arayacagim dedim ara gelsinler dedi boşanma neymiş ya dedi ...bu halleri beni korkutmaya başlıyor....geçen de de TV izlerken bosanmak istediği için öldürülen kadın haberi vardı, bana bakarak iyi yapmış adam çok güzel yapmış dedi ...ne diyorsun sen yaa dedim canii misin sen dedim ,bosanmak diye bisey yok dedi ....ben napicam can güvenliğim yok ...lütfen bana biseyler deyin ..çok kotuyum şuan ve korkuyorum :KK43:
Uzaklastirma karari aldirın. Cekismeli bosanma davasi acın. Paranoz yoksa baroya gidin yardim ederler

ben insanların mutsuz olduğu yerde durmaması gerektiğini düşünürüm her zaman. ancak bu tarz konular bana saçma geliyor.
2 senedir boşanmak için uğraştığın adamdan nasıl 1.5 yaşında çocuk oluyor.
gelir yok çocuklar küçük çalışma imkanı yok. ee adam evden gitsin her şeyimizi karşılasın ama boşanmış olalım. öyle bir dünya yok. şu devirde nafakayla geçinilmez.
bekleyin çocuğunuz kreşe vs bırakabileceğiniz yaşa gelsin. işiniz otursun. çalışın kendinizi geliştirin sonra boşanın. şu ekonomide şu koşullarda boşanmak lafta kolay artık.
hele bir üye var yine 2 küçük çocuklu onun da bir şeyi gidecek yeri yok zırt pırt boşanacam diyor. boşanmak çocuk varsa çok ince elenip sık dokunmalı planlı ilerlenmeli. boşanırım da Allah yardım eder olmaz. Allah yardım eder elbette ama bacadan da para atmaz kimse

Böyle tipler televizyonda gördükçe azdılar. Akşam haberlerinde ayrıntısıyla kadın cinayetleri, sonraki saatlerde popüler dizilerde kadına şiddet içeren sahneler... Tv böyle adamları psikopat davranmaya itiyor, programlarda kadına siddet uygulamayın diyorlar ama neredeyse tüm dizi ve haberler şiddet rehberi gibi. Ben iddia ediyorum tüm dizilerde, kadına saygılı erkekler yer alsın, şiddet haberleri şiddetten bahsetmeden, özendirmek yapılsın, kadına şiddet de kadın cinayetleri de azalmaya başlar.

Boşanmayacağınızı söyleyip biraz ayrı kalmak istediğinizi söylemelisiniz sonra aile evine geçin. Ama siz gittiğinizde rahat yaşaması lazım kahveye gidip takılan biriyse iyi. Ayrıca yanına giderseniz de cinsel birlikteliği kesmeyip geri aileye dönmelisiniz, bu sefer adam hem hayatımı yaşıyorum stres yok hem karımı ...... Diye düşünecek bu piçler böyle. Bir süre sonra bu rahat habitata alışsın hayvan ki geri dönmeniz rahatsız etsin onu. Sizde o ara ayrı ev ve iş bakın ve boşanmak istediğinizi söyleyin, hala boşanmaya yanaşmıyorsa, boşanmasan da gelmeyeceğim demelisiniz. Ki adam zaten kendi rahatını kurmuş olacağı için eve dönmesenizde olur tarzı yaşıcak. Genelev de buna evlimisin dicekler evliyim ama ayrı yaşıyoruz dicek, sonra sonra bi bakmışsın boşanma davasını o açmış. Bu söyledillerimi 2 teyzem de yaşadı biri 7 yılda halletti diğeri 5 yıl en fazla 15 yıla çıkar ama bu tutuyor.

Böyle tipler televizyonda gördükçe azdılar. Akşam haberlerinde ayrıntısıyla kadın cinayetleri, sonraki saatlerde popüler dizilerde kadına şiddet içeren sahneler... Tv böyle adamları psikopat davranmaya itiyor, programlarda kadına siddet uygulamayın diyorlar ama neredeyse tüm dizi ve haberler şiddet rehberi gibi. Ben iddia ediyorum tüm dizilerde, kadına saygılı erkekler yer alsın, şiddet haberleri şiddetten bahsetmeden, özendirmek yapılsın, kadına şiddet de kadın cinayetleri de azalmaya başlar.
Dizilerde şöyle bir mesaj veriliyor. : Otoriter, baskıcı, dayatmacı, bağırıp çağıran, zora gelince etrafa tekme tokat savuran, şiddet eğilimi olan bir erkek karakter yaratılıyor. Bu erkek karaktere bir de yakışıklı bir oyuncu seçiliyor. Ve bunun harika olduğu, herkesin bu karaktere aşık olduğu bir senaryo yazılıyor. Diğer taraftan karısına saygı duyan, naif, bağırıp çağırmayan bir rol varsa da o dizinin en çirkin ve en ezik erkek karakteri oluyor. Böyle böyle insanların zihinlerine bazı şeyler işleniyor.

Benzer olayınızı biz de yaşadık. Ben öz babamdan şikayetçi ve davacı oldum. Öldürmek için beni aradığından o şehirde bile kalamadım çok sevmeme rağmen. Ne yaparsınız bilmiyorum. Dünyada kötü insanlara denk gelmenin bir bedeli oluyor. Kötü, yaptığı kötülüklerden dolayı bir bedel ödemiyor ama sen ona denk geldiğin için çok ağır bedeller ödüyorsun. Böyle bir şey, ben yıllardır sindiremedim.
Boşanmanıza karşı çıkıp size sahip çıkmadığı için mi şikayetçi oldunuz babanızdan

Boşanmanıza karşı çıkıp size sahip çıkmadığı için mi şikayetçi oldunuz babanızdan
Çok uzun hikaye. Boşanmayı istiyordu ama ben onları öldüreceğim öyle rahat edeceğim diyordu. Şimdi de boşanmak istemiyor. Boşanma olursa ev paylaşılacak ve o da dışarıda kalacak çünkü.

Çok uzun hikaye. Boşanmayı istiyordu ama ben onları öldüreceğim öyle rahat edeceğim diyordu. Şimdi de boşanmak istemiyor. Boşanma olursa ev paylaşılacak ve o da dışarıda kalacak çünkü.
Hala evlisiniz yani😮

Allah yardımcınız olsun.
KADES uygulamasını indirin telefona, acil bir durumda sadece butona basıyorsunuz polise haber veriliyor konumununuz da yollanıyor diye biliyorum, böyle durumlar için var.
Biraz fikirler verilmiş. Bence yani üzücü bunu söylemek ama ekonomik özgürlüğünüzü tekrar ele almanız gerek.
İleride taşınırsanız, yakınlarda devlet anaokulu olan bir bölgede olmaya dikkat edin.

Bir bayan da yazmış yavaş yavaş onu tek yaşamaya alıştırıp taktiği , ailenizde kalmanız ama onun da rahat gidip gelmesi gibi ama bir yandan evde rahatına alışması. Bana da mantıklı geldi , denemeye değer , biraz uzun süreli bir iş ama işe yaricaksa.

Kolay gelsin

Back
X