- 8 Nisan 2023
- 5.403
- 47.578
- 478
- Konu Sahibi lalegl8080
Kadınlar eşleri tarafından ölümle tehdit edildiği zaman başka ülkelerden sığınmacı olarak kabul ediliyorsunuz diye biliyorum. Bunu kanıtlayacak bir şeyiniz olursa düşünür müsünüz bu durumu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam olarak sebep ne peki ? Çocuoun şok küçük gelirin yok , şuan o evde kalmak zorundasın , sen o evde normla düzeninde iken adamın canınıza kastı yok değil mi ?Yok canım eksi sıfır bende istemiyorum artık zaten
Cift terapisi alsanız?Hayır, ama böyle aniden bağırmalari falan arttı, psikolojik şiddet çok var
Gercekten 1.5 yaşındaki bebekle parasız pulsuz bu ekonomoik süreçte nasıl yapacaksıniz?Hayır, ama böyle aniden bağırmalari falan arttı, psikolojik şiddet çok var
Evet, kocası da bir garip ama karşılıklı bir yıpratma olabilir. Konu sahibi de farklı geldi.Boşanma diye bir şey yok diyorsa iyi davransın o zaman karisina psikolojik şiddet uygulamasin
Allah yardımcınız olsun ne diyeceğimi bilemiyorum
Sadece boşanma konusunu açtığımda kast ediyor biseylereTam olarak sebep ne peki ? Çocuoun şok küçük gelirin yok , şuan o evde kalmak zorundasın , sen o evde normla düzeninde iken adamın canınıza kastı yok değil mi ?
Sakinleşmeye çalış . Şuan acilen boşanmam lazm moduna girme , geçiminizi sağlıyor mu ?
Gitmiyor. Üstüne üstlük ona tahammül edebilmek için ben gidiyorum ve ilaç kullanıyorum asıl gitmesi gereken o asla gitmiyorkahvesine çayına sakinleştirici mi katsanıx bir süre… bu şekilde psikologa götürseniz ailevterapistine, ayrılmak konusunda onu ikna etse. Sonra o kafaya durumu açsanız ve imzalatsanız avukata hazırlattığınız dilekçeyi
Okadar uzun ki özet geçiyorum..senelerdir idare ederken son iki senedir boşanmaya karar verdim ..tek umudum ailem belki yanına alır bir süre orda durup çalışırım para biriktirip ayrı eve cikqrim ...yeteki bu kişiden kurtulayım...çocuklarıma bana aileme zarar gelmeden ...şuan hissettiklerimi anlatamamGercekten 1.5 yaşındaki bebekle parasız pulsuz bu ekonomoik süreçte nasıl yapacaksıniz?
Neden ışsizsiniz bebeğinize birisi baksaydı çalışsaydınız daha iyi olmaz mıydı?
Biraz Realist düşünseniz daha iyi olur. Aileniz arkanızda değil. O zaman acele etmeyin adamın üstüne gitmeyin. Bebeği babaanne, anneanne birine baktırın siz hemen işe girin paranızı biriktirin. En azından çocuğunuz 4 - 5 yaşına gelsin kimseye muhtaç olmayacak duruma gelince davanızı açın.
Bir de kocanızı sevmiyor musunuz artık yeni evli gibisiniz ? Ne oldu da bu kadar kısa sürede boşanma kararı aldınız?
Hiç tanımadan mı evlendiniz? Hemen de bir çocuk yapmışsınız
Valla sizi biraz tedbirsiz anlık düşünmeden hareket eden biri gibi gördüm. Güven vermiyorsunuz.
Geçenlerde arkadaşımla yaptığımız bir araştırmada 2010-2017 yılları arasında yani 7 yılda ülkemizde 1.964 kadın öldürülmüş. Bunlardan 614 tanesi boşanma davası, ayrılık sürecindeyken şiddet, tehdit ve tacize maruz kalmış. Korkularınızda çok haklısınız aileniz neden destek çıkmıyor böyle şeylere kahroluyorum .
Dur biraz acele etmeSadece boşanma konusunu açtığımda kast ediyor biseylere
Aynen sabretmekten başka çare yok önce işimi oturtmaliyimDur biraz acele etme
Ne gelirin var ne gidecek yerin
Çocuklarla ne yapacaksın
Günlük hayatına odaklan kısa vadede , boşanmanı planlı yap öyle çat diye boşanırsan perişan olursun
O boşanmam dedikçe sana daha da hırs gelir panik gelir , belki zamanla o da kabullenir ama böyle ortada bırakma seni ve yavrularınıAynen sabretmekten başka çare yok önce işimi oturtmaliyim