- 11 Nisan 2022
- 1.255
- 1.040
- 83
- 26
- Konu Sahibi lalegl8080
-
Benzer olayınızı biz de yaşadık. Ben öz babamdan şikayetçi ve davacı oldum. Öldürmek için beni aradığından o şehirde bile kalamadım çok sevmeme rağmen. Ne yaparsınız bilmiyorum. Dünyada kötü insanlara denk gelmenin bir bedeli oluyor. Kötü, yaptığı kötülüklerden dolayı bir bedel ödemiyor ama sen ona denk geldiğin için çok ağır bedeller ödüyorsun. Böyle bir şey, ben yıllardır sindiremedim.Sırf bunun için üye oldum siteye ilk mesajım ilk konum , size çok ihtiyacım var arkadaşlar..11 senelik evliyiz iki çocuğumuz var şiddetli geçimsizlik sevgisizlik saygısızlık sorumsuzluk gibi bir çok sebepten dolayı son 2 senedir kararımı verdim bosanmak istiyorum ve 2 senedir kendisini ikna edemiyorum , aileler kesinlikle bosanmamizi istemiyor benim ailemde bana bu konuda destek olmuyor , çocukları düşün falan diye beni geçiştiriyorlar...velayette falan sorun yasamamk için bendr Anlaşmalı bosanmayi bekliyorum ama bu Şahıs boşanma konusu açılır açılmaz kaçıyor üstüne gidersem cinnet geçirir gibi hallere giriyor bende haliyle korkmaya başladım...azonce sicaga sicagana yaşandı bu olay ...güzelce konuşalım halledelim bitsin dedim üstüne gittim delirdi gecenin bir saati cocuklar uyurken öyle bir bagirdi ki gözü döndü resmen , çocuklarım uyanmadı allahtan ...polisi arayacagim dedim ara gelsinler dedi boşanma neymiş ya dedi ...bu halleri beni korkutmaya başlıyor....geçen de de TV izlerken bosanmak istediği için öldürülen kadın haberi vardı, bana bakarak iyi yapmış adam çok güzel yapmış dedi ...ne diyorsun sen yaa dedim canii misin sen dedim ,bosanmak diye bisey yok dedi ....ben napicam can güvenliğim yok ...lütfen bana biseyler deyin ..çok kotuyum şuan ve korkuyorum
Boşanmak isteyen karısını öldüren adama "İyi yapmış." demiş. Sağlıklı bir adamın bir cinayete bu yorumu yapabileceğini zannetmiyorum.Daha önce size şiddet uygulamamış neden sizi öldüreceğini düşünüyorsunuz? Bu evlilik sizin gözünüzde bitmiş gibi ama eşiniz hazır hissetmiyor. Çok büyük sorunlarınız yoksa kurtarmaya çalışın, bitirmek en kolay yol. Üstelik aileniz arkanızda değil ve maddi olarak eşinize bağlısınız. Şu ekonomik şartlarda nasıl ayakta kaşacaksınız? İleriyi görmeden fevri karar vermeyin derim.
Uzaklastirma karari aldirın. Cekismeli bosanma davasi acın. Paranoz yoksa baroya gidin yardim ederlerSırf bunun için üye oldum siteye ilk mesajım ilk konum , size çok ihtiyacım var arkadaşlar..11 senelik evliyiz iki çocuğumuz var şiddetli geçimsizlik sevgisizlik saygısızlık sorumsuzluk gibi bir çok sebepten dolayı son 2 senedir kararımı verdim bosanmak istiyorum ve 2 senedir kendisini ikna edemiyorum , aileler kesinlikle bosanmamizi istemiyor benim ailemde bana bu konuda destek olmuyor , çocukları düşün falan diye beni geçiştiriyorlar...velayette falan sorun yasamamk için bendr Anlaşmalı bosanmayi bekliyorum ama bu Şahıs boşanma konusu açılır açılmaz kaçıyor üstüne gidersem cinnet geçirir gibi hallere giriyor bende haliyle korkmaya başladım...azonce sicaga sicagana yaşandı bu olay ...güzelce konuşalım halledelim bitsin dedim üstüne gittim delirdi gecenin bir saati cocuklar uyurken öyle bir bagirdi ki gözü döndü resmen , çocuklarım uyanmadı allahtan ...polisi arayacagim dedim ara gelsinler dedi boşanma neymiş ya dedi ...bu halleri beni korkutmaya başlıyor....geçen de de TV izlerken bosanmak istediği için öldürülen kadın haberi vardı, bana bakarak iyi yapmış adam çok güzel yapmış dedi ...ne diyorsun sen yaa dedim canii misin sen dedim ,bosanmak diye bisey yok dedi ....ben napicam can güvenliğim yok ...lütfen bana biseyler deyin ..çok kotuyum şuan ve korkuyorum
Dizilerde şöyle bir mesaj veriliyor. : Otoriter, baskıcı, dayatmacı, bağırıp çağıran, zora gelince etrafa tekme tokat savuran, şiddet eğilimi olan bir erkek karakter yaratılıyor. Bu erkek karaktere bir de yakışıklı bir oyuncu seçiliyor. Ve bunun harika olduğu, herkesin bu karaktere aşık olduğu bir senaryo yazılıyor. Diğer taraftan karısına saygı duyan, naif, bağırıp çağırmayan bir rol varsa da o dizinin en çirkin ve en ezik erkek karakteri oluyor. Böyle böyle insanların zihinlerine bazı şeyler işleniyor.Böyle tipler televizyonda gördükçe azdılar. Akşam haberlerinde ayrıntısıyla kadın cinayetleri, sonraki saatlerde popüler dizilerde kadına şiddet içeren sahneler... Tv böyle adamları psikopat davranmaya itiyor, programlarda kadına siddet uygulamayın diyorlar ama neredeyse tüm dizi ve haberler şiddet rehberi gibi. Ben iddia ediyorum tüm dizilerde, kadına saygılı erkekler yer alsın, şiddet haberleri şiddetten bahsetmeden, özendirmek yapılsın, kadına şiddet de kadın cinayetleri de azalmaya başlar.
Boşanmanıza karşı çıkıp size sahip çıkmadığı için mi şikayetçi oldunuz babanızdanBenzer olayınızı biz de yaşadık. Ben öz babamdan şikayetçi ve davacı oldum. Öldürmek için beni aradığından o şehirde bile kalamadım çok sevmeme rağmen. Ne yaparsınız bilmiyorum. Dünyada kötü insanlara denk gelmenin bir bedeli oluyor. Kötü, yaptığı kötülüklerden dolayı bir bedel ödemiyor ama sen ona denk geldiğin için çok ağır bedeller ödüyorsun. Böyle bir şey, ben yıllardır sindiremedim.
Çok uzun hikaye. Boşanmayı istiyordu ama ben onları öldüreceğim öyle rahat edeceğim diyordu. Şimdi de boşanmak istemiyor. Boşanma olursa ev paylaşılacak ve o da dışarıda kalacak çünkü.Boşanmanıza karşı çıkıp size sahip çıkmadığı için mi şikayetçi oldunuz babanızdan
Hala evlisiniz yaniÇok uzun hikaye. Boşanmayı istiyordu ama ben onları öldüreceğim öyle rahat edeceğim diyordu. Şimdi de boşanmak istemiyor. Boşanma olursa ev paylaşılacak ve o da dışarıda kalacak çünkü.
Hala evlisiniz yani
Anne babasından bahsediyor mahh bekarHala evlisiniz yani
Allah yardımcınız olsun.Sırf bunun için üye oldum siteye ilk mesajım ilk konum , size çok ihtiyacım var arkadaşlar..11 senelik evliyiz iki çocuğumuz var şiddetli geçimsizlik sevgisizlik saygısızlık sorumsuzluk gibi bir çok sebepten dolayı son 2 senedir kararımı verdim bosanmak istiyorum ve 2 senedir kendisini ikna edemiyorum , aileler kesinlikle bosanmamizi istemiyor benim ailemde bana bu konuda destek olmuyor , çocukları düşün falan diye beni geçiştiriyorlar...velayette falan sorun yasamamk için bendr Anlaşmalı bosanmayi bekliyorum ama bu Şahıs boşanma konusu açılır açılmaz kaçıyor üstüne gidersem cinnet geçirir gibi hallere giriyor bende haliyle korkmaya başladım...azonce sicaga sicagana yaşandı bu olay ...güzelce konuşalım halledelim bitsin dedim üstüne gittim delirdi gecenin bir saati cocuklar uyurken öyle bir bagirdi ki gözü döndü resmen , çocuklarım uyanmadı allahtan ...polisi arayacagim dedim ara gelsinler dedi boşanma neymiş ya dedi ...bu halleri beni korkutmaya başlıyor....geçen de de TV izlerken bosanmak istediği için öldürülen kadın haberi vardı, bana bakarak iyi yapmış adam çok güzel yapmış dedi ...ne diyorsun sen yaa dedim canii misin sen dedim ,bosanmak diye bisey yok dedi ....ben napicam can güvenliğim yok ...lütfen bana biseyler deyin ..çok kotuyum şuan ve korkuyorum
HaaAy yok ben henüz 24 yaşındayım ve evli değilim tabi ki. Ben anne ve babamın evliliğinden bahsediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?