- 16 Kasım 2014
- 732
- 362
- 103
Eski konularımda var. Eşimin banyo yapmaması nedeniyle boşanma aşamasına geldik. Bana umutlar veriyor ama inatla devam ediyor. Değişeceğine inanmıyprum artık ama asıl sorun annem. Bir kaç yıl önce babam vefat etti. Sonra da abim boşandı. 2 çocuğu vardı yetişkin onlar. Boşanma aiamasında annem önce kanser oldu, ışın tedavisi aldı şükür düzeldi. Kontrollere giditor sadece. Bu arada abimin boşanma uzun sürdü, karşı taraf istemedi inat etti falan. Bu arada anneme damarı tıkalı olduğu için bu pass yapıldı.
Şimdi anneme ben boşanmak istiyorum desem nasıl olacak, hepten hasta olur mu diye korkuyorum. Ama bu evlilikte bana zarar veriyor. Daha bugün 4 ağır uyku ilacı içip, eve kolonya döküp yakmayı düşündüm. Uyursam acı çekmem diye. Normal değil bunlar. Eşim de düzelmeyecek. Eşimden nafaka tazminat istemeyeceğim ki çabuk bitsin dava
Şimdi anneme ben boşanmak istiyorum desem nasıl olacak, hepten hasta olur mu diye korkuyorum. Ama bu evlilikte bana zarar veriyor. Daha bugün 4 ağır uyku ilacı içip, eve kolonya döküp yakmayı düşündüm. Uyursam acı çekmem diye. Normal değil bunlar. Eşim de düzelmeyecek. Eşimden nafaka tazminat istemeyeceğim ki çabuk bitsin dava