Boşanmak istediğimi anneme nasıl söyleyebilirim

Allah göstermesin intıhar etmeniz annenizi boşanmanızdan daha kötü etkileyecektit bunu biliyorsunuz. Bu arada boşanma sebebinizi tam anlamadım. Eşim banyo yapmıyor derken yıkanmıyor mu yoksa cinsel hayat mı yok demek istiyorsunuz? eşiniz duruma ne diyor boşanmayı istiyor mu o da? Evlilik terapisine de gidebilirsiniz boşanmak yerine. Ama ikiniz de boşanmak istiyorsanız medeni insanlarsınız anlaşmalı boşanmanız ve eşinizin de bu süreçte annenizin sağlık duruma karşı hassas olması olayı hafif alatmanıza yardımcı olur. Herhalde mutsuz bir evliliği anneniz için sürdüremezsiniz, hem kızları mutsuzsa anneler de bunu hisseder bunu unutmayın.
Hem banyo yok hem cinsel hayat yok. Eşim beni seviyor ama sürekli hastalık buluyor.

Eski konularımda var. Eşimin banyo yapmaması nedeniyle boşanma aşamasına geldik. Bana umutlar veriyor ama inatla devam ediyor. Değişeceğine inanmıyprum artık ama asıl sorun annem. Bir kaç yıl önce babam vefat etti. Sonra da abim boşandı. 2 çocuğu vardı yetişkin onlar. Boşanma aiamasında annem önce kanser oldu, ışın tedavisi aldı şükür düzeldi. Kontrollere giditor sadece. Bu arada abimin boşanma uzun sürdü, karşı taraf istemedi inat etti falan. Bu arada anneme damarı tıkalı olduğu için bu pass yapıldı.
Şimdi anneme ben boşanmak istiyorum desem nasıl olacak, hepten hasta olur mu diye korkuyorum. Ama bu evlilikte bana zarar veriyor. Daha bugün 4 ağır uyku ilacı içip, eve kolonya döküp yakmayı düşündüm. Uyursam acı çekmem diye. Normal değil bunlar. Eşim de düzelmeyecek. Eşimden nafaka tazminat istemeyeceğim ki çabuk bitsin dava
Boşanmanızın annenizi sizi kaybetmekten daha az üzeceği kesin.

Annene bosanmak istedigini soylediginde eminim ki neden diye bile sormayacaktir. Cunku o komuyu o da duyuyordur, seni anlayacaktir.

ne diyim hakkinda hayirlisi olsun bu yuzdende boşanıliyomus demek. Ben daha once boyle olaylar duymadimda hic. Sadece gecende esra erolda gordum. Oda kadinin bahanesiymis meger
Bende duysam inanmazdım. Ama yaşıyorum ne yazık ki. Nefes alamıyorum bazen neden diye. Bişey olsun, kabus olsun ve uyandığımda yıllar öncesine döneyim istiyorum

Annene bosanmak istedigini soylediginde eminim ki neden diye bile sormayacaktir. Cunku o komuyu o da duyuyordur, seni anlayacaktir.
Banyo yaptığı zaman gidiyoruz anneme. A1 hafta geçince hiç bir yere gitmiyoruz tıkılıp kalıyoruz eve. O yüzden annem sormaz , sadece neden gelmiyorsunuz diye soruyor. Bahaneler uyduruyorum artık.

Bende duysam inanmazdım. Ama yaşıyorum ne yazık ki. Nefes alamıyorum bazen neden diye. Bişey olsun, kabus olsun ve uyandığımda yıllar öncesine döneyim istiyorum
Keske her zor durumda kaldigimizda kabus gormus olsaydik ama malesef hayat bu. Esine hic sevgin kalmadimi.tek sebeb banyo yapmamasimi duzelme sansi hicmi yok

Banyo yaptığı zaman gidiyoruz anneme. A1 hafta geçince hiç bir yere gitmiyoruz tıkılıp kalıyoruz eve. O yüzden annem sormaz , sadece neden gelmiyorsunuz diye soruyor. Bahaneler uyduruyorum artık.
Sanirim artik annene gercekleri soyleme zamani.

Adamı devamlı tehdit et, ya düzenli kişisel bakımını yap yoksa kesin kararlıyım herşeyi göze alır boşanırım de...

Back
X