boşanmak isteme hissi

Rapstory89

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
69
25
8
36
eşim her kavgada o kadar çok boşanmaktan bahsetti ki şimdi sorunları çözdük ama benim içim huzursuz acaba bitirsemiydim şimdi de ben mi söylesem boşanmak istiyorum diye şu an sorun yok ama eski söyledikleri aklımdan çıkmıyor soğudum ne yapmalıyım

eşim her kavgada o kadar çok boşanmaktan bahsetti ki şimdi sorunları çözdük ama benim içim huzursuz acaba bitirsemiydim şimdi de ben mi söylesem boşanmak istiyorum diye şu an sorun yok ama eski söyledikleri aklımdan çıkmıyor soğudum ne yapmalıyım
Sizi alıştırmış boşanma fikrine istemeden. Şimdi o düşünsün.

Bi de kavgalara şahit olan herkes kardeşim babam amcam akrabalar VS herkes gitme peşinden o sıkıntılı bir insan yapma etme biz sana demedik mi dediler yüzlerce kez ben de hep peşinden gittim şimdi anca kendimi sorguluyorum onlar haklı mıydı die

Biraz zaman ver bakalım evliligine
Adam da düzelme varsa ona göre davran.

Sizin isiniz taa bastan dikis tutmamış. Cocuk yapmayın. Basta gerginlik olunca o is yaş ...

Back
X