Boşanmak istemeyen koca

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Kızlar pazar günü tüm eşyalarımı topladım teker teker bir sokak atkadaki anneme taşıdım.bu arada işaret parmağımda ve kolymda şiddetli ağrı var.neyse geldim buraya.burada bana bir oda verdi ailem.küçük bir çekyat dokap ve halı.20 m2 var yok.ama mutlu olduğumu hissettim.evlilik içinde dört beş evden ayrılmışımdır.hrp üzülerek.bunda üzülmedim.o eve geri gitmeyi düşünmedi.ağlamadım.kolumun ağrıması buna engel oldu.burafa düzen kurdum.babamla anlaşamazsak yapıcak bişi yok.evliyken ev tutamam.boşanms olana kadar sabredicem.mutluyum.ama bu boşanma işinin içimden nasıl çıkıcam bilmiyorum.annem babam eşimin tehlikeli biri olduğunu nafaka almadan boşanmamı söylüyor.hayır çocuğun hakkını yefirmem ona.tutun ki arsadan arabadan pay almıcam.normalde 1500 lira nafaka ödemesi gerek çocuğa.ben sadwce 500 istiyorum.o kadar.başka hiçbirieu istemiyorum.bence makul ama 8000 lira maaşı ile 500 lirayı bile ödemek istemicek.bakın görürsünüz.aramadı.ben de aramadım.hayır barışmaj için değil detay konuşmak için isterfim aramasını.şu an o işyerine gittim ve işyerinde rwzil oldu.eğer olmasa ben dışarı çıkarken bu kadar rahat çıkamazdım.çantamı telwfonumu alır ve eve koşar hadi gel derdi.şükür allaha bir rahatsızlığım yok.daha önce ev sahibini defalarca aradığı işyerimin önüne gelip küfürler savurduğu da oldu.nelerle uğraştım geçmişte.hamile iken sadece kırkutmak için pencereye çıkıp ben atlıyorum dediği de oldu.kafasınu duvarlata vurduğu günler de oldu.daha neler oldu kuzlar geçmişte.akıl hastası değil ama kişilik bozukluüu var.istediği zaman kpntrollü şov yapıyor.bunun içğne şiddet de dahil.
En sonbeni korkutan dediği şey şu ben bu şiddeti ailem nedeniyle görüyormuşym.çünkü annem ara ara bizim ev de temizlik yaparken okuyıp üflüyormuş.bu iftirayı atıyor.garip şeylere inanıyır.kızlar bu adam benim peşimi bırakır mı sizce.ben bışanmsk istiyorum.bir de anlaşmalı boşanma için avukat tutmalı mı tutmazsam ne olur.çünkü çocuğymyn hakları hariç hiç birşey almıcam.böyle bir ruh hastası ile ben ne yapıcam

Eşiniz boşanmak istemediğini söyledi mi?
Evet dengesiz biri.söylediği ile düşündüğü farklı boşanmak istiyırum da diyor istemiyorym da diyor.amaç çocuk biraz büyüsün çocuğa kendini sevdirip velayetini almak niyeti var.

Son düzenleme:
Bence bu adam ayrılığı sevecek özgürlüğü isteyecek karakterde.
Bana çok uğraştırmayacak gibi geldi çünkü sorumsuzluk akıyo paçalarından numaracı herif.

Kurtulursun inşallah.

Bana çok uğraştırmayacak gibi geldi çünkü sorumsuzluk akıyo paçalarından numaracı herif.

Kurtulursun inşallah.
Dengesiz biriyle nasıl mücadele edilir.mesela şöyle biri bu böyle mi olsun dersin tamam olsun der.sonra tartışma çıkarır yok istemiyorum der.bir öyle der bir böyle der.hayattaki tek korkusu şube değişikliği iş dedikodusu.başka bişi yok.yani adamı yorar.bundan zevk alır.böyle bir ruh hastası.çözüm olarsk ben uzun bir süre iletişimi koparmak istiyorum.bana bundan sonra bir öyle bir böyle diyemesin yırmasın beni.kafamı karıştırmasın.

Birde siz isteyebileceğiniz kararını isteyin
Hem kendinize için hem çocuğunuz için
Geri kalanına mahkeme karar verir

Şu devirde 500 liraya çocuğunuzun aylik beslenme parası bile karşılanmaz .
Hakkınız neyse onu alın bu konuda mütevazilik yapmayın kesinlikle.
Ben de çalışıyorum.3200 maaşım var.bana makul gibi geldi dört yaşunda çocuk içün.

Kurtulursun inşallah.
Hayır yanılıyorsun evden çıkmax.başka kadınla ilişkisi yok.sadecr tekrar evlenmek istiyor.teni çocuklar sonra anası babası ile görüşcek beş senedir görüşmüyor.ailesi beni istemiyor.bu tür sıkıntılar var

Ne kadar olmalı sizce.1000 lira vermez.kabul edeceği tutar var etmeywceği var.
500 gerçekten çok az onumda çocuğu sizin maaşınız var diye herşeyi siz mi karşılayacaksınız.
En ucuz kışlık ayakkabı 200 'den başlıyor montu kıyafeti yemesi okulu servisi ... yapmayın hepsini siz niye karşılayasınız.

tabi ki bi avukat tutun. anlaşmalı olsa da tutun. hakkınızdan da vazgeçmeyin, alın.

500 gerçekten çok az onumda çocuğu sizin maaşınız var diye herşeyi siz mi karşılayacaksınız.
En ucuz kışlık ayakkabı 200 'den başlıyor montu kıyafeti yemesi okulu servisi ... yapmayın hepsini siz niye karşılayasınız.
Ben kurtulmak istiyorum bu adamdan o kadar ama oğlumun yarın hesap sormasını da istemiyorum bana

Back
X