Boşanmak istemeyen koca

burada herşeyin ayrıntısını yazmam mümkn değil.sonuçta ben de bu olayda kendimi savunurken suçlu çıkabilirim.o noktaya gelebilir.o tartışmayı çıkartıyor ilk o vuruyor.ben de kendimi savunuyorum.ben ondan daha çok zarar görüyorum o ayrı ama işin bir de bu tarafı var.tek taraflı değil kavgalar.her ikimiz de zarar görüyoruz.

burada herşeyin ayrıntısını yazmam mümkn değil.sonuçta ben de bu olayda suçlu çıkabilirim.o noktaya gelebilir.o tartışmayı çıkartıyor ilk o vuruyor.ben de kendimi savunuyorum.ben ondan daha çok zarar görüyorum o ayrı ama işin bir de bu tarafı var.tek taraflı değil kavgalar.her ikimiz de zarar görüyoruz

adam sizi kaç kere dövdü?
mantıklı düşünün. kimse kendinizi savundunuz diye sizi suçlu bulmaz. kaldı ki güçleriniz eşit bile değil. kolum kalkmıyor diyorsunuz, siz adama ne kadar fiziksel zarar vermiş olabilirsiniz ki?

mantıklı düşünün. kimse kendinizi savundunuz diye sizi suçlu bulmaz. kaldı ki güçleriniz eşit bile değil. kolum kalkmıyor diyorsunuz, siz adama ne kadar fiziksel zarar vermiş olabilirsiniz ki?
Doğru ben daha çok zarsr gördüm

Onu istemeyeceğim bunu istemeyeceğim demeyeyim Bence Elimizden gelen ne varsa onu alın

Şiddet ilk evlendiğimiz günden beri ilk kez bu kadar arttı.geçen ay iki kez büyük kavga oldu.bana bir erkekle kavga ediyırmuşçasına vurdu.artık gerçekten bıktım.ilk kez cidfi anlamda boşanmayı düşündümöi

Şiddet ilk evlendiğimiz günden beri ilk kez bu kadar arttı.geçen ay iki kez büyük kavga oldu.bana bir erkekle kavga ediyırmuşçasına vurdu.artık gerçekten bıktım.ilk kez cidfi anlamda boşanmayı düşündümöi

yani adam dövüyor ama siz ne darp raporu alıyorsunuz ne tazminat istiyorsunuz ne nafaka... e her şey yanına kar mı kalsın?

Mutlaka bi avukat tutun
Avukat masrafını da kendi karsılasın hatta
Hakkınız neyse onu isteyin
Zaten siz bin istesenizde mahkeme belki 800 diyecek hic bi zaman carsıdaki hesap pazara uymaz
Allah kurtaraın ne diyim

Bu devirde 500 tl nafakayla çocuğunuzun hiçbir ihtiyacını karşılayamazsınız. En basitinden devlet okullarında ki kreşlerin aylık ödemesi bile daha fazla, ki bunun yemesi, içmesi, giyinmesi var. Yaşı büyüdükçe okul masrafları katlanarak artacak. 8000 tl maaşı varmış, günümüz şartlarında oldukça iyi düzeyde. Neden 500 tl nafaka ile yetinmek istiyorsunuz ki, ilerde pişman olur, çocuğunuzun masrafları, geçim şartları ile tek başınıza savaşmak zorunda kalırsınız. Müşterek çocuk bu, babanın maddi durumu da oldukça iyi, paşa paşa baksın çocuğuna. Mal paylaşımı konusunda da cömert davranmayın bence. İleride çoçuğunuzun geleceği için önemli olduğunu göz ardı etmeyin. Malları yarı yarıya paylaşın. Anlaşmalı boşanmayı bir an evvel boşanmak için istiyorsunuz sanırım ama iyi düşün, öyle adım atın derim ben.

Nafakani çocuğunuz için mi verecek? O zaman 500 çok az. Çocuğumuzun hakkına sahip cikin

lütfen yanlış anlamayın, ama siz bu adamı evlenene kadar hiç mi tanımadınız yahu? bu tür forumlar sürekli görüyorum. sırf evlenmek için mi evleniyor bu insanlar. yazık ortada kalan hep çocuklar oluyor. bu kriz ortamında 500 lira çocuğun neyine yetsin.

yapmayin allah askina
bu adamlari bu kadar ödüllendirmeyin
sizi dövmüs, siz darp raporu almiyorsunuz, avukat tutmuyorsunuz, anlasmali bosanmak istiyorsunuz.
ne anlasmasi? hakkiniz neyse onu alin söke söke, o cocugunuzun hakki.
8000 TL maasi varmis ödesin.
sizi dövmeden düsüncekti bunlari pasam.

Kızlar biraz önce eve gittim.bak çocuğun nafakası ne olacak.ben sana haber verecrm dedi.sanırım 750 düşünüyıt.sebebi bu çocuk dört yaşında diyor.şimdi aradı balık yaptırıyım mı sana dq dedi.ne balığı çocuğun nafakası ne olacak dedim kapadım.750 yi de vermicek.ben de boşanmam o zaman kendi düşünsün evlenecek olan o ben değil.

Mahkemenin verecegide o zaten. Anlaşmalı bosanın gitsin.

Çocuk büyüsün ve kendisini çocuğa sevdirsin de velayetini alsın diye düşüncesi var yazmışsınız. Bu şartlarda çocuğun görüş günleri konusunda da anlaşmanız gerekiyor. O konuda da anlaşmak zor olabiliyor. Ayrıca benzer modelden bizde de var, avukatımşa anlaşmalı boşanmanın şartlarını konuştular ve anlaşmadı. Çekişmeli dava açtık ve kararlara uymak zorunda kaldı. Ara velayet kararı ve ilk duruşmadan sonra çocuk için nafaka kararı. Siz kararlıysanız merak etmeyin sonunda boşanırsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X