- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Sabir_tasi
Hayır almadım
sebep?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır almadım
Ben bunu yapmıyırsam inan ki bir sebebim var.kabul edecek bi adama benzemiyor.
darp raporu aldını zmı?
Ben bunu yapmıyırsam inan ki bir sebebim var.
Sizin bileceğiniz iş nafaka almadim diye ilerde pişman olmazsınız inşallah .Ben kurtulmak istiyorum bu adamdan o kadar ama oğlumun yarın hesap sormasını da istemiyorum bana
burada herşeyin ayrıntısını yazmam mümkn değil.sonuçta ben de bu olayda kendimi savunurken suçlu çıkabilirim.o noktaya gelebilir.o tartışmayı çıkartıyor ilk o vuruyor.ben de kendimi savunuyorum.ben ondan daha çok zarar görüyorum o ayrı ama işin bir de bu tarafı var.tek taraflı değil kavgalar.her ikimiz de zarar görüyoruz.neymiş?
burada herşeyin ayrıntısını yazmam mümkn değil.sonuçta ben de bu olayda suçlu çıkabilirim.o noktaya gelebilir.o tartışmayı çıkartıyor ilk o vuruyor.ben de kendimi savunuyorum.ben ondan daha çok zarar görüyorum o ayrı ama işin bir de bu tarafı var.tek taraflı değil kavgalar.her ikimiz de zarar görüyoruz
Doğru ben daha çok zarsr gördümadam sizi kaç kere dövdü?
mantıklı düşünün. kimse kendinizi savundunuz diye sizi suçlu bulmaz. kaldı ki güçleriniz eşit bile değil. kolum kalkmıyor diyorsunuz, siz adama ne kadar fiziksel zarar vermiş olabilirsiniz ki?
Şiddet ilk evlendiğimiz günden beri ilk kez bu kadar arttı.geçen ay iki kez büyük kavga oldu.bana bir erkekle kavga ediyırmuşçasına vurdu.artık gerçekten bıktım.ilk kez cidfi anlamda boşanmayı düşündümöiadam sizi kaç kere dövdü?
mantıklı düşünün. kimse kendinizi savundunuz diye sizi suçlu bulmaz. kaldı ki güçleriniz eşit bile değil. kolum kalkmıyor diyorsunuz, siz adama ne kadar fiziksel zarar vermiş olabilirsiniz ki?
Şiddet ilk evlendiğimiz günden beri ilk kez bu kadar arttı.geçen ay iki kez büyük kavga oldu.bana bir erkekle kavga ediyırmuşçasına vurdu.artık gerçekten bıktım.ilk kez cidfi anlamda boşanmayı düşündümöi
Tamam işte özgürlük derken senden kopmayı sevecek yani. Bak gör.Hayır yanılıyorsun evden çıkmax.başka kadınla ilişkisi yok.sadecr tekrar evlenmek istiyor.teni çocuklar sonra anası babası ile görüşcek beş senedir görüşmüyor.ailesi beni istemiyor.bu tür sıkıntılar var