Normalde çok üzülerek söylüyorum çok zor bir evlilik kurtulacak gibi değil.
Nasıl mı kurtulur yine de?
Yapına çok çok aykırı öneriler geliyor hazırlıklı ol.
1) İçinden gelmese de onun ailesiyle hiç bir derdin yokmuş gibi yapacaksın.
Seviyor rolü yapılmaz bilirim ama saygım sonsuz çünkü senin ailen gibi bir tavrın olacak.
2) Eşin hadi aileme gidelim demeden daha sen diyeceksin hadi annenlere gidelim diye.
Böylece gerçekten içinden geldiğini sanacak ve ailemle bir derdi yok evet diye kabullenecek.
Bunu bir kere yapman yetmez sabırla bir kaç ay yapacaksın.
3) Çok ciddi bir konu bile olsa ailesini kötülemeyeceksin. Farzetki öldüler, yoklar.
Onlar hakkında konuşma. eşin konu açtığında en saf gülümsemeni takın ve aa nasıllarmış, bir sorun yok değil mi diye hal hatır sor. Eşini ara az önce annenle konuştum iyilermiş de. Akşama bize davet ettim de mesela.
4) Tüm bunlara rağmen olmuyor, hakkında kötü sözler söylemeye, kötü muameleye devam ediyorlarsa hiç kötü söz etme.
Sadece iki damla gözyaşı akıt sessizce, gözlerini eşinden kaçır ve erken uyuyacağım iyi geceler de. İçten içe düşünecektir.
Eşine dürüstçe sor. Olumlu adımlar attığımı düşünüyorum. Yine de beni sevmiyorlar farkındayım.
Olsun beklerim gibi dudak büzmeler yap mesela.
Gerçekten artık iyi olmak istediğine inansın.
5) En çok kullandığın cümleler şunlar olmalı.
Nasıl istersen.. Sen bilirsin.. Sen mutlu olacaksan ben de mutlu olurum.
Şimdi soruyorum sana yapabilir misin bunları?
Bu adam aile delisi arkadaşım.
Onunla mutlu bir evlilik istiyorsan önce ailesiyle iyi geçineceksin maalesef..
evet dogru şuandada bunları yapamadığım için bu durumdayız içimden gelmiyor.. Bu kadar insan yanlış düşünüyor olamaz naciz
Normalde çok üzülerek söylüyorum çok zor bir evlilik kurtulacak gibi değil.
Nasıl mı kurtulur yine de?
Yapına çok çok aykırı öneriler geliyor hazırlıklı ol.
1) İçinden gelmese de onun ailesiyle hiç bir derdin yokmuş gibi yapacaksın.
Seviyor rolü yapılmaz bilirim ama saygım sonsuz çünkü senin ailen gibi bir tavrın olacak.
2) Eşin hadi aileme gidelim demeden daha sen diyeceksin hadi annenlere gidelim diye.
Böylece gerçekten içinden geldiğini sanacak ve ailemle bir derdi yok evet diye kabullenecek.
Bunu bir kere yapman yetmez sabırla bir kaç ay yapacaksın.
3) Çok ciddi bir konu bile olsa ailesini kötülemeyeceksin. Farzetki öldüler, yoklar.
Onlar hakkında konuşma. eşin konu açtığında en saf gülümsemeni takın ve aa nasıllarmış, bir sorun yok değil mi diye hal hatır sor. Eşini ara az önce annenle konuştum iyilermiş de. Akşama bize davet ettim de mesela.
4) Tüm bunlara rağmen olmuyor, hakkında kötü sözler söylemeye, kötü muameleye devam ediyorlarsa hiç kötü söz etme.
Sadece iki damla gözyaşı akıt sessizce, gözlerini eşinden kaçır ve erken uyuyacağım iyi geceler de. İçten içe düşünecektir.
Eşine dürüstçe sor. Olumlu adımlar attığımı düşünüyorum. Yine de beni sevmiyorlar farkındayım.
Olsun beklerim gibi dudak büzmeler yap mesela.
Gerçekten artık iyi olmak istediğine inansın.
5) En çok kullandığın cümleler şunlar olmalı.
Nasıl istersen.. Sen bilirsin.. Sen mutlu olacaksan ben de mutlu olurum.
Şimdi soruyorum sana yapabilir misin bunları?
Bu adam aile delisi arkadaşım.
Onunla mutlu bir evlilik istiyorsan önce ailesiyle iyi geçineceksin maalesef..
evet dogru ben bunları yapamıyorum,bende bir bireyim ayrı bir karakterim oyuzden bu kavgalarımız...Bu kadar insan aynı şeyi savunuyor hem cinslerim olarak bana yardımcı olmaya çalışıyorsunuz...vardır elbet bir bildiginiz kim isterki böyle evlilik...evlilik falan kalmadı şuan zatende..Vazgeçmek sevgimden geçmek zorlayacak beni...teşekkür ederim ayrıntılı bir şekilde yazmışsın çok sagol...Bakalım ozaman şu mübarek günde hakkımda hayırlısı olsun akşamda konuşmalarımı bu yönde yapmayı düşünüyorum...Eksik olmayın
BU ARADA HEPİNİZİN KADİR GECESİ KUTLU OLSUN.