yani demek istediğim evliliği sürdürmek için çok mu çaba harcamam gerekiyor her şeyi oluruna bırakmak yetmez mi olduğum gibi biri olmayı neden sürdüremiyorum.
sanırım evli olmaya hazır değildim ve çok acele karar verdim ama bir yandan da bu kadar kolay vazgeçmek istemiyorum.
eğer biz de çok çaba harcadık doğru olanı bu diyorsanız elimde geleni yaparım ama bir yerlerde bi yanlışlık var gibime geliyor!
elbette birşeyler için çaba sarfetmeliyiz.
kaba yada saçma gelebilir ama örnek vermek istiyorum. yaş pasta nedir? özü kektir değil mii? onu süsleriz kremşantilerle iki şekil yaparız biraz renk verirz . bakan kişi OooOO der.
biz bayanlarda süslü,kokoş,pasaklı,cool yada spor özü nedir kadın!
biraz albenisi olur bence göze hitap etmek çok önemli. dışarıda iltifatlar alan evde her daim dinamik güzleryüzlü süprizlere açık bayan herkesi hayran bırakır.
zemuszemus
bence lütfen pasaklıyım diyorsunuz. nedir ne kadardır bilemem ama yeni bir imaj yaratın. bayanssulusmile ve bunu kendiniz için yapın. saçınıza güzel bir kesim röfle.. daha süslü kıyafetler sizi olduğunuzdan farklı gösterecekk. ve belki eşinizin de tavırları değişecektir.
seviyorsanız bitmesin! boshayallersmile
henüz 6 aylık evlisiniz. ilk zamnlar alışma evresidir ve gerçekten zor geçer. olumunekankayizsmile
yeni bir eve,hayata,farklı bir kişi ile ve fikirle yaşamak elbette çok kolay değildir.
hele ki kendi kararlarını kendisi almış yalnız yaşamış özgür biri için daha da zor olur.
ben de evliliğimin ilk ayları çok sıkılımıştım.
ama eşimden değildi. ede ki sorumluluk beni boğuyordu. her fırsatta anneme kalmaya gidiyorduk. yeni yeni alıştım.
eğer sevgi,saygı ve aşk varsa herşey güzel olabilir. birazcık hoşgörü.. empati..
eşim ilk başlarda benim temizliğimi,yemek yapmamı eleştirdiğinde şöyle yapsan iyi olurdu dediğinde bile ağlardım. yavaş yavaş alıştık. şimdi herşey çok güzel.
ilk zamanlar bir sınavdan geçiyoruz sanırım.
offf çok uzun yazdım kusura bakma :asigim: a.s.