• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak istiyorm

seyce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
26
20
3
36
Mrhb yarim saat önce esimle milyonuncu kavgamixi ettik,5yillik evliyim 2 kizim var evlndgm günden beri şiddet hakaret,eve gelmemeleri arkadaş alkol uyuşturucu bagimliligi,yetti canima daha önce 2kere ayrildik çocuklar için söz verdi yeminler etti döndüm,artik katlanamiyorm,ayrilip boşanmak istiyorum,cocuklarsiz yapamazmis tehtit ediy

Hiçbirşey yapamaz. Savcılığa bildir, davanıda aç. Ayrıca çocuklarsız niye olsun, babaları değil mi, onda da kalacaklar, görür yani.

Eşiniz de yok yok maşallah...mesleginiz var mı?

Bos tehditlerdir onlar, dayak alkol sorumsuzluk her turlu rezalet var bosa kurtul omrunu o adam icin heba etme

Böyle boşanıyorum ile ilgili başlıklar görünce çok üzülüyorum bende o sürece girecem galiba ondanmıdır bilmem . Ama canım senin için boşanmak bir kurtuluş. Fakat çok iyi koruma altına alınman lazım uyuşturucu aldığı zaman gözü birsey görmez sana yada evlatlarına zarar verebilir. Hic dusunmeden. Çok sağlam adımlar atmalısın Allah yardımcımız olsun.

Ooooooo çok bile dayanmışsınız, hiç arkanıza bakmayın, acilen boşanın..

Tek korkum cocuklarimi alması,ailemle yasayinca rahatsız edip rezil etmesi en sonunda abimle abim ve babamin basi belaya girecek korkuyorum cocuklarimida saçma sapan doldurucak alinca cocuklarim arada kalir diye korkuyorm

Tek korkum cocuklarimi alması,ailemle yasayinca rahatsız edip rezil etmesi en sonunda abimle abim ve babamin basi belaya girecek korkuyorum cocuklarimida saçma sapan doldurucak alinca cocuklarim arada kalir diye korkuyorm
Hangi hakim uyuşturucu bağımlısı bir adam a hafta sonu bile olsa çocuk verir . Valla bana çok mantıksız geldi adalet sistemimiz bukadar eksik değildir sanmıyorum

Böyle bir babanın olduğu ailede çocuk yetiştirmek doğru değil kendinden önce çocuklarını düşünürsen

çocuklarınızı alamaz çünkü hem çok küçükler (mahkeme direkt anneye veriyor) hem de eşinizin bağımlılıkları var.. asla alamaz çocukları..

Korkmaaa afkuran kopek isirmaz

Haftasonuda alsa getirmez sürekli ugrastirir beni zaten aileside cahil insanlar aman bitmesin gozyum dicek tipler,kizim anaokuluna başladı bu sene bi anda düzenini bozup gitmek çocuklar boşluğadusucek pdikolojimde iyice bozuldu çok güçsüz hissediyorum kendimi

Çok kötüyüm şuan,guzelliklede konuştum ayrilalim falan diye yok diyo ben umrunda deilmisim cocuklarim için diyo,sana dunyayi dar ederim oldururum falan diyo kendi ailemimde basini belaya sokucak korkuyorum bundan

Bende cocuklarima çok bagliyim yasadigim sikintilardan dolayı cocuklarima cçok fazla baglandim hafta sonu bile alsa ogözlemlerinden olurum

Bende cocuklarima çok bagliyim yasadigim sikintilardan dolayı cocuklarima cçok fazla baglandim hafta sonu bile alsa ogözlemlerinden olurum
Siz bir araştırın mahkemeye bağımlı olduğunu söylerseniz verilermi çocukları. Kanımca hafta sonu bişe vermez. Ya ne psikolojisinden bahsediyorsunuz hala. Çocuklar bağımlı babaları ile büyürken çokmu sağlam olacak sanki. Olmadı arayın morçatıyı destek isteyin. Anlatım durumunuzu. Ama sizin bu adamı bırakmaya niyetiniz yok gibi

Hic birsey yapamaz ..
Boyle bir adam cocuklari alamaz , hic bir mahkeme ona cocuklari vermez ..

Senide rahatsiz edemez , bir eder iki eder sonra defolur gider..
Hemen ayril boyle bir Adamdan o cocuklara yazik boyle bir Babayla buyumeleri bile saglikli ..
Her kotu aliskanlik var masallah!!

Mrhb yarim saat önce esimle milyonuncu kavgamixi ettik,5yillik evliyim 2 kizim var evlndgm günden beri şiddet hakaret,eve gelmemeleri arkadaş alkol uyuşturucu bagimliligi,yetti canima daha önce 2kere ayrildik çocuklar için söz verdi yeminler etti döndüm,artik katlanamiyorm,ayrilip boşanmak istiyorum,cocuklarsiz yapamazmis tehtit ediy
Sadece istemekle kalma biran önce harekete gec arkadasım

Yok o beni m umrrumda bile değil cocuklarina kotu değil onu bahane ediyor artik iyice kafama koydum bitiricm aileside ayni apartmanda bütün kavgalari biliyolat cocuklari alip gitmeye calistigimda yapisiyolar hemen gitme etme diye ama yarin olmasa da bu hafta gidicem babam ayrilmama karsi ama mecbur katlanicm

Back
X