iyide boşanmayı çok isteyen oydu. şimdne olduda bu şekilde davranıyor anlam veremiyorumUzatmalari oynuyor
istediği kadar göstersin bu saatten sonra kesinlikle istemiyorum. 4yıldır iliğimi kuruttu bütün paramı ona harcadım. adam ettim onu bundan sonra hayatımı yaşayacağımAklınca aba altından sopa mı göstermiş oldu noldu haspam
iyide boşanmayı çok isteyen oydu. şimdne olduda bu şekilde davranıyor anlam veremiyorum
hayır demedi. artık benim içinde bitti. zaten beni hiç haketmiyordu nasıl katlandım bu zamana kadar ona aklım almıyor. oysaki kendini ve ne istediğini bilen biriyimdir aslındaSize istemiyorum dedi mi sonrasinda?
Sanirim demedi ..
Ne zordur bosanmak bilirim
Ama eger anlattiginiz gibiyse kendinize baglanicak seyler aramayin
Bakin saat kac olmus
Onu dusunuyorsunuz uzmeyin kendinizi
Ona baksan püüü kimbilir kicinda kac pire ucusuyor
Insallah cabuk biter ...hayır demedi. artık benim içinde bitti. zaten beni hiç haketmiyordu nasıl katlandım bu zamana kadar ona aklım almıyor. oysaki kendini ve ne istediğini bilen biriyimdir aslındasanırım liseden beri birlikte olmamızın verdiği bir alışkanlık. uyumamamın nedeni onu düşünmem değil 3vardiya çalışıyorum bu nedenle hala ayaktayım. onu düşünmüyorum sadece bu belirsizliğin ne zaman biteceğini merak ediyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum. ailem çevrem arkadaşlarım her sorduklarında geçiştirici cevaplar veriyorum. bıktım artık bitsin bu çileee
biz 4yıldır bebek için uğraşıyoruz. bu süreç beni baya yıprattı kilo aldım bebek sevemez hale geldim resimlerini gördüğümde ağlıyorum yani o derece. tabi psikolojik olarak ilaçlar iğneler vs çok yıprandım ve bu süreçte eşim neredeyse hiç yanımda yoktu. hep benim söylememle geldi. düşünün aşılamaya bile annemle gittim. oysaki istese gayette gelebilirdi kendi işi. çalıştım para kazandım onun borcunu ödedim iş sahibi yaptım. hiç biri gözümde yok sadece yanımda olmasını istedim. moralimin yüksek olması için ona ihtiyacım vardı. kendimi ona karşı eksik ve yetersiz hissediyordum. o ise sadece boşver takma bebek için evlenmedim senle olmazsa olmaz demekle yetindi. fakat ben yanımda olmasını birlikte karar verip birlikte doktor aramak veya tedavilere gitmek isterdim. onu geçtim en son ne zaman birlikte akşam yemeği yediğimizi bile hatırlamıyorum o derece yani. tabi tüm bunlar birikti ve ufak bir şeyle patlak verdi. "seni seviyorum sevgim bitmedi her konuda hala yanındayım ama artık seni mutlu edemem normal değilim psikolojim altüst" dedi ayrılırken. bilmiyorum baya karışığız yaniInsallah cabuk biter ...
Bu arada bu noktaya nasil geldiniz ki ?
bende aynı şekilde düşünüyordum. hatta konusu bile geçti boşanıyoruz artık söyleyebilirsin dedim başka birileri oldu mu dedim. annesinin üstüne yeminler etti(annesi vefat etti ve annesine aşırı bağlı biriydi bu nedenle annesinin üstüne hayatta yemin etmedi bu zamana kadar. önemlidir yani onun için) ben öyle bir adam değilim falan dedi. gerçi olsada artık önemi yok bende istemiyorum çünkü. artık bekleyeni yok yaniBence eşin senden bosanmak falan istemiyor ayrı kalmanız işine gelmiş eşinin boşanma bahanesiyle gezip tozup farklı gülleri koklayip sana geri gelecekmiş gibi duruyor burdan.bekleyeni yolunu gozleyeni var nasılsa
istediği kadar göstersin bu saatten sonra kesinlikle istemiyorum. 4yıldır iliğimi kuruttu bütün paramı ona harcadım. adam ettim onu bundan sonra hayatımı yaşayacağım
yardım et diye dil döken kendisiydi. bende kıyamadım hep tamam dedim. hem bebek için tek başıma mücadele verdim hemde onun işleri için durmadan çalıştım ona para verdim. ama gerçekten erkek kendi sorumluluğunu bilmeli kadında aynı şekilde bizde tüm rolleri ben üstlenmiştim hem kadın hem erkektim.yüküm çok ağır geldi. şimdi sıra sadece kadın olmaktaCanim benim adamlara gereginden fazla iyilik yapmak yaramiyor kendilerini ezilmi hissedip kadindan soguyorlar
yardım et diye dil döken kendisiydi. bende kıyamadım hep tamam dedim. hem bebek için tek başıma mücadele verdim hemde onun işleri için durmadan çalıştım ona para verdim. ama gerçekten erkek kendi sorumluluğunu bilmeli kadında aynı şekilde bizde tüm rolleri ben üstlenmiştim hem kadın hem erkektim.yüküm çok ağır geldi. şimdi sıra sadece kadın olmaktatek sorun durumu netleştirememek.
bizde bebek olsa herşey çok farklı olurdu eminimHersey duzelir canim sen canini sikma..bizde de ben gereginden fazla sorumluluk ustlenir gereginden fazla fedarlik yapmak zorunda kalirdim bir kac yil once bi uzmandan yardim almistik beni ozellikle bu konuda uyarmisti dedigi gibi rolleri degismistik sonrasinda bende sadece kadin olmayi denedim yine olmadi meger adam beni sevmiyormus deger vrrmedigi icinmi tum bunlar yillr sonra bunuds ogrenmis oldum..bizde bosanma asamasindayiz adam hem sevmiyor hem istemiyor aldatiyor terk ediyor hemdr bu halimle ama bosanmaya gelince hicde yanasmiyor sen ne istedigini biliyorsan onun ne yapmaya calistiginin onemi yok
bizde bebek olsa herşey çok farklı olurdu eminimbir kez hamile kalmıştım kimyasal gebelik geçirdim o zaman o kadaar değişmiştiki 2gün hamilelik yaşadım o 2gün hayal gibiydi. oda çok istiyordu bebeği. fakat bebek sürecinde yanımda olsaydı bu duruma gelmezdik. bende önerdim psikoloğu fakat bizim psikologluk bir durumumuz yok boşuna stres yapıyorsun demişti bana. bizimde nasibimizde bu varmı ne yapalım benimki tam tersi seviyorum diyo fakat boşanmak istiyo. neden boşanıyorsun o zaman dediğimde seni mutlu edemem artık korkum o diyo. sonuç olarak sevsekte olmayınca olmuyor işte
kesinlikle katılıyorumKadin olarak yaptiginiz buyuk hatalardan biride belkide budur olumsuzluklara sabredip gozlerimizi kor ediyoruz mutlu oldugumuz o kucuk anlara bagliyoruz tum umudumuzu..yada benim icin oyle en azindan
bence hiç böyle şeylere kafa yormayıniyide boşanmayı çok isteyen oydu. şimdne olduda bu şekilde davranıyor anlam veremiyorum
Saol Can'ım. Çok konuştuk fakat kararı kesindi hep dilekçeyi vermeye giderken de iyiydi şimdi neden böyle yapıyor anlamıyorumkafa karışıklığı olabilir..çünkü lafta söylemek çok kolay icraat zordur...arayıp konuşabilirsin..
hakkınızda neyse hayırlı olan o olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?