Boşanmak istiyorum, ama eşimden kurtulamıyorum, yapıştı KENE gibi !!!

biq_smile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
2.124
842
123
Boşanma davası açıldı. Eşimden kurtulmak, ve yeni bi hayata başlamak istiyorum. Ama ne yazık ki, bir türlü kırtulamıyorum.
Beni köle gibi kullandılar, sesimi çıkarmadım.
Hizmetçiliklerini yaptırdılar, sesimi çıkarmadım.
Beni paspas gibi kullanıp kullanıp, fırlattılar yine sesimi çıkarmadım.
Ama bu son yavrucuğumla dayak yemem, bardağı taşıran son damla oldu ve kendi hayatımı kurmaya karar verdim.
Ama nedense Ana Kuzusu bu herif benim peşimi bırakmaz oldu... Bıktım.
Ben eski tanıdığımız bi Dedemiz vardı Almanya da, oraya geldim. Ve Dede, bebeğimin doğduğu ilk hafta Babamdan o evin adresini, ve eski eşimin telefon numarasını almış. Postanın üstünde adres, içerisinde de Dede'nin numarası vardı, o kutuyu saklıyordum, eşim de ordan adres bulmuş, buraya geldi!!!
Şimdi ise sabah, akşam kapının önünde yalvarıyor! Havai Fişek patlatıp, Gül yaprakları döküyor, haliyle başkasının evi burası, insan utanıyor bi süre sonra, ben sıkıldım bu durumdan.
Bağırıp duruyor, sarhoş köpek, içiyor içiyor sürekli şarkılar söylüyor "Sibel, affet!!" diye, komşuları da rahatsız etmeye başladı. Sürekli Havai Fişek patlatıyor burda. Kapının önüne iki de bir "AFFET!" yazıyor, Dede'yi tutup konuşuyor, ama Dede sağolsun bana "Gönlünden geçirdiğin gibi davran, utanıp sıkılma, ben seni anlayabiliyorum!" dedi. Dede'nin Gül Bahçesi var burda, ordan gülleri koparıp koparıp yapraklarını kapının önüne diziyor. Şaklaban gibi! Ne cevap veriyorum, ne de dışarı çıkıyorum, ama bu sefer Dede'yi sıkıştırıyor:(
"Sibel beni dinle bi ne olur?" diyip diyip, aynı Teraneyi söylüyor "Pişmanım affet!" Geceleri kapının önünde uyuyor manyak!! Geçen Dede çıkarken düşüyormuş nerdeyse!! Rahatsızlıktan başka bişey değil, ama kesinlikle affetmeyi düşünmüyorum, polis çağırdık iki gün hapiste tutup geri çıkardılar, durup durup Polis'e de bişeyler anlatıyormuş, Dede görüyormuş!!
Dedeye de karşı mahcup duruma düşüyorum kızlar, ne yapacağım ben? Bi akıl verin !! :(

Dede ne is onu anlamadim uzaktan akraba bi dede ve siz almanyaya yanina gittiniz cocugunzula?? Anne babaniz yokmu dede tam neyiniz oluyor biraz aciklarnisiniz
Doğduğumda biz bu Dede'nin kiracısıydık. Dedem gibi severim, onun da elinde büyüdüm sayılır.

Boşanma davasını aç sonra polise şikayet et can güvenliğimden endişe duyuyorum diye. Yaptırımı elbet yurtdışında daha çok olur.

açılmış bile dava. ama polis sadece 2-3 saat konuşuyomuş.

dünyanın hiçbiyeribde polis 2-3 saatini böyle bi adama harcamaz.

alır götürür ifadesini alır sonra bırakır yada içerde tutar bilemem ama 2-3 saatini konuşmaya harcamaz

Almanya'da mısınız şuan?
Sizi bulamayacağı başka bir yere gidin.
Dede de yardımcı olsun gidecek yeriniz yoksa.
En iyisi iz kaybettirmek.

Dede, kızlarının yanına da gönderdi, 2 hafta boyunca Otel'de de yatırttı, ama bu sefer de Dede'yi mahvediyor, yazık adama

Back
X