- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
Uydurma he! İşim gücüm yok, uydurdumValla uydurduysan dahi bu dedeyi sevdim ben...
Keşke benim olsaydı!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uydurma he! İşim gücüm yok, uydurdumValla uydurduysan dahi bu dedeyi sevdim ben...
Keşke benim olsaydı!
Yok ki? "Nerde" diye sorsak??Aklı nerdeymiş?
Ailem Türkiye de, Türkiye ye gidecek param yok. Babam en kısa sürede gelecekBende dedeyi cok merak ettim neden onun yanina gittiniz ki aileniz destek olmuyor mu
Polisle iki - üç saat konuşup muhabbet edecek kadar yabancı dili iyi yani. Ya da polisler mi Türkçe biliyor?![]()
Baban oraya gelene kadar uçak bileti alsa ya sana ne diye gelecek belkide barıştırmaya geliyorAilem Türkiye de, Türkiye ye gidecek param yok. Babam en kısa sürede gelecek![]()
Diğer günler yapmıyor, sadece bir kere yaptı, polis geldi uyardı, şimdi yapmıyor. Sadece yalvarıyor "Geri dön!!!" diyeBen sana nedense inanmıyorum
Orası Almanya ve bunları her gün yapabiliyor yani :)
He yalan!! Benim işim gücüm yok!! Yalan-Dolan benim işimYok yani, dogma büyüme almanyadayim, yilbasinda bile havayi fisekleri anca iki üc gün öncesinden satmaya baslarlar. Baska durumda bulmak zordur. Belki internetten falan alabilirsin ama konu ciddi boyutta yalan.
@Mune burasi acaip cakma bi konu kokuyo!
Benim Almanya da oturumum yok. Geçen sene yaptırıldı oturum. Ben bundan önce Türkiye'de yaşıyordum, eşim Almanyalıydı. Evlendik 2015 Eylül de, Vizem çıktı Aralık 2015'te, Ocak 2016 geldim. OkOooo sen coook büyük atiyosun ama sekerim.
Diyelim ki senin eskiden almanyada oturumun vardi, bu durumda senin alti ayda bir giris cikis yapman lazim. Alti ayi bir günü birak bir saati gecir, almiyorlar direk ilk ucakla geri yolluyorlar. Iki defa aile icerisinde yasadim ben bu olayi.
Zaten Almanya da yaşıyordu eşim.Almanya da havai fisek patlatacak ve iki gun sonra salacaklar ha... Sacma geldi bana. Bir de Almanya ya gitmek bu kadar kolay mi ki hemen arkanizdan gelebilmis.
![]()
![]()
![]()
İşini sormadım ama söylediysen benim için mahsuru yok...He yalan!! Benim işim gücüm yok!! Yalan-Dolan benim işim
Baban sahip çıkacak olsaydı zaten direkt uçak biletini gönderir, Türkiyeye getirirdi seni, bu zamana kadar orda bekletmezdi elalemin yanında. Dede de daha kaç zaman yanında tutacaktı, bu devirde babadan fayda yok gördüğümüz gibi.Dün babam geldi, ama ne için: "Gel, kocanla barış!"
"Bunun için mi geldin baba!!" deyince de "Köye nasıl geleceksin, elalem ne der?"
Demek ki bey efendi için de elalem daha önemli, elalem daha kıymetli.
Kızını neredeyse bi zamanlar öldürecek olan adamla barıştırmak, ve elaleme rezil olmamakmış derdi. Güvenip de kimlere sırt dayıyoruz, artık kendimden utanıyorum!
Zaten bu adam her zaman böyleydi, her zaman böyle yaptı. Kadın Sığınma evine gitsem, Polis'e gitsem... Ya da direk Türkiye'ye dönüş yapıp orda yeni bi Hayat mı kursam??
Bu arada "Uydurma" diyenler, Polisle ben ne konuşup ne söylediklerini bilmiyorum, Dede geliyor söylüyor, bende kusura bakmayın Çat-Pat Almancamla yarısını anlıyorum, yarısını anlamıyorum. Yani olayları kendi gözümle görüp de anlatmıyorum burda bişey, bende Dede'den duyuyordum. Bu ara burda Halam'ın yanına geldim. Babam TR'ye geri döndü, işte insan kızına sahip çıkmalı. Böyle bi babaya sahip olduğum için Lanet olsun. Ben babam beni severdir, beni anlardır derken. Adam sadece bi günlüğüne geliyor ve burda o kadar umutlarımı, hayallerimi yıkıp gidiyor, güya babam beni atmaz, bana sahip çıkar, nasıl da sahip çıktı. Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin lafı da bu olsa gerek. Zaten Dede'de kocamla barıştırmak için uğraşıyormuş. Bu devirde kimseye güvenilmez. Hele ben 19 yaşında ve safdirik olunca, herkesin yalanına inanırım