- 7 Ağustos 2019
- 415
- 301
- 33
- 39
- Konu Sahibi Onceadalet
-
Herkese merhaba.Ben eşimle boşanma aşamasına geldim ve bir türlü kestirip atamıyorum.Sanki bir daha hiç görüşmek mi, hayallerimin olmaması mi ,yoksa daha kotu bir hayat yaşarsam pişman olur muyum mu korkutuyor bilemiyorum.
Eşim evlendikten sonra bana çok haksızlıklar yaptı.Oda ayırmak gibi,yok saymak gibi,1yil çoğu zaman ağladım.Evleri dahi ayırdık ama sık sık görüştük mutabık olmak için.Son durum ise kendi ve babasının biriktirdiği parayla babasına ev almak istemesi,ailemden uzak ama onun ailesiyle yan yana,(yılın yarışı koydeler)oturmak,bütün tatillerde ailesinin yanına gitmek ve kalmak,yaşlanınca da 2_3 ay gibi uzun süreli yaşamak..Ona göre hep kadın ayak uydurmali ve tüm şartları o sunuyor zamanında söz verdiği için benim istediği hayatı 6 ay kadar yaşadığı için.Bitirmek istiyorum ama yaş 35.Bana cesaret verin kizlar.Bagimli kişilik yapısından nasıl kurtulmaliyim?
Evlenmeden önce tüm şartları ben sunmuştuk ama o resti çekince ben çekemez oldum ozsaygimi yitirdim sankiBitirmemek için 1 tane sebep yok. Bağımlı kişiliklerle ilgili video izleyin, yetmezse destek alın. Kendinize hiç saygınız yok mu? Yazık..
Çalışıyorum memurum çocuk da yok suçluluk psikolojisinden bir türlü kurtulamiyorumSiz zaten evleri ayırıp baya ayrı hayat yaşıyorsunuz neden korkuyorsunuz resmi olarak boşanmaya. Işiniz gücünüz varsa hiç düsünmeyin derim geçen zamanı hiçbişey geri getirmez geleceginizide mahvetmeyin
Hayat boyu yalnız kalırım ya da daha beteri gelir gibi anlam veremedigim bir korkubundan daha kötü bi hayat yasayabilecegine gercekden inaniyormusun? yani gercekden bundan kötüsü ne olabilir ki?
Bence böyle devam ederseniz giden zamanınız için pişman olursunuz sadeceÇalışıyorum memurum çocuk da yok suçluluk psikolojisinden bir türlü kurtulamiyorum
Evet hiç eyvallahi yok ne yazık kiKazara normal bi hayatınız filan olur Allah korusun sakın boşanmayın. Sömürülmeden yaşamak nedir onu filan öğrenirsiniz
Adamın kartları ne açık yahu
Çocuğunuz var mıHerkese merhaba.Ben eşimle boşanma aşamasına geldim ve bir türlü kestirip atamıyorum.Sanki bir daha hiç görüşmek mi, hayallerimin olmaması mi ,yoksa daha kotu bir hayat yaşarsam pişman olur muyum mu korkutuyor bilemiyorum.
Eşim evlendikten sonra bana çok haksızlıklar yaptı.Oda ayırmak gibi,yok saymak gibi,1yil çoğu zaman ağladım.Evleri dahi ayırdık ama sık sık görüştük mutabık olmak için.Son durum ise kendi ve babasının biriktirdiği parayla babasına ev almak istemesi,ailemden uzak ama onun ailesiyle yan yana,(yılın yarışı koydeler)oturmak,bütün tatillerde ailesinin yanına gitmek ve kalmak,yaşlanınca da 2_3 ay gibi uzun süreli yaşamak..Ona göre hep kadın ayak uydurmali ve tüm şartları o sunuyor zamanında söz verdiği için benim istediği hayatı 6 ay kadar yaşadığı için.Bitirmek istiyorum ama yaş 35.Bana cesaret verin kizlar.Bagimli kişilik yapısından nasıl kurtulmaliyim?
Evet mantığım devam etme diyor ama bir türlü onsuz bir hayat düşünemiyorum.Kendime de çok kızıyorum bu yuzdenİşiniz var çocuk yok peki seviyor musunuz eşinizi? Bunu cevaplayin ona göre...
Hayır yokÇocuğunuz var mı
Evet bağımlı kişilik yapım var sanki o cesaret verecek sözü arıyorum haklısınız böyle cozemeyecegimSizi hatırlıyorum, buraya konu açmaktan yorulmadınız mı ? Bence bir psikologla görüşün, burada aradığınız neyse bulamıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?