- 7 Ağustos 2019
- 1.430
- 2.067
- 48
- Konu Sahibi Onceadalet
boşanmışsınız zaten haberiniz yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her gün konu açan bir sürü insan var ayda bir kez açıyorum bennsıktim öyle mi yapmayın lütfen sadece istediğim cesaret
Allah razı olsun duygularıma tercuman oldunuz ben de sizin gibi iyi olduğu zamanları özlüyorum ancak bende de bu belirsizlik kaygimi en üstte yaşamama neden oluyor bir oluyor bitir git diyorum bir de bakmışım ki o cesaret gidiyor.Bitirmem gerekenin farkındayım ben de çok TESK ederim anladığınız için ins sizinki de hayırlı bir sonuca ulaşır hakkinizdaNeden anlamak istemiyorsunuz arkadaşımız zor durumda olmasa buraya yazmazdı.zor durumda olduğu konu ise zaten bu evliliğin tüm olumsuzluklarini gördüğü ama bağlarını koparamadigi için dertlesmek istiyor.bu tarz kocalar öyle bir işliyor ki eşini yıllarca baskılıyor ve ozguvenini yitirmesine ve sanki o olmadan yasayamayacagina inandırıyor.ayni şeyleri bende yaşadım bunu yaşamayan anlayamaz.simdi yapmanız gereken tüm boş zamanlarınizi doldurmak yaşadığınız ve yasayacaginiz kötü şeyleri aklınıza getirmek.zihnimiz bize yıllardır baskilanmanin sonucunda oyun oynuyor hep güzel anıları hatırlayıp artık mutlu olamayacağınızı hayatin bittiğini düşündürüyor.ben 7 ay oldu evden ayrılalı hala daha eşimle iletişim halindeyim ama boşanmaya karar verdim olmayacağını biliyorum evet onu yani eski halini hala seviyorum ama şunu farkettim ki o asla değişmeyecek(tabi benim esim alkol bağımlısı sizinkinden çok çok fârkli) ve ben onu bu haliyle kabul edemeyeceğim yanında uzun süre kalınca stresten hasta oluyorum kendimi düşünmek zorundayım o yüzden benim için bitti.
Sizinle ortak noktamız ise bende davamı açık son noktayı koyamadım o cesareti kendimde bulamıyorum sanırım hayatımdan tamamen çıkmasına hazır değilim.tabiki geri dönüşü yok ama yinede hazır olunca davamı açacağım.
Amin inşallah hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun ve bu durumumuzdan hemencecik feraha erelim canım benim.Allah razı olsun duygularıma tercuman oldunuz ben de sizin gibi iyi olduğu zamanları özlüyorum ancak bende de bu belirsizlik kaygimi en üstte yaşamama neden oluyor bir oluyor bitir git diyorum bir de bakmışım ki o cesaret gidiyor.Bitirmem gerekenin farkındayım ben de çok TESK ederim anladığınız için ins sizinki de hayırlı bir sonuca ulaşır hakkinizda
Geç yaşta evlenince bitirmek daha zor geliyor sanırım benim de gel gitli bir evliliğim var sizin gibiHayat boyu yalnız kalırım ya da daha beteri gelir gibi anlam veremedigim bir korku
Geçmiş olsun.Mutsuz evliliktense mutlu yalnızlık size çok daha iyi gelecek.Hakkinizda hayırlısı olsunHerkese merhaba.Ben eşimle boşanma aşamasına geldim ve bir türlü kestirip atamıyorum.Sanki bir daha hiç görüşmek mi, hayallerimin olmaması mi ,yoksa daha kotu bir hayat yaşarsam pişman olur muyum mu korkutuyor bilemiyorum.
Eşim evlendikten sonra bana çok haksızlıklar yaptı.Oda ayırmak gibi,yok saymak gibi,1yil çoğu zaman ağladım.Evleri dahi ayırdık ama sık sık görüştük mutabık olmak için.Son durum ise kendi ve babasının biriktirdiği parayla babasına ev almak istemesi,ailemden uzak ama onun ailesiyle yan yana,(yılın yarışı koydeler)oturmak,bütün tatillerde ailesinin yanına gitmek ve kalmak,yaşlanınca da 2_3 ay gibi uzun süreli yaşamak..Ona göre hep kadın ayak uydurmali ve tüm şartları o sunuyor zamanında söz verdiği için benim istediği hayatı 6 ay kadar yaşadığı için.Bitirmek istiyorum ama yaş 35.Bana cesaret verin kizlar.Bagimli kişilik yapısından nasıl kurtulmaliyim?
GUNCELLEME
:Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teskler...Ben bağımlı kişiliğinden dolayı bir türlü mahkemedeki imzayı atmaya gidememistim.Hatta en son her şeye razı gelip ev tutmaya karar verdik.Ancak aileye yakın yaşamak,babaya ev almak,istediği ilçede oturmak,yazın ailesinin yanına tatile gitmek gibi ona karismayacagimi ama nazende köyüne gitmek istemediğini söyledim.İlerde daha geniş bir dairede oturmak istediğimi söyledim diye demediği kalmadı.(Ben de memur olup katkı yapacağına rağmen)Kısacası artık kendime geldim benim de bir tek hayatım var ve sadece onun hayallerini yaşamak istemiyorum.Yarin imzayı atıyorum ve bu işi sonlandiriyorum.Hepinize TESK ederim...
Senin adına sevindim. Geçmiş olsunHerkese merhaba.Ben eşimle boşanma aşamasına geldim ve bir türlü kestirip atamıyorum.Sanki bir daha hiç görüşmek mi, hayallerimin olmaması mi ,yoksa daha kotu bir hayat yaşarsam pişman olur muyum mu korkutuyor bilemiyorum.
Eşim evlendikten sonra bana çok haksızlıklar yaptı.Oda ayırmak gibi,yok saymak gibi,1yil çoğu zaman ağladım.Evleri dahi ayırdık ama sık sık görüştük mutabık olmak için.Son durum ise kendi ve babasının biriktirdiği parayla babasına ev almak istemesi,ailemden uzak ama onun ailesiyle yan yana,(yılın yarışı koydeler)oturmak,bütün tatillerde ailesinin yanına gitmek ve kalmak,yaşlanınca da 2_3 ay gibi uzun süreli yaşamak..Ona göre hep kadın ayak uydurmali ve tüm şartları o sunuyor zamanında söz verdiği için benim istediği hayatı 6 ay kadar yaşadığı için.Bitirmek istiyorum ama yaş 35.Bana cesaret verin kizlar.Bagimli kişilik yapısından nasıl kurtulmaliyim?
GUNCELLEME
:Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teskler...Ben bağımlı kişiliğinden dolayı bir türlü mahkemedeki imzayı atmaya gidememistim.Hatta en son her şeye razı gelip ev tutmaya karar verdik.Ancak aileye yakın yaşamak,babaya ev almak,istediği ilçede oturmak,yazın ailesinin yanına tatile gitmek gibi ona karismayacagimi ama nazende köyüne gitmek istemediğini söyledim.İlerde daha geniş bir dairede oturmak istediğimi söyledim diye demediği kalmadı.(Ben de memur olup katkı yapacağına rağmen)Kısacası artık kendime geldim benim de bir tek hayatım var ve sadece onun hayallerini yaşamak istemiyorum.Yarin imzayı atıyorum ve bu işi sonlandiriyorum.Hepinize TESK ederim...
Babanizla ilişkiniz nasıldı bunu merak ettimEvet bağımlı kişilik yapım var sanki o cesaret verecek sözü arıyorum haklısınız böyle cozemeyecegim
Evet daha genç olsaydım bu kadar kaygılanma adım özellikle çocuk sahibi olmayı çok isterken...Geç yaşta evlenince bitirmek daha zor geliyor sanırım benim de gel gitli bir evliliğim var sizin gibi
Okudum kararında da etkili oldu teskler tavsiyeniz için...Serhat Yabancının kitaplarını okuyun yahut videolarını izleyin size ne yapmanız gerektiği konusunda oldukça yardımcı olacaktır evlilik terapisti bir uzman
Babam çok yumuşak ve her istediğimizi yapmaya çalışır ancak muhabbet ve sohbetimiz çok yoktur.1 hafta görüşmeden de durabiliriz gibi...sizin yaşınız kaç peki?Babanizla ilişkiniz nasıldı bunu merak ettim
36 yaşında evlendim şimdi 39 yaşındayım 16 aylik oğlum var aslında bizim de sorunlar en başında başlamıştı ama anne olmadan o yaşta bosansam bir daha asla anne olamamaktan korktum devam ettim.Babam çok yumuşak ve her istediğimizi yapmaya çalışır ancak muhabbet ve sohbetimiz çok yoktur.1 hafta görüşmeden de durabiliriz gibi...sizin yaşınız kaç peki?
Allah bağışlasın ben de çok istedim ama bir taraftan da olduktan sonra bosanirsam bile bile lades demiş olacağım ve vicdan azabı çekerim diye çocuk olmadan bitirmek istedim.İns siz çok mutlu olursunuz...36 yaşında evlendim şimdi 39 yaşındayım 16 aylik oğlum var aslında bizim de sorunlar en başında başlamıştı ama anne olmadan o yaşta bosansam bir daha asla anne olamamaktan korktum devam ettim.