Boşanmak ıstiyorum ama. ..

belirsiz123

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
191
114
3 yıllık evliyim bunun öncesinde 8 yıllık flört dönemi yaşadık, ailem eşimi bana layık görmediği için karşı çıktılar evlenmeme vazgecmeyince mecbur kabul ettiler,ben calisiyorum ama eşimin düzgün bir işi olmadi yıllardır, suan serbest çalışıyor ama yeterli gayreti göstermiyor, evlendikten sonra kredi çektim taksitlerini ödüyoruz ama ben artık bu hayata Dayanamiyorum ve boşanmak istiyorum ama bu borç benim elimi kolumu bağlıyor, sizce 1 yıl daha beklemelimiyim yoksa bir an önce bu mutsuz evlilikten kurtulmali miyim

3 yıllık evliyim bunun öncesinde 8 yıllık flört dönemi yaşadık, ailem eşimi bana layık görmediği için karşı çıktılar evlenmeme vazgecmeyince mecbur kabul ettiler,ben calisiyorum ama eşimin düzgün bir işi olmadi yıllardır, suan serbest çalışıyor ama yeterli gayreti göstermiyor, evlendikten sonra kredi çektim taksitlerini ödüyoruz ama ben artık bu hayata Dayanamiyorum ve boşanmak istiyorum ama bu borç benim elimi kolumu bağlıyor, sizce 1 yıl daha beklemelimiyim yoksa bir an önce bu mutsuz evlilikten kurtulmali miyim

sorun sadece eşinizin çalışmaması mı, kendi mi çalışmıyor yoksa iş mi bulamıyor

borcunuz ne kadar?

Niye hamile kaldın kardes yaaa.Bebek elini ayağını bagliyacak.Koçan kötüydü kendini kurtarmaya bakmaliydin. ALLAH hayırlı evlat etsin inş. BUNDAN SONRA senin yüzüne baksın,sanin bol olsun

Sorun sadece iş değil mutsuzum aşkından ölen ayilip bayılan adam gitti ilgisiz bir insan oldu resmen, şehir değiştirdik onun işleri için ama ben yapayalnız kaldım hiç kimsem yok, çok hataları da oldu artık hepsi birikti ve ben artık sevmiyorum bu insanı, çocuğumuz olmuyor tüp bebek yapacaktık vazgeçtim

kocam ilgi göstermiyor diye boşanmak saçma
ya bir ömür bekar yaşayıp bir daha evlenmeyeceksiniz ya da boşanmayacaksınız
erkekler evlenince ilgiyi bırakır
sevgililik günlerini arıyorsanız yanılıyorsunuz .

Belliki sizde ilgi görmeyen bir insansınız ki bu durumu bu kadar normalize etmişsiniz.hayır evlilikte de ilgi görmemek normal değildir ve yeterince iyi bir boşanma sebebidir.

20 senelik evli olup karısına ilkgünden bile fazla ilgili insanlar var.ve konu sahibi de her insan gibi bunu hakediyor

Sorun sadece iş değil mutsuzum aşkından ölen ayilip bayılan adam gitti ilgisiz bir insan oldu resmen, şehir değiştirdik onun işleri için ama ben yapayalnız kaldım hiç kimsem yok, çok hataları da oldu artık hepsi birikti ve ben artık sevmiyorum bu insanı, çocuğumuz olmuyor tüp bebek yapacaktık vazgeçtim

Madem bu kadar mutsuzsunz, adam da sorumsuz ve cekilece gibi degil, bence kendinizi daha fazla mutsuz bir evlilige mahkum etmeyin.

Sevmiyorsaniz s..tir edin gecin yani.

Borcunuz ne kadar, taksitleri ne kadar? Sizin maasiniz ne kadar? Bosanirsaniz herif kendi ustune duser mi emin degilim zira sorumsuz demissiniz , lakin bence degmez, her halukarda zaten krediyi odeyen taraf sizsiniz zannimca.
Kredi isini bence bir avukata danisin. Madem borc sizin ikinizin tabi ki odemesi de ortak olmali. Yok avukat sizin ustunuze derse, herif de odemeye yanasmazsa haram edin bosanin. Para bu mutsuzluga degmez bence.

Ne gibi hatalar mesela?

25 bin kaldı, bu borcun en azından yarısı bitene kadar bu evlilik oyununu devam mi ettirsem, çünkü onun hiçbir güvencesi yok mecbur ben odicem bunu
şimdi sizin söylediğiniz tamamen alçaklık kusura bakmayın
para yoksa sizin için kocanın bir mantığı yok demek ki
bu adam evlenmeden önce size vaatlerde bulunup kandırdı mı ?
eğer öyle ise özür dilerim ama yok bile isteye bu adama vardıysanız haksızsınız sabırsızsınız ve bencilsiniz .

Belliki sizde ilgi görmeyen bir insansınız ki bu durumu bu kadar normalize etmişsiniz.hayır evlilikte de ilgi görmemek normal değildir ve yeterince iyi bir boşanma sebebidir.

20 senelik evli olup karısına ilkgünden bile fazla ilgili insanlar var.ve konu sahibi de her insan gibi bunu hakediyor
şöyle bir etrafınıza bakın kaç tane bu şekil evlilik var
rüyalar aleminde değiliz .

şimdi sizin söylediğiniz tamamen alçaklık kusura bakmayın
para yoksa sizin için kocanın bir mantığı yok demek ki
bu adam evlenmeden önce size vaatlerde bulunup kandırdı mı ?
eğer öyle ise özür dilerim ama yok bile isteye bu adama vardıysanız haksızsınız sabırsızsınız ve bencilsiniz .

Bencilse de ne olacak, hayat bencil olmamak icin cok kisa. Once can, sonra canan. Kim neyden mutsuzsa kendi canini dusunup kendini kurtarsin.Bencillik kotu bir sey degil ki.

Kadin sevmiyor artik, istemiyor, sevmemek yeterli bir bosanma sebebi. Kimse kimseye sonsuza kadar asik olacak diye bir sey yok ki.

Hatun mutsuz, mutsuz olmadigi evliligi surdurmenin bir mantigi yok ki. Haksizsa da haksiz ne olacak? Kaldi ki adam sorumsuzmus, adam gibi dikis tutturamamis, ezik, basarisiz ve sorumsuz erkek cok itici.

borc harc-sorumsuz para tutmayan es-evın yukunun bır kısıye yuklenmesı=bunalan-yorgun-mutsuz kadın demektır.
ılgı ıstemesı cok normal, esınızın ıs tutturamama nedenı kendı bencıllıgı ıse sonuna kadar kendınızı dusunmekte haklısınız, sonucta bu borc ortak yapılmıs ama ceremesını sız cekıyorsunuz ve bosanırsanız da sız cekmeye devam edeceksınız.
ama bosanmakla da hersey gullık gulıstanlık olmayacak..
bence esınızı alın karsınıza borc durumunun sızı yıprattıgını, kendısınden de ılk olarak bu konuda ıstıkrarlı olmasını-duzenlı gelırı olacak bır ıs bulmasını söyleyın.
ıkıncı olarak kendınızı degersız hıssettıgınızı, her kadın gıbı sevılmek ve bunu hıssetmek ıstedıgını anlatın cunku erkekler bunu anlamıyorlar ,illa sız soyleyeceksınız , ıstısnaları saymıyorum onlar ıstısna adı ustunde..
baktınız olmuyor hala mutsuzsunuz, esınız adına bır gelısme yok , herseyı konusun mal paylasımı yapın tabı borcuda bolusun ve ayrılın..!!

Herkes sizin gibi ilgisiz evlilik çekmek durumunda değil ,konu sahibini bir dövmediğiniz kalmış demekki kendince bu evlilik için yürütme nedeni kalmamış zorla kaç sene daha evli kalabilir acaba merak ettim.

Bosaninca bidaha omur boyu bekar yasa yada bosanmicaksin deme hakkini nerden buluyorsun haddine mi dustu ? Sen kimsinde kural koyuyorsun anladim ?

Kac adamla evlendinde butun adamlarin evlenince ilgiyi kestigini saniyorsun ???

Bdvde konu okuya okuya bazilarinizin kafa gitmis
H

Konu sahibi sevmiyorum artik diyorsan zorunda degilsin cocukta yokmuş bence onunde bir engel yok kendi mutlulugunuzu dusunun aileniz cok hakliymis

X