Yıprandım tükendim doldum taştım. Ve boşanmaya karar verdim. Oğlum var onun geleceğini düşündüm sabrettim şimdiye kadar boşanmayı düşünmemiştim adam olur bir daha yapmaz diye diye. Ki son zamanlarda vurdu KESK’e darp raporu alsaydım neyse ki hala adam sinirli öfkeli dırdır geveze. Hep bir basıma kalkması. Ailemi kötülemesi küfretmesi saygısızlığı. Bi türlü bitmedi kin nefrete boğdu. Ben onun ailesine saygısızlık yapmadım hep saygı duydum kayınvalide benle yaşadı hep. birde annesini övüp durur kahvaltı hazırlıyor akşama yemeği haIrlıyor biz işteyken yapıyor ki ben zaten hep tsk ettim dua ettim Alalh razı olsun dedim oğlumabakıyor diye. Mizacı sertmiş de ben her şeyi g... den anlarmısım da. Benim bildiğim kadın eşinin ailesini kötüler diye bilirdim ama benim ki koca karısının ailesini beğenmiyor yok babam avukat parası 15 bin vermiş de boşuna vermiş de ona sormalıymıs da sorsaymış beş liracık gidecekti de yahu dedim para senden benden çıkmadı sana ne dedim yok evlendiğimden beri bunu diyor kaplıcayada babamla apart yatırıma katıldım bunu sorun edip durdu ben çocuğuma da eve de kendime de hatta ona da arabanın masrafına da herşeyi karşılarım abim boşandı benim suç yengede olmasını bildiği halde ama abimde boşandı sende boşanırsan sorun ananda der sucu kabul etmez ama o bana hiç saygı duymadı yaptığı iyilikleri bile gözümde eridi bitti verdiğim karardan dolayı pişman olmayacıgımı düşünüyorum yanlış mıyım ya ?